Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Ambachtstraat 7
2322 Minderhout
Tel: +32 (0)3 314.73.48
Fax: +32 (0)3 340.26.50
info@spranco-matic.be
www.spranco-matic.be
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
m.voetbalexpress.be
Alle uitslagen via GSM,
Tablet, Blackberry,
iPad & Smartphone
Laatste update: gisteren om 11:52u
Nieuws
DE STOOT VAN DE DAG!
Dinsdag 1 december 2015

"Olympiacos is de grootste club van Griekenland. Daarom heb ik mijn spelers, die de voorbije weken te weinig respect voor de club toonden en niet voldoende presteerden, elk een boete gegeven van 500.000 euro."

Evangelos Marinakis, voorzitter van Olympiacos

DE KLAPPER VAN DE WEEK !
Maandag 30 november 2015

Elke maandag rond 12 uur kiezen we een gespeelde wedstrijd uit de provinciale afdelingen als "Klapper van de Week". Dat is een partij waarvan de uitslag, het verloop of een onverwachte gebeurtenis als "opmerkelijk" bestempeld mag worden.

Voor de "Klapper van de Week" van maandag 30 november, klik hier.
Mocht u niet meteen de aangepaste gegevens zien, doe dan een "refresh" of "vernieuwen" van de pagina.

VOETBAL DEZE WEEK - DE CROKY CUP - 8e FINALES
Dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 december 2015

Op dinsdag, woensdag en donderdag 1, 2 en 3 december worden de 8e finales van de "Croky-Cup" gespeeld. Bekijk het volledige schema op onze pagina "Nationaal - Beker van België - Hoofdpagina". Klik hier.

ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN !
PROVINCIALE WEDSTRIJDEN ANTWERPEN
Zondag 29 november 2015

Alle uitslagen, klassementen, periodeklassementen én statistieken van alle Antwerpse provinciale reeksen staan online.

Klik op de diverse buttons om de verschillende reeksen te selecteren.

U kan de uitslagen ook volgen met uw GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: m.voetbalexpress.be.

Het algemeen klassement van alle provinciale reeksen (heren en dames) wordt samengevat op de aparte pagina Provinciale klassementen.

DAMESVOETBAL PROVINCIE ANTWERPEN
ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN
Zaterdag 28 november 2015

De uitslagen, klassementen en statistieken van het provinciale damesvoetbal staan online. Klik op de diverse buttons om de verschillende reeksen te selecteren.

Clubverantwoordelijken die een fout in de uitslagen willen doorgeven kunnen dat doen via een mail naar info@voetbalexpress.be.

U kan de uitslagen ook volgen met uw GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: m.voetbalexpress.be.

Het algemeen klassement van alle provinciale reeksen (heren en dames) wordt samengevat op de aparte pagina Provinciale klassementen.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 26 november 2015

Elke donderdagochtend rond 10 uur kiezen we de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Deze rubriek heeft een aparte pagina, ook te vinden onder de button "Extra".

De "Drie op een Rij" van deze week zijn Giovanni Huysmans, Kim Vervloet en Niels Vervoort.
Lees alle details over de keuze van deze spelers. Klik op "Drie op een Rij".

DAMES - BEKER VAN BELGIE - 8e FINALES
Zaterdag 5 december 2015

In de 8e finales van de Dames-Beker van België komen ook de ploegen uit de "Super League" in actie. De duels worden gespeeld op zaterdag 5 december.

Ook de schema's voor het verdere verloop van kwartfinales, halve finales en finale zijn gekend. Zie onze aparte pagina "Nationale Beker Dames". Klik hier.

WEKELIJKSE VERGADERING PROVINCIAAL COMITE
Vrijdag 20 november 2015

De leden van het "Provinciaal Comité Antwerpen" vergaderden op donderdagavond 19 november in het VFV-complex in Wommelgem.

Het verslag van deze "beslissende" vergadering in verband met o.a. schorsingen en boetes voor spelers en clubs kan u bekijken in een pdf-formaat. Klik HIER.
Zie ook het overzicht van alle verslagen op onze pagina Provinciaal Comité.
(bron: Peter Croes, Regional Manager VFV - Lutgart Broes, secretariaat Provinciaal Comité)

NIEUWE SPONSOR - DONATEUR !
Donderdag 19 november 2015

SportsPay "Voetbalexpress" heeft er een nieuwe sponsor bij. Dat is SportsPay.be en, zoals altijd bij een nieuwe donateur, stellen we die even voor.

"SportsPay" is een website die gestart is in augustus 2015, en die zich in eerste instantie richt op onze provinciale en lokale voetbalclubs, waar spelers en trainers via premies vergoed worden.

Deze website biedt een oplossing bij de fiscaal correcte berekening van spelerspremies en trainersvergoedingen, de optimalisatie van de bedrijfsvoorheffing én een administratieve vereenvoudiging. Het aantal aangesloten clubs is intussen dan ook al de zeventig gepasseerd.

Wij van "Voetbalexpress" zijn blij dat we deze nieuwe donateur mogen verwelkomen, want door hun vermelding kunnen we onze provinciale voetbalclubs misschien ook op weg zetten naar een efficiënt financieel beheer, een fiscaal correct beleid en het vermijden van (soms zware) boetes.

Meer informatie vindt u op www.SportsPay.be, waar je je als sportclub ook kunt registreren.
Warm aanbevolen !
Heeft u ook interesse om sponsor/donateur te worden op "Voetbalexpress", stuur ons dan een mail en vraag vrijblijvende info, via VBE-website-promo, of een bericht via onze pagina Contact. Voor een éénmalig bedrag wordt u onbeperkt in tijd vermeld. Zie ook de pagina Sponsors.

DE VFV - DE KRACHT VAN ACHT TEGEN ACHT
Woensdag 18 november 2015

We kregen van VFV-medewerker Dennis Moerman een artikel doorgestuurd met de titel "De Kracht van Acht tegen Acht", de wedstrijdvorm die nu wordt toegepast vanaf de U10 tot en met de U13.

Die methode zorgt onder andere voor meer baltoetsen, meer doelkansen, meer combinaties op de korte ruimte, enzovoort. Ook de jeugdcoaches zien er de meerwaarde van in, want maar liefst negentig procent van de ondervraagde TVJO's en trainers staat achter deze keuze.

De VFV, de "Voetbalfederatie Vlaanderen", de "Vlaamse tak" van de KBVB wil alle jeugdopleiders de kans geven om een echte "8v8-expert" te worden. Dat kan allemaal in november en december (op woensdag 25 november in Merksem).

Lees er alles over en schrijf in via de VFV-pagina op de website van de KBVB. Klik hier.

iPHONE-GEBRUIKERS EN ONZE MOBIELE SITE !

Op sommige iPhones werk(t)en de menu's van onze mobiele site "m.voetbalexpress.be" niet correct. Onze webmaster heeft dit probleem opgelost. Probeer best opnieuw, na een eventuele "refresh" in uw browser. Bij problemen, contacteer ons.

OKTOBER 2015 - ONZE NIEUWE RECORDMAAND !
Zondag 1 november 2015

De lancering van "Voetbalexpress - Versie 3" heeft een grote invloed gehad op onze cijfers. En daarbij hebben we meteen een historisch maandrecord gescoord, want al onze vorige statistieken werden volledig "verpulverd" !

In de maand oktober telde de instantie die onze website-statistieken analyseert maar liefst 31.833 bezoeken ! van 9.350 unieke bezoekers, en ook dat totaal is een record. En met een daggemiddelde van 1.026 passeren we voor de eerste keer ook een absolute mijlpaal.

Sinds 25 oktober hebben we, met 3.393 bezoeken, trouwens ook een nieuw dagrecord. En zo gaan onze statistieken ook na vier jaar nog altijd in stijgende lijn. Bedankt allemaal!

Voor méér cijfers en uitleg, zie onze pagina Extra-Website-Bezoekers.

NAAR DE PREMIER LEAGUE EN ANDERE EUROPESE COMPETITIES

Op deze pagina maken we onze bezoekers/voetballiefhebbers regelmatig attent op interessante wedstrijden in de Europese competities, zoals de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, de Serie A, de Champions League of de Europa League.

Maak het allemaal "live" mee met familie of vrienden, en dat voor weinig geld. Voor het aktuele aanbod, te boeken via uw regionaal reisbureau, Klik hier.

DE CROKY CUP - 8e FINALES
Dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 december 2015

De 8e finales in de Belgische Beker worden op 1, 2 en 3 december gespeeld. Bekijk het volledige schema van de "Croky Cup" op onze pagina "Extra - Beker van België". Klik hier.

NIEUWSFLASH VAN DE VFV - VOETBALFEDERATIE VLAANDEREN

We kregen van VFV-medewerker Barry Pauwels een "nieuwsflash" binnen over de trainersopledingen, meer bepaald het opleidingsaanbod 2015-2016. Zowel voor beginnende jeugdtrainers als voor trainers met jarenlange ervaring zijn er nu opleidingen en bijscholingen "in alle maten en gewichten".

De VFV heeft ook een primeur op dat gebied: voor de eerste keer wordt er een opleiding: "Physical coach - niveau 1 (jeugd)" georganiseerd. Heb je minstens een UEFA-B diploma en ben je benieuwd naar hoe we meer "voetbal-atleten" kunnen opleiden, vanaf 4 jaar? Schrijf je in via de KBVB-website, op een pagina waar je nog véél méér info kan vinden. Klik hier.

Tot slot is hier nog een overzicht van alle beschikbare trainersopleidingen 2015-2016.
Initiator/getuigschrift C (opgelet: inschrijven uiterlijk 18 augustus), Initiator/getuigschrift C (exclusief voor vrouwen), Instructeur B/getuigschrift B (vanaf januari 2016), Trainer B/UEFA-B, Trainer A/UEFA-A, UEFA-A Elite Youth, Physical coach - niveau 1 (jeugd), Mental coaching, Veilig voetballen (EHBO), Keeperstrainer niveau 1 en niveau 2 (beide vanaf februari 2016), TVJO amateur (vanaf januari 2016), Talentscout (vanaf februari 2016).

Er is dus keuze genoeg zoals u ziet. Voor meer info en inschrijvingen stuurt u best een mail naar barry.pauwels@voetbalfederatievlaanderen.

VOETBALEXPRESS OOK MOBIEL

Onze website is ook mobiel te bekijken via bijvoorbeeld GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet enzovoort...

Zo is het mogelijk om na de wedstrijden op de tribune, in de kantine of onderweg in te loggen op onze website en de reeds gekende resultaten en gegevens te zien. We hebben ons wel beperkt tot de uitslagen en klassementen (ploegnaam en puntentotaal) van alle nationale en provinciale reeksen van zowel het heren- als het damesvoetbal.

We hebben ook een aparte pagina gemaakt met de gedetailleerde uitleg én een aantal voorbeeldschermpjes. Die kan u vinden via de button "Website" en dan "VBE Mobile". Of klik rechtstreeks hier.

Ons "mobiel" internetadres is : m.voetbalexpress.be
Veel plezier ermee!

Alle reacties zijn welkom via ons e-mailadres, en laat eens weten of het lukt. Mocht u moeilijkheden ondervinden in het gebruik, zet dat best ook op mail en laat het ons weten via VBE-mobile.

NIEUWS UIT.... HET ARCHIEF

De nieuwsitems op deze pagina worden na een aantal dagen gearchiveerd, meestal na een week. U kan ze dan terugvinden op de maandpagina. Dat kan via de button "Archief". Kies daar via de keuzetabel het juiste jaar en daarna de juiste maand, bijvoorbeeld april 2012.

Onze criteria: doorgemailde berichten van de provinciale clubs worden, na evaluatie van de inhoud, eveneens gepubliceerd op onze nieuwspagina, onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigd correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid. Ook publiceren we interessant nieuws dat we overnemen van de clubwebsites, uiteraard met bronvermelding.

Berichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

WELKOM OP VOETBALEXPRESS.BE

We hebben deze onafhankelijke website gemaakt om op een aangename en snelle manier de uitslagen, statistieken en klassementen te bekijken van het provinciale voetbal in de provincie Antwerpen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Maar we beperken ons niet enkel tot de cijfers.

Ook nieuws en nieuwtjes over provinciale clubs worden vermeld, net als kalenderwijzigingen en -aanpassingen.

We besteden ook aandacht aan schema's en wedstrijden in alle groepen van de Beker van Antwerpen, aan de provinciale eindrondes, en aan alle provinciale reeksindelingen en wedstrijdschema's in de aanloop naar het volgende seizoen.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner én hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

We zullen ons echter wel houden aan een maximaal aantal sponsors, zodat ieder van hen voldoende aan bod komt. Mensen die ons initiatief en deze website willen steunen door een logo-vermelding van hun firma of bedrijf, contacteer ons voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.

TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB Tornooien"

Onze webmaster maakte eerder al een gebruiksvriendelijk programmaatje om wedstrijden, uitslagen en klassementen te maken, zowel voor medewerkers van de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, én volgens de officiële parameters en volgorde van de voetbalbond.

Niet enkel te gebruiken dus tijdens de tornooien, maar ook door webmasters die nu soms nog alle tabellen "ergens" copiëren of eindeloos cijfer per cijfer intikken. Misschien kunnen we enkele van hen hiermee een oplossing aanbieden.

Dit programma maakt zelfs periodekampioenschappen, én heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten. Eenvoudig en goedkoop: éénmalig 30 euro voor een onbeperkte licentie.

U kan alvast een gratis proefversie downloaden om alles eens te bekijken. Voor de volledige uitleg en procedure, klik en kijk op www.vbtornooien.net