Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Schoonheidsinstituut - Zwembadcomplex
Massagebad-Sauna-Douches
Infraroodsauna-Hammam
Isabelle Swerts
Winterdreef 23, 2360 Oud Turnhout
Tel: +32 (0)14 45.35.19
isabelle@naturelle.be
www.naturelle.be
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
m.voetbalexpress.be
Alle competitiekalenders,
uitslagen en klassementen
via Smartphone, GSM, Tablet & iPad
Laatste update: gisteren om 17:32u
Nieuws
DE STOOT VAN DE DAG!
Dinsdag 25 oktober 2016

"Er werd altijd gezegd dat Franz Beckenbauer, als hoofd van het organisatiecomité van het WK 2006 in Duitsland, dat werk onbezoldigd deed. Wij hebben bewijzen dat hij daar 5,5 miljoen Euro voor kreeg."

Der Spiegel, Duitse krant

DE KLAPPER VAN DE WEEK !
Maandag 24 oktober 2016

Elke maandag kiezen we een gespeelde wedstrijd uit de provinciale afdelingen als "Klapper van de Week". Dat is een partij waarvan de uitslag, het verloop of een onverwachte gebeurtenis als "opmerkelijk" bestempeld mag worden.

Voor de "Klapper van de Week" van maandag 24 oktober, klik hier.

VOETBAL DEZE WEEK - 1e NATIONALE A
Dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 oktober 2016

In de "Jupiler Pro League", ofwel de 1e Nationale A, staat op dinsdag, woensdag en donderdag speeldag 12 geprogrammeerd.

Zie het wedstrijdschema op de pagina "Nationaal - Profvoetbal - Heren 1e Klasse A". Of klik rechtstreeks hier.

EEN NIEUW WEEKENDRECORD
Maandag 24 oktober 2016

We noteerden alweer een nieuw weekendrecord op 22 en 23 oktober: het totaal aantal bezoeken van zaterdag (2.737) en zondag (5.840) was goed voor een nieuw record van 8.577 bezoeken (van 6.212 unieke bezoekers). Bedankt allemaal! Zie ook onze pagina Extra-Website-Bezoekers.

ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN !
PROVINCIALE WEDSTRIJDEN ANTWERPEN
Zondag 23 oktober 2016

De uitslagen, klassementen, periodeklassementen én statistieken van alle Antwerpse provinciale reeksen staan online.

U kan de uitslagen ook volgen met uw GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: m.voetbalexpress.be.

Het algemeen klassement van alle provinciale reeksen (heren en dames) wordt samengevat op de aparte pagina Provinciale klassementen.

WINNAARS EERSTE PERIODEKAMPIOENSCHAP
Zondag 23 oktober 2016

In de reeksen 4e provinciale A, C en D, die elk zeventien ploegen tellen, waren we op 22 en 23 oktober toe aan speeldag 11, de laatste in periode één. We kennen daar dan ook de eerste periodekampioenen. In 4e provinciale B is VC Mortsel OG eveneens zeker van de eerste periodetitel. Dit zijn ze:
* Putte SK in 4e provinciale A.
* VC Mortsel OG in 4e provinciale B.
* Nielse SV in 4e provinciale C.
* KFCM Hallaar in 4e provinciale D, op basis van de berekeningscoëfficiënt.
* Wat ook voor 99% zeker is: gezien het doelpuntensaldo wint Verbroedering Arendonk de eerste periodetitel volgende week in 3e provinciale C.

De periodekampioenen plaatsen zich automatisch voor de promotie-eindronde.

In de andere reeksen (1e, 2e, 3e provinciale en 4e E) zijn de periodekampioenen nog niet gekend. Daar zal alles beslist worden in het weekend van 29 en 30 oktober.

!! De criteria voor het periodeklassement zijn: 1. aantal punten, 2. gewonnen wedstrijden, 3. doelpuntensaldo (de gemaakte goals zijn géén criterium). Zie ook onze aparte pagina Periodekampioenen.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE
Zondag 23 oktober 2016

Op 1 januari 2012 gingen we van start met "Voetbalexpress", waarbij ons hoofddoel was om de uitslagen en klassementen uit het provinciale voetbal in de provincie Antwerpen op een snelle en duidelijke manier te vermelden. Dat was en is nog steeds onze prioriteit, al hebben we toen als extra informatie ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen.

De laatste tijd krijgen we regelmatig de vraag waarom de nationale amateurreeksen altijd later volgen. Die vraag kunnen we begrijpen, vooral omdat die informatie, sinds het wegvallen van de VRT-Teletekst, niet altijd snel te vinden is via andere media en websites.

Voor de uitslagen uit die nationale (amateur)reeksen raadplegen we meestal de KBVB-website en -app, en een aantal clubsites, zodat we ze ook meestal binnen het uur na het einde van de wedstrijden kunnen vermelden.

Maar ons standpunt blijft nog altijd hetzelfde: bij Voetbalexpress komt het provinciale Antwerpse heren- en damesvoetbal altijd eerst. Het is maar dat u het weet.

VROUWENVOETBAL PROVINCIE ANTWERPEN
ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN
Zaterdag 22 oktober 2016

ALLE uitslagen, klassementen en statistieken van het provinciale damesvoetbal staan online.

U kan de uitslagen ook volgen met uw GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: m.voetbalexpress.be.

Het algemeen klassement van alle provinciale reeksen (heren en dames) wordt samengevat op de aparte pagina Provinciale klassementen.

WEKELIJKSE VERGADERING PROVINCIAAL COMITE
Vrijdag 21 oktober 2016

De leden van het "Provinciaal Comité Antwerpen" vergaderden op donderdagavond 20 oktober in het VFV-complex in Wommelgem.

Het verslag van deze "beslissende" vergadering in verband met o.a. schorsingen en boetes voor spelers en clubs kan u bekijken in een pdf-formaat. Klik HIER.

Zie ook het overzicht van alle verslagen op onze pagina Provinciaal Comité.
(bron: Peter Croes, Regional Manager VFV - Lutgart Broes, secretariaat Provinciaal Comité)

VROUWEN - BEKER VAN BELGIE - 8e FINALES TOT DE FINALE
Vrijdag 21 oktober 2016

Op vrijdag 21 oktober werd de loting verricht voor de "Vrouwen-Beker van België".

Zie het volledige schema vanaf de 8e finales tot en met de finale op de aparte pagina "Nationaal-Beker van België-Nationale Beker Dames". Klik hier.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 20 oktober 2016

Elke donderdagochtend rond 10 uur kiezen we de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Deze rubriek heeft een aparte pagina, ook te vinden onder de button "Extra - Allerlei".

De "Drie op een Rij" van deze week zijn Robby Janssens, Sam Teysen, Peter Nijs en Niels Caers.
Lees alle details over de keuze van deze spelers. Klik op "Drie op een Rij".

DE BEKER VAN ANTWERPEN - 8e FINALES
Dinsdag 1 november 2016

Op dinsdag 1 november om 14u30 worden de wedstrijden van de 8e finales van de "Beker van Antwerpen" gespeeld.

Voor het schema, ook van de kwartfinales, zie onze pagina "Provinciaal-Beker van Antwerpen-Hoofdpagina Heren-8e Finales". Of klik rechtstreeks HIER.

BEKER VAN ANTWERPEN - KWARTFINALES VROUWEN
Zaterdag 29 oktober & dinsdag 1 november 2016

Op zaterdag 29 oktober en dinsdag 1 november worden de kwartfinales in de "Beker van Antwerpen" bij de vrouwen gespeeld.

Voor het schema, zie onze pagina "Provinciaal-Beker van Antwerpen-Hoofdpagina Vrouwen-Kwartfinales". Of klik rechtstreeks HIER.

ONZE GRATIS TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB TORNOOIEN"

VB Tornooien, gemaakt door onze Voetbalexpress-webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk en gratis programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, én volgens de officiële parameters van de voetbalbond.

Onze gratis software maakt ook periodekampioenschappen, én heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten, en te gebruiken in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10).

We hebben de volledige uitleg, de werkwijze voor de gratis download en gebruik, inclusief screenshots, op de aparte pagina "VB Tornooien" gezet.

Die pagina kan u vinden via de button "Extra - Allerlei - VB Tornooien".
Of klik rechtstreeks HIER.

E-KICKOFF PROBLEMEN OF VRAGEN ? - EEN NUTTIGE LINK

Een aantal seizoenen geleden ging het online "e-kickoff" systeem van start. Aansluitingen, transfers, vriendenwedstrijden, digitale wedstrijdbladen en nog veel meer administratieve zaken gebeuren sindsdien digitaal en online.

Dat er wel eens problemen of vragen zijn is logisch in dit digitale tijdperk, en vandaar dat er ook een "Helpdesk" is die de secretarissen/G.C.'s van de clubs verder kan helpen. Dat is een website die het antwoord kan geven bij een aantal vragen of opmerkingen.

Alle clubsecretarissen noteren best deze link: E-Kickoff-Helpdesk.

HET BUREAU ARBITRAGE ANTWERPEN - WORD SCHEIDSRECHTER !

In ons jaarlijks verslag van de Algemene Provinciale Vergadering citeerden we ondermeer Jan Govaerts, voorzitter van "Het Bureau Arbitrage Antwerpen", die ook nu weer moest vaststellen dat het aantal scheidsrechters opnieuw dalende is.

Vandaar dat er een nieuwe rekruteringscampagne voor het komende seizoen 2016-2017 wordt opgezet, en men zet daarvoor ook de sociale media in. Mede daarom heeft het B.A.A. een Facebook-pagina aangemaakt die zich momenteel vooral op die rekruteringscampagne richt.

Daarin wil men zoveel mogelijk kandidaat-scheidsrechters bereiken die de "Beginnelingencursus Scheidsrechter" willen volgen in Wommelgem of Tongerlo, op zaterdag 17 september (plus 24 september en 1 oktober).

Alles staat in een aparte pdf-fiche. Daarin kan u alle praktische informatie bekijken qua programma, formaliteiten, examen en inschrijving. Klik HIER. Warm aanbevolen !

DE VFV-PROJECTEN - VOETBALFEDERATIE VLAANDEREN

De Vlaamse vleugel van de voetbalbond is de "VFV", de Voetbalfederatie Vlaanderen. De VFV-medewerkers zijn constant en intensief bezig met het organiseren en uitwerken van allerhande acties en activiteiten. Ze houden ons daarvan ook netjes op de hoogte.

Voetbalexpress volgde in de voorbije periode alles vrij kort op, maar vanwege het aantal en verscheidenheid van de projecten konden we er op onze nieuwspagina niet altijd de nodige aandacht aan besteden, vandaar dat we besloten hebben om het anders aan te pakken.

Vanaf nu vermelden we op onze nieuwspagina een (chronologisch) schema met de benaming van de nieuwe en lopende acties en activiteiten. Een klik op de benamingen geeft dan meteen de juiste webpagina van de VFV of de KBVB weer.

Als extra hulp vermelden we bovenaan links op onze nieuwspagina (in het vakje "Op deze pagina") een quick-link met de naam "VFV-Acties". Via één klik kan u naar het schema met daarin de links naar de Facebook-account, de VFV-website of de KBVB-website. Bij de lancering van een nieuwe actie of project zetten we telkens een * achter "VFV-Acties".

NAAR DE PREMIER LEAGUE EN ANDERE EUROPESE COMPETITIES

Op deze pagina maken we onze bezoekers/voetballiefhebbers regelmatig attent op interessante wedstrijden in de Europese competities, zoals de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, de Serie A, de Champions League of de Europa League.

Maak het allemaal "live" mee met familie of vrienden, en dat voor weinig geld. Voor het aktuele voetbalaanbod, te boeken via uw regionaal reisbureau, Klik hier.

VOETBALEXPRESS OOK MOBIEL

Onze website is ook mobiel te bekijken via bijvoorbeeld GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet enzovoort...

Zo is het mogelijk om na de wedstrijden op de tribune, in de kantine of onderweg in te loggen op onze website en de reeds gekende resultaten en gegevens te zien. We hebben ons wel beperkt tot de uitslagen en klassementen (ploegnaam en puntentotaal) van alle nationale en provinciale reeksen van zowel het heren- als het damesvoetbal.

We hebben ook een aparte pagina gemaakt met de gedetailleerde uitleg én een aantal voorbeeldschermpjes. Die kan u vinden via de button "Extra - Website" en dan "VBE Mobile". Of klik rechtstreeks hier.

Ons "mobiel" internetadres is : m.voetbalexpress.be
Veel plezier ermee!

Alle reacties zijn welkom via ons e-mailadres, en laat eens weten of het lukt. Mocht u moeilijkheden ondervinden in het gebruik, zet dat best ook op mail en laat het ons weten via VBE-mobile.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

!! Bij Voetbalexpress besteden we altijd eerst aandacht aan het Provinciale Voetbal, inclusief de uitslagen en klassementen. Het Nationale voetbal is in onze optiek altijd "ondergeschikt".

DE VFV-PROJECTEN EN ACTIES - VOETBALFEDERATIE VLAANDEREN

Hieronder ziet u een (chronologisch) schema met de links en de benaming van de nieuwe (*) en lopende projecten en acties van de "VFV", de Voetbalfederatie Vlaanderen.

VFV-Indoortornooien * KBVB-Bijscholing voor
Clubbestuurders
Bedankt Scheids !
Week van de Official
Formafoots oktober
Wedstrijdcoaching
Dribbelvoetbal
Aankoop Doeltjes
High5 Ouder Workshop
Actie "Geef de Assist" Word Scheidsrechter Scoren met Meisjesvoetbal
De Grassroots High 5 Ouder EHBO-Veilig Sporten
Nationale Loterij-Subsidies Provinciale Jeugdopleiding Word Trainer
     
VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner én hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

We zullen ons echter wel houden aan een maximaal aantal sponsors, zodat ieder van hen voldoende aan bod komt. Mensen die ons initiatief en deze website willen steunen door een logo-vermelding van hun firma of bedrijf, contacteer ons voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.

ONZE GRATIS TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB TORNOOIEN"

VB Tornooien, gemaakt door onze webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk en gratis programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor medewerkers van de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, én volgens de officiële parameters en volgorde van de voetbalbond.

Niet enkel te gebruiken dus tijdens de tornooien, maar ook door webmasters die nu soms nog alle tabellen "ergens" copiëren of eindeloos cijfer per cijfer intikken. Onze gratis software kan voor hen een gemakkelijke oplossing zijn. Dit programma maakt zelfs periodekampioenschappen, én heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten.

In het verleden, sinds 2007, kon VB Tornooien aangekocht worden, en kon dit slechts gebruikt worden via een speciale "sleutel" per computer. Sinds september 2016 bieden we het programma gratis aan, aangezien de technologie en layout intussen een beetje verouderd is. We weten echter dat het nog steeds door vele voetbalclubs naar tevredenheid gebruikt wordt, ook in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10). Dus functioneel zou alles nog perfect moeten werken!

We hebben de volledige uitleg, de werkwijze voor de gratis download en gebruik, inclusief screenshots, op de aparte pagina "VB Tornooien" gezet.

Die pagina kan u vinden via de button "Extra - Allerlei - VB Tornooien".
Of klik rechtstreeks HIER.