Prov. Transfernieuws
Update: 06/04/2018 om 10:00u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Ambachtstraat 7,
2322 Hoogstraten-Minderhout, België.
Tel: +32 (0)3 314.73.48 / +32 (0)477-52.01.63
Fax: +32 (0)3 340.26.50
info@spranco-matic.be
www.spranco-matic.be
VOETBALEXPRESS MOBILE
Bezoek www.voetbalexpress.be ook mobiel,
en volg alles op de voet via uw
Smartphone, iPhone, Tablet & iPad
Laatste update: 06/04/2018 om 10:00u
Provinciaal  /  Allerlei  /  Prov. Transfernieuws

Sportveldberegening
Ambachtstraat 7, Hoogstraten-
Minderhout, België.
www.spranco-matic.be


PROVINCIAAL TRANSFERNIEUWS TIJDENS HET SEIZOEN 2017-2018

Op deze pagina kan u een aantal inkomende en uitgaande transfers bekijken van clubs uit de Antwerpse provinciale afdelingen. Daarbij gebruiken we benaming: "Nieuws uit...." met een vermelding van de provinciale reeks waarin de betrokken club uitkomt of zal uitkomen.

De regeling: de uiterste datum om een provinciale transfer te realiseren is 31 augustus 2018.
Lees meer over de provinciale transferregeling op onze pagina "Hoe zit dat?". Klik hier.

De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

We verzoeken degenen die de namenlijst doorsturen om de "normale" benamingen te gebruiken, d.w.z. eerst de voornaam van de speler, en dan de achternaam. Dat scheelt ons tijd.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Zie ook de alinea onderaan deze pagina, waarin we ons standpunt van publiceren vermelden. Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

Voor de archiefpagina met provinciale transfers van vorig seizoen 2016-2017, klik hier.


TRANSFERBERICHTEN - CHRONOLOGISCH

Om snel het meest recente transferbericht van een club te zien hebben we een chronologisch overzicht gemaakt. Het meest recente nieuws staat bovenaan.
Klik op een clubnaam voor het transferbericht.

Club Bericht van Club Bericht van
   KVC Oostmalle01/04/2018
Oxford Hemiksem21/03/2018 VC Mortsel OG15/03/2018
KSK Oosthoven11/03/2018 Rapid Leest10/03/2018
     

NIEUWS UIT.... KVC OOSTMALLE - 4e PROVINCIALE A
Zondag 1 april 2018

KVC is na een vrij sterk seizoen al zeker van de promotie-eindronde. In de volgende competitie blijft zo goed als heel de kern behouden, inclusief de trainersstaf: Koen De Muyter (T1), Koen Van de Velden (T2) en keeperstrainer Jonas Van Looveren.

Nadat speler Jeroen Geysels stopte na tien speeldagen wegens werkomstandigheden, valt verder enkel Maxime Dujardin weg uit de kern: hij verlaat de club en gaat naar buur Westmalle.

De nieuwe namen zijn Jeroen Schrijvers (KFCE Zoersel) en Lieven Delvaux, die terugkeert van Lentezon Beerse. Al bij al is het bij Oostmalle dus (tot nu toe) een rustig transferseizoen.
(bron: Koen De Muyter, hoofdcoach KVC Oostmalle)

NIEUWS UIT.... OXFORD HEMIKSEM - 3e PROVINCIALE B
Woensdag 21 maart 2018

De "stap terug" naar vierde provinciale komt hoe langer hoe meer in zicht, maar het bestuur heeft met het oog op het seizoen 2018-2019 al een aantal nieuwe namen gecontracteerd.

Coach Tristan Peersman krijgt ondermeer deze nieuwe spelers onder zijn hoede: Redgy Dhondt (Hove Sport), Glen Driesen (RVC Hoboken), Kaan Cimen (SV Aartselaar), Raf Bal (vrije speler), Najim El Addouly (Excelsior Puurs) en het drietal Miguel Solis Sanchez, Morad Gloub en Mo Tadlaoui (alle drie van SV Nielse).

En deze vier zoeken andere oorden op: Niels Denie en Elias Mertens (beiden naar Nielse), Robin Sampain (KSK Rumst) en Ben Van Goethem (Schelle Sport).
(bron: Peter Poppe, sportief verantwoordelijke Oxford Hemiksem)

NIEUWS UIT.... VC MORTSEL OG - 3e PROVINCIALE B
Donderdag 15 maart 2018

Nadat VC vorig seizoen met groot machtsvertoon de verdiende titel en de promotie binnenhaalde, doet de ploeg het ook dit seizoen vrij goed. Met het oog op een verlengd verblijf in derde provinciale werden er tot nu toe negen nieuwe spelers gecontracteerd.

Dat zal opnieuw onder leiding zijn van trainer Nico Herpoel (6de seizoen), T2 Kurt Collier (2de seizoen) en T3 Bart Van Beylen (3de seizoen). Zij zien slechts één speler wegvallen uit de kern: Indy Augustynen (naar SV Aartselaar). Nieuw is dat de club in het seizoen 2018-2019 zal starten met een B-ploeg, met Kurt Collier als coach.

Dit is de voorlopige lijst met inkomende transfers: Thomas Tyteca (Kappelle o/d Bos-Vl. Brabant), Leonardo Goncalves (FC Merksem), Serge Van Proeyen (KSV Heibos), Benjamin Kurdoghlian en Cedric Goister (allebei van Jong Antwerpen Sport), Bouba Kienore (RVC Hoboken), Sven Moens (Excelsior Puurs), Bram Van Hees (KSOC Maria-ter-Heide) en Kevin Ilda (KSV Temse).
(bron: Nico Herpoel, hoofdtrainer VC Mortsel OG)

NIEUWS UIT.... KSK OOSTHOVEN - 4e PROVINCIALE E
Zondag 11 maart 2018

Bij KSK Oosthoven is het blijkbaar goed toeven als speler, want alle jongens van de A-kern verlengden hun contract.

Na de stap terug van vorig jaar wordt er uiteraard gemikt op een sterk nieuw seizoen, en met het oog daarop werden er al vier inkomende transfers gerealiseerd: Davy Wagemans (White Star), Bjorn Seuntjes (Lentezon Beerse) en twee spelers die terugkeren van buur KSV Oud Turnhout: Nick Clijmans en Yannick Dom.
(bron: Dirk Peeraer, Webbeheerder KSK Oosthoven)

NIEUWS UIT.... RAPID LEEST - 1e PROVINCIALE
Zaterdag 10 maart 2018

Rapid kende een minder sterk seizoen en het zal niet gemakkelijk zijn om het verblijf in de hoogste provinciale reeks te verlengen, maar de clubleiding zit niet stil en was al vrij actief op de transfermarkt.

Dit is de voorlopige lijst met 12 inkomende transfers voor volgend seizoen:
Thomas Stevens (K Ternesse VV), Max Beeckmans en Sasha Barideau (beiden van Diegem Sport), Janis Hellemans en Cane Sterckx (beiden van VC Wijnegem), Imad Amazou (BX Brussels), Gert Michiels (KFC Turnhout), Aaron Lenie (City Pirates), Saïd El Harchi (Zwijndrecht), Willem Verhulst (Beerschot Wilrijk), Bram De Maeght (SK Londerzeel) en Jente Op De Beeck (KFC Lint).

Naast deze nieuwe namen zijn er ook een negental spelers die wegvallen uit de kern: Sammy Abdellah en Daniël Mombers (allebei naar Excelsior Puurs), Sébastien Moyson (Dendermonde), Glenn Bouwmeester (Zwijndrecht), Joeri Van Bossuyt (Delta Londerzeel), Philippe Van Mullem (VV Duffel), Yoery Broothaers (stopt), Ken Van Halle (nieuwe club onbekend) en Ruben Van Wemmel (Eppegem).
(bron: Kristof Verschuren, SK Rapid Leest)

EXTRA INFORMATIE

* We vermelden de nieuwe en vertrekkende spelers van de provinciale clubs, mét de bemerking dat we voor het publiceren van deze nieuwtjes enkel verder gaan op
- gegevens van de websites van die clubs, en/of
- een doorgestuurde mail van hun bestuur en medewerkers.


* Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

* Doorgemailde detailberichten worden gepubliceerd onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigd correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid.

* De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.