Drie op een Rij
Update: 16/11/2017 om 09:44u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Dé webshop in amusementspelen en onderdelen
Tafelvoetbal - Fitness - Biljart - Darts
Speeltafels - Boxers - Poker - Tafeltennis - enz.
 
Weekaanbiedingen aan scherpe prijzen !
Service & Levering in België en Nederland
www.qualitygames.be
info@qualitygames.be
VOETBALEXPRESS MOBILE IS VERNIEUWD!
Bezoek www.voetbalexpress.be nu ook mobiel,
en volg alles op de voet via uw
Smartphone, iPhone, Tablet & iPad
Laatste update: 16/11/2017 om 09:44u
Extra  /  Allerlei  /  Drie op een Rij

Tafelvoetbal - Fitness - Biljart -
Darts - Speeltafels - Boxers - enz.
www.qualitygames.be


DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2017-2018

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen.

Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.

Een speciale gebeurtenis of een uitzonderlijke prestatie kan ook nog een "extra vermelding" opleveren, maar dat zal niet elke week voorvallen.

Voor het "Drie op een Rij" - archief van vorig seizoen 2016-2017, klik hier.Kies een datum voor de "Drie":

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 16 november 2017

We hebben deze week een wat "speciale" rubriek, met eerst een extra vermelding voor twee spelers die indruk maakten met een "Klavertje Vier". Zowel Lorenz Voet (Rochus Deurne, 2e provinciale A) als Lennert Francken (KFC Nieuwmoer, 4e provinciale A) zetten we hierbij even volop in de kijker.

Lorenz deed dat bij de 5 - 1 zege tegen KFC Lint, terwijl Lennert bij diezelfde eindscore tegen 's Gravenwezel-Schilde B de netten eveneens vier keer bol zette. Daarnaast noteerden we trouwens ook een tiental hattricks, dus er werd ruim gescoord op de provinciale velden.
De meeste aandacht ging echter niet enkel naar de aanvallers, want ook een half dozijn doelmannen deed vele monden openvallen met een schitterende prestatie. Uit dat aanbod selecteerden we drie keepers die hun plaats krijgen in onze "Drie", uiteraard zonder de anderen tekort te willen doen.
1. Gianni Van Staay, doelman van Witgoor Dessel (1e provinciale)  is een jonge twintiger die kriebels gevoeld moet hebben bij de komst van topteam Racing Mechelen. Maar hij werd dé uitblinker met een aantal schitterende reddingen waardoor hij de 1 - 0 van zijn ploeg lang vasthield. Een letterlijke uitschuiver leidde echter nog tot de 1 - 1, maar daarna ranselde hij de tweede tegengoal mooi weg.

2. Frédéric Anthonis, doelman van Excelsior Bouwel (3e provinciale C)  speelde de pannen van het dak tegen VV Laakdal, dat de 0 - 1 scoorde maar op het uur de gelijkmaker moest toestaan. Ook daarna bleven zijn reddingen van de hoogste categorie. Excelsior claimde even voor tijd tevergeefs een strafschop, en in de commotie die volgde ritste Laakdal het verdiende Bouwelse punt nog weg.

3. Raphaël De Loecker, doelman van KFC Berendrecht (4e provinciale A)  zag zijn ploeg bij en tegen Gooreind even voor het halfuur op voorsprong komen, maar de kandidaat-promovendus ging op het uur erop en erover. Nadat Berendrecht de vijfde gele kaart van de middag slikte ging Raphaël in de laatste seconde mee naar voren, en met een wonderbaarlijke duik kopte hij de 2 - 2 in de winkelhaak.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 9 november 2017

Het was een moeilijke speeldag voor een aantal leiders: van de elf koplopers leden er vijf puntverlies. Op twee na konden alle eerste periodewinnaars al een flink glas drinken, en naast (slechts) een viertal hattricks mochten we alweer een "Klavertje Vier" en een "Vijfklapper" noteren. Onze "Drie" komt deze keer trouwens volledig uit de Antwerpse agglomeratie.
1. Laurens De Bakker, KFC Kontich A (1e provinciale)  was de schutter van dienst in de thuiswedstrijd tegen de momenteel wat zwalpende rode lantaarn Groen Rood Katelijne. Bij de 7 - 0 zege liet hij voor de rust al twee treffers noteren, en in het laatste kwartier maakte hij met een loepzuivere hattrick zijn "Vijfklapper" compleet. Dat bracht het ploegtotaal trouwens al op 28 stuks.

2. Senja Colakovic, RVC Hoboken (2e provinciale A)  startte op de bank en mocht pas op het uur invallen tegen Mariaburg, dat ook nu het hoofd moest buigen en met maar liefst 11 - 0 een flinke draai om de oren kreeg. En Senja stond blijkbaar scherp, want hij scoorde vrijwel meteen de vijfde goal, en deed er daarna nog drie bij, een "Klavertje Vier" dus.

3. Redgy Dhondt, K Hove Sport (3e provinciale B)  bewees bij de met 3 - 0 gewonnen wedstrijd tegen Borsbeek dat er zelfs in een duel aan de staart van het klassement goede voetballers vaak hun potentieel tonen. Hij was in het eerste halfuur goed voor twee treffers en legde daarmee de basis voor de driepunter, al zit zijn ploeg voorlopig nog niet op kruissnelheid.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 2 november 2017

We geven een extra vermelding aan Jeroen Meulepas van kersverse periodekampioen KVV Duffel (2e provinciale A), die in de met 5 - 0 gewonnen wedstrijd tegen Zwijndrecht de monden open deed vallen met een schitterende prestatie, en niet alleen door zijn doelpunten. Hij scoorde in de eerste helft de openingstreffer, deed daar in de tweede helft twee prachtgoals bij en leidde ook de vijfde in.
De term "Klavertje Vier" is naar verluidt al aardig ingeburgerd in ons provinciale voetbal. Ook nu waren er weer drie op één speeldag, en de auteurs daarvan weten zich na de wedstrijd in elk geval al verzekerd van een vermelding op onze website.
1. Giovanni Huysmans, Excelsior Bouwel (3e provinciale C)  is echt wel een fenomeen. Voor de derde keer dit seizoen maakte de "Bouwelse Bomber" vier goals, waarmee hij zijn totaal op zestien stuks brengt. Nadat hij tegen de rust al twee keer scoorde, was hij even na het uur goed voor de derde goal, en net voor affluiten maakte hij zijn "Klavertje Vier" rond.

2. Miguel Solis Sanchez, SV Nielse (3e provinciale B)  zorgde in de wedstrijd tussen de twee gepromoveerde clubs al na een half uur voor een loepzuivere hattrick. Met nog twintig minuten voor de boeg rondde ook hij zijn "Klavertje" af met zijn vierde goal. Tegenstander Oxford scoorde in totaal wel drie keer tegen, maar moest op het einde met 7 - 3 de duimen leggen.

3. Filip Stevens, KSC Mechelen (4e provinciale C)  gaat blijkbaar een beetje Sir Stanley Matthews achterna. Na zijn vijf goals in september leverde Filip op zijn (bijna) 43e alweer een "Klavertje Vier" af, wat zijn totaal op 20 brengt. Na een 0 - 2 voorsprong bij de rust kreeg Heffen er zeven rond de oren, waaronder vier van deze unieke spits. De 7 - 2 zege brengt KSC trouwens aan de leiding.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 26 oktober 2017

Net als vorige week hebben we een (nu blijkbaar niet meer zo) zelden voorkomende "Zesklapper" die dus meteen een extra vermelding krijgt. Die is voor Robin Vollon van BO Beerzel (4e provinciale D) die bij de 7 - 0 tegen KFC Ramsel maar liefst een half dozijn keer de bordjesman aan het werk zette.

En raar maar waar... hij maakte die allemaal in de tweede helft en op 37 minuten tijd, en dat is dan weer wél uniek, net als het feit dat hij in de twee voorgaande wedstrijden ook al goed was voor een hattrick. Dat zijn dus 12 goals op drie weken. Chapeau!
De drie "gewone" plaatsen in onze rubriek van deze week zijn voor een andere scorende spits en voor twee opvallende doelmannen.
1. Dirk Harezlak, KSK Weelde (2e provinciale B)  is net als in september te gast in dit rijtje, want voor de tweede keer dit seizoen legde hij een "Klavertje Vier" op de grasmat. Hij maakte twee goals voor de rust en twee erna bij de met 4 - 1 gewonnen wedstrijd tegen KFC Herselt, en daarmee was Dirk dus verantwoordelijk voor heel de "Weldse" productie.

2. Tom Gysbrechts, doelman van K Merksplas SK (1e provinciale)  heeft met zijn team na een acclimatiseringsperiode in de hoogste provinciale reeks nu duidelijk het goede ritme te pakken. Er werd met 2 - 1 gewonnen van Groen-Rood Katelijne, en dat was ook al de ruststand, maar daarna kwam GRK nog verschillende keren erg dicht bij de gelijkmaker. Tom was echter onverslaanbaar.

3. Niel De Booij, doelman van Lentezon Beerse (3e provinciale A)  zal de komst van kandidaat-periodekampioen Kalmthout zonder twijfel met vlinders in de buik tegemoet gezien hebben. Na een dubbele voorsprong werd het nog 2 - 1 voor een sterk spelend Kalmthout, maar Niel leverde een glansprestatie en het werd 3 - 1, waardoor KSK nog even moet wachten op de periodetitel.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 19 oktober 2017

We hebben deze week weer eens een extra vermelding. Die gaat naar Jeroen Van Landeghem van KVV Achterbroek (4e provinciale A) die maar liefst zes (!) doelpunten scoorde bij de 8 - 0 tegen het piepjonge Antonia B, met tieners en jonge twintigers. Met één treffer voor en vijf na de rust zorgde Jeroen voor deze unieke reeks, waarvoor we zelfs nog geen naam verzonnen hebben...
Onze "Drie" van deze week bevat een uitblinkende doelman en een korte maar opvallende invalbeurt. En van de half dozijn hattricks kozen we er één speciale.
1. Wim Kenens, KVV Berg en Dal (1e provinciale)  hield bij de 0 - 2 zege bij OG Vorselaar voor de vijfde keer op acht zijn netten schoon met een "clean sheet". Natuurlijk is dat ook de verdienste van zijn verdediging, maar met slechts 4 tegengoals in 8 wedstrijden, waarvan 3 op verplaatsing, is de huidige met Lyra gedeelde leidersplaats voor de Meerhoutenaars absoluut niet gestolen.

2. Robbe Muyldermans, FC Oppuurs (1e provinciale)  zal zijn korte maar belangrijke invalbeurt vier minuten voor tijd tegen KSV Schriek niet snel vergeten. Dit 18-jarig talent scoorde bij een 1 - 0 voorsprong van zijn ploeg in blessuretijd de beslissende tweede goal die de tweede seizoenszege betekende voor Oppuurs, plus drie uitermate belangrijke punten.

3. Robin Vollon, BO Beerzel (4e provinciale D)  was één van de meest markante spelers van zijn ploeg, die na een sterke start en een wat mindere periode de goede kadans opnieuw te pakken lijkt te hebben. In de met 5 - 1 gewonnen partij tegen Blauwvoet Oevel scoorde hij nog voor de rust een hattrick, en dat deed hij vorige week eveneens, twee hattricks op rij dus.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 12 oktober 2017

De meeste kanonnen zwegen afgelopen weekend, en op dat front registreerden we slechts een handvol hattricks, waarvan we er één speciale kozen. Verder selecteerden we zowel een positief als een negatief feit, waaruit alweer blijkt dat de voetbalsport niet altijd bestaat uit winnen en juichen.
1. Baris Oztürk, FC Brothers United (4e provinciale B)  is een jonge twintiger die een opmerkelijke prestatie leverde in de met 3 - 4 gewonnen "Klapper van de Week" bij en tegen leider Pulderbos, dat wel eerst snel uitliep tot 3 - 1. Maar nog voor de rust scoorde Baris twee keer, en op het uur krulde hij de winnende goal met een vrije trap vanop twintig meter "à la Ronaldo" tegen de netten.

2. Raf Berkmans, KSK Branddonk (1e provinciale)  vervulde een opvallende rol tegen FC Oppuurs, dat na een sterke start uiteindelijk een 1 - 2 voorsprong uit handen moest geven. Raf zorgde na een dikke twintig minuten voor een assist bij de eerste thuisgoal, en hij viel vooral op toen hij van op dertig meter zijn team op gelijke hoogte knalde en zo de basis legde voor de Branddonkse 4 - 2 zege.

3. Jef Vandecruys, KFC Alberta Geel (4e provinciale E)  kwam in juni over van SAV Sint Dimpna. Hij mocht starten in de thuiswedstrijd tegen koploper FC Netezonen, dat net voor tijd de winnende 0 - 1 zou scoren. Even voordien was Jef echter uitgevallen met kapotte kruisbanden van de knie, een zware voetbalkwetsuur die zijn seizoen om zeep helpt. Spoedig herstel, namens Voetbalexpress.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 5 oktober 2017

Opnieuw vielen de doelpunten als herfstbladeren: naast tien (!) hattricks noteerden we voor de zesde week op rij een "Klavertje Vier", een record. Sterker nog: er waren er deze keer zelfs twee. Natuurlijk krijgen de schutters hun plaats in onze rubriek, maar we beginnen met een absolute uitblinker.
1. Hans Ceusters, FC De Kempen TL (2e provinciale B)  mocht pas laat invallen in de wedstrijd tegen White Star Schorvoort, dat vanaf het uur met elf tegen tien mocht spelen en bij 0 - 0 een mogelijke uitzege dichterbij zag komen. Maar voor Hans werd dat kwartier onvergetelijk: bij zijn eerste contact werd zijn afgeweerde bal ingetikt, en tien minuten later scoorde hij zelf de winnende 2 - 0.

2. Tristan Dermaut, K Lyra TSV (1e provinciale)  kan als prille dertiger al terugblikken op een mooie carrière bij Beerschot-Wilrijk en de City Pirates, waar hij ooit goed was voor 29 seizoenstreffers. Bij de 1 - 5 zege tegen het door kwetsuren geteisterde Heikant liet hij al voor de rust een zuivere hattrick noteren, en in de tweede helft maakte hij zijn "Klavertje Vier" op uitmuntende wijze vol.

3. Giovanni Huysmans, Excelsior Bouwel (3e provinciale C) , regelmatig te gast in onze "Drie", kreeg van ons al een tijd geleden de bijnaam "Bouwelse Bomber" mee. Na zijn "Klavertje Vier" op de eerste speeldag schudde hij er nu opnieuw één uit zijn schoenen, en zo draaide hij in het laatste halfuur tegen Halle een achterstand om in een 5 - 2 overwinning, die Excelsior steviger in de top-drie zet.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 28 september 2017

Voor de vijfde week op rij konden we een "Klavertje Vier" noteren, en als we ons goed herinneren is dat een primeur. De auteur van dienst krijgt zoals altijd een plaats in onze "Drie", en daarnaast verdienen ook twee onbetwiste uitblinkers daar hun plaats in. Verder werden er 14 hattricks gescoord, en er eindigde slechts één van de 88 duels op 0 - 0.
1. Ben Adriaensen, K Merksplas SK (1e provinciale)  blonk uit in de met 3 - 2 gewonnen wedstrijd tegen OG Vorselaar, dat nog naar het juiste ritme zoekt maar wel eerst op voorsprong kwam. Op het halfuur leverde Ben's assist eerst de gelijkmaker op, en tegen het uur bekroonde hij zijn rol als uitblinker met twee doelpunten, die nieuwkomer KMSK met een 9 op 9 in de top vijf brengt.

2. Jeroen Celis, KFC Walem (2e provinciale A)  is één van de opvallende sterkhouders bij zijn team, dat net als tegenstander Burcht een nieuwkomer is in tweede provinciale. Bij de verdiende 5 - 2 thuiszege bouwde hij eerst een vroege voorsprong verder uit, en nadat de gasten nog even terugkwamen scoorde Walem twee beslissende treffers, terwijl Jeroen ook de assist gaf bij de vijfde goal.

3. Mattias Van Der Linden, KVNA Wortel (4e provinciale E)  zorgde met zijn ploeg en met een zuiver "Klavertje Vier" voor een 3 - 9 overwinning tegen Rosselaar-Hulsen, toch wel een beetje verrassende verliescijfers die je niet meteen verwacht van RH. Na twee Wortelse openingsgoals scoorde Mattias voor de rust op een kwartier tijd een hattrick, en in de tweede helft maakte hij zijn vierde treffer.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 21 september 2017

We geven eerst een dik verdiende extra vermelding aan Kevin Huysmans van Racing Mechelen bij de met 2 - 1 gewonnen superderby tegen Lyra. Zijn prestatie deed alle voetballiefhebbers op de banken kruipen, want hij bezorgde zijn team vanop afstand de voorsprong met een wereldgoal van een zelden geziene schoonheid en uitvoering. Bovendien scoorde hij ook het tweede Mechelse doelpunt.
Alsof het is afgesproken maken we ook in deze aflevering plaats voor de doelpuntenmakers, want naast een half dozijn hattricks werd er maar liefst drie keer een "Klavertje Vier" gescoord, een unicum.
1. Jens Smet, Loenhout SK (3e provinciale A)  maakte voor de tweede week op rij vier doelpunten, en ook dat hebben we nog niet meegemaakt. In de gewonnen uitwedstrijd tegen Maria-ter-Heide (1 - 5) scoorde hij zijn eerste treffer na een kwartier, en in de laatste 10 minuten kwamen er daar nog drie bij. Met deze weergaloze spits heeft LSK momenteel dus een absolute goudklomp in de rangen.

2. Tim Leemans, Oxford Hemiksem (3e provinciale B)  liet eveneens een "Klavertje Vier" noteren. Nadat het bezoekende Hove Sport de eerste helft afsloot met een 0 - 2 voorsprong legde hij meteen na de rust binnen de twee minuten evenveel goals in het mandje, en met een benutte strafschop én een vierde goal net voor tijd maakte hij de Hemiksemse 4 - 2 zege definitief.

3. Ran Hendrix, Blauberg Sport (4e provinciale D)  scoorde vier keer in de laatste twintig minuten, en ook dat is een zelden gezien wapenfeit. De verplaatsing naar co-leider Rita Berlaar werd met enige schroom tegemoet gezien en bij de rust was er nog niet gescoord, maar na een eerste Blaubergse treffer velde Ran met de 0 - 5 het vonnis voor de thuisploeg, na een loepzuiver "Klavertje".

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 14 september 2017

Deze week hebben we twee extra vermeldingen, en dat zijn twee doelmannen: Jens Ceuppens en Joris Claessen van respectievelijk KFC Katelijne (2e prov. A) en KSV Oud Turnhout (2e prov. B). Zij legden een sterke prestatie op de mat en hoorden daarmee bij de meest opvallende spelers.
We hebben nog een doelman in ons rijtje, die waarschijnlijk ook tot zijn eigen verbazing de krantenkoppen haalde, en daarnaast noteerden we alweer een "Vijfklapper" én een "Klavertje Vier".
1. Tom Voeten, doelman bij KFC Meerle (3e provinciale A)  werd in extremis opgeroepen voor de uitwedstrijd tegen Poppel. Vanwege blessures van zowel de eerste als de tweede keeper, die in de opwarming uitviel, reed hij in vliegende vaart naar het terrein. Hij speelde wel erg sterk en stopte ondermeer een strafschop, hield zijn ploeg op 2 - 2 en pakte zo een puntje mee voor groenwit.

2. Filip Stevens, KSC Mechelen (4e provinciale C)  wordt eind dit jaar 43 maar zijn motortje blijft nog altijd op volle toeren verder lopen. De piepjonge B-ploeg van KFC Katelijne (gemiddeld 19 jaar) moest het hoofd buigen met 10 - 0, en daarvan scoorde Filip er maar liefst vijf, die allemaal na de rust vielen. Daar was ondermeer een loepzuivere hattrick bij in de eerste acht minuten van de tweede helft.

3. Jens Smet, Loenhout SK (3e provinciale A)  is 20 jaar en kwam over van KFC Antonia. Hij bewees in de met 0 - 4 gewonnen uitwedstrijd tegen Ekeren FC dat hij het doel uitstekend weet staan. Na een doelpuntloze eerste helft brak hij op het uur de wedstrijd open met zijn eerste treffer, en in de laatste tien minuten deed hij er daar nog drie bij, een "Klavertje Vier" van het zuiverste water dus.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 7 september 2017

Ook deze week hebben we weer een extra vermelding. We staken vorige keer de loftrompet al bij een wereldgoal van Jessy Salut van GR Katelijne, en we kunnen nu hetzelfde doen voor Jorrit Kerremans van FC Oppuurs, die een afgeweerde bal van buiten de zestien ineens op de slof nam en daarmee schitterend scoorde, een formidabele goal die alle monden open deed vallen.
Opnieuw werd er veel gescoord in alle reeksen, met als resultaat ondermeer twee exemplaren van een "Klavertje Vier", waarvan de auteurs steevast hun plaats in deze rubriek krijgen. Verder konden we ook één van de uitblinkers van de vorige speeldag in ons rijtje zetten.
1. Dirk Harezlak, KSK Weelde (2e provinciale B)  was de vorige seizoenen al meerdere keren te gast in onze "Drie". Hij scoorde na de rust vier van de in totaal zeven goals tegen KFC Herenthout, dat met 7 - 1 kansloos onderuit ging. Zijn totaal liep bijna nog verder op, maar na een half jaar blessureleed was dit al een hele mooie comeback.

2. Philippe Biernaux, KVC Oostmalle (4e provinciale A)  maakte zijn competitiedebuut bij Oostmalle tegen de jonge B-ploeg van Sint Lenaarts, dat wel eerst scoorde maar er daarna negen om de oren kreeg. Met een zuiver "Klavertje Vier", één goal voor de rust en drie erna, lijkt hij dus klaar voor de derbyclash tegen de buren van Westmalle.

3. Axl Van Dijck, KSK Wavria (3e provinciale B)  stond ook in de tweede competitiematch niet in de basis bij de uitwedstrijd in Willebroek. Hij mocht bij de rust wel invallen, en werd ook de absolute uitblinker: eerst met een assist bij de gelijkmaker en daarna met een rake treffer die de stand op 1 - 2 bracht, een voorsprong die WSV in de laatste minuten echter nog ongedaan maakte.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 31 augustus 2017

Onze extra vermelding is voor Jessy Salut van GR Katelijne (1e provinciale), die even voor tijd met zijn team nog met 0 - 1 dreigde tenonder te gaan tegen Racing Mechelen, nota bene zijn ex-ploeg. Maar dan knalde hij de gelijkmaker binnen, een goal die van uitzonderlijk mooie kwaliteit was, en waarbij de woorden "wereldgoal", "magistraal" en "buitenaards" gebruikt konden worden.
Dat er veel honger naar de bal was op de eerste competitiedag bleek ondermeer door het groot aantal gescoorde doelpunten, en we noteerden naast vijf hattricks al meteen een "Klavertje Vier" en maar liefst twee "Vijfklappers". De eerste aflevering van dit seizoen staat dus duidelijk in het teken van de schutters.
1. Tangui Thielemans, KSK Reet (4e provinciale C)  stond aan het kanon tegen het jeugdige KFC Katelijne B, dat er in totaal 9 rond de oren kreeg. Met één treffer voor en vier na de rust sloot hij de wedstrijd af met vijf stuks, bijna 10 procent van het totale aantal gescoorde goals in deze reeks (52).

2. Davy Van Gestel, Blauberg Sport (4e provinciale D)  scoorde al snel twee keer tegen KFC Ramsel, en hij deed dat na de rust opnieuw. Even voor tijd zette hij de kers op de taart met zijn vijfde goal, en daarmee kan Blauberg al meteen spreken van een zeer geslaagde transfer. Eindstand 8 - 2.

3. Giovanni Huysmans, Excelsior Bouwel (3e provinciale C)  was alweer de meest opvallende speler in de spektakelmatch bij en tegen Zwaneven, dat twee keer een achterstand moest ophalen, maar even voor tijd de 4 - 5 tegen kreeg. Vier van de vijf Bouwelse goals kwamen van "Bomber Gio".

DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2017-2018

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.