Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

ITmoov - Een concept van ABC-Groep
IT-Consultancy
Laar 179, 2180 Ekeren
Tel: +32 (0)3 640.01.60
www.itmoov.be
www.abc-groep.be
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
m.voetbalexpress.be
Alle uitslagen via GSM,
Tablet, Blackberry,
iPad & Smartphone
Laatste update: vandaag om 09:53u
Nieuws
DE STOOT VAN DE DAG!
Donderdag 11 februari 2016

"Voor de match tegen Brugge stuurde ik een sms'je naar Davy om te zeggen dat hij rustig moest blijven, maar hij antwoordde dat wij zelf maar rustig moesten blijven."

Brenda, moeder van RSCA-doelman Davy Roef

PROVINCIALE DAMES - ALGEMENE AFGELASTING !!
Woensdag 10 februari 2016

Het Provinciaal Comité van de provincie Antwerpen heeft beslist om ALLE wedstrijden van de provinciale dames van vrijdag 12 en zaterdag 13 februari af te lasten.

Ter info: ook alle wedstrijden van de reserven- en jeugdploegen van dit weekend (vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari) werden afgelast.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 11 februari 2016

Elke donderdagochtend rond 10 uur kiezen we de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Deze rubriek heeft een aparte pagina, ook te vinden onder de button "Extra - Allerlei".

De "Drie op een Rij" van deze week zijn het trio Giovanni Huysmans, Tim Wagemans en Stef Van den Bergh, Jasper Bosschaerts en Lucas Stevens.
Lees alle details over de keuze van deze spelers. Klik op "Drie op een Rij".

PROVINCIALE TRANSFERS OP VOETBALEXPRESS

Onze pagina "Provinciaal Transfernieuws" is weer actief. De clubverantwoordelijken kunnen dus opnieuw hun inkomende en uitgaande transfers doorgeven per e-mail, en dat blijft onze eerste en meest belangrijke manier van het verzamelen en vermelden van de transfers. Die berichten zijn nu al welkom.

Maar ook clubmedewerkers en supporters mogen ons een e-mail doorsturen met de melding dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en verwerken.

Deze transfernieuwtjes worden vermeld op een aparte pagina, die nu trouwens al klaar is om het transfernieuws te ontvangen. Klik op "Provinciaal-Allerlei-Prov. Transfernieuws".

U mag ons in de loop van de volgende weken en maanden meerdere keren verwittigen of een update doorsturen. Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club: klik HIER.

PROVINCIALE ZATERDAGAVONDWEDSTRIJDEN
Zaterdag 13 februari 2016

Op zaterdagavond kan u hier alle uitslagen en klassementen bekijken in alle Antwerpse provinciale reeksen. Vanaf 21u30 krijgen we de eerste uitslagen binnen, en rond 22 uur kan u ze allemaal bekijken, inclusief de voorlopige klassementen en statistieken.

U kan de uitslagen ook volgen met uw Smartphone, GSM, iPhone, Blackberry, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: m.voetbalexpress.be.

We vatten alles samen in het schema hieronder.


Reeks Uur Wedstrijd Uitslag Speeldag
1e Prov. 19:30u KFC HOUTVENNE - WITGOOR DESSEL - nummer 23
1e Prov. 19:30u FC DE KEMPEN TL - BERG EN DAL - nummer 23
             
2e Prov. A 20:00u LOENHOUT SK - KFC BRASSCHAAT - nummer 23
2e Prov. A 20:00u K KONTICH FC - KSK WILRIJK - nummer 23
             
2e Prov. B 19:30u OG VORSELAAR - VERBR. BALEN - nummer 23
2e Prov. B 19:30u OUD TURNHOUT - LINDA OLEN - nummer 23
2e Prov. B 19:30u VRIJ ARENDONK - K MERKSPLAS SK - nummer 23
2e Prov. B 19:30u KSK KASTERLEE - KFC LENTEZON - nummer 23
             
3e Prov. A 15:00u KFC HERENTHOUT - KVC MASSENHOVEN - nummer 23
3e Prov. A 20:00u OLYMPIC DEURNE - KFC BROECHEM - nummer 23
3e Prov. A 20:00u KVV GOOREIND - KFCE ZOERSEL - nummer 23
             
3e Prov. B 20:00u SK R. BERLAAR - KFC PUTTE - nummer 23
             
3e Prov. C 19:30u SINT DIMPNA - KFC HERSELT - nummer 23
3e Prov. C 19:30u KFC MOL - FC GIERLE - nummer 23
             
4e Prov. A 19:30u K BRECHT SK - EXCELSIOR ESSEN - nummer 23
4e Prov. A 19:30u KVV ACHTERBROEK - HORENDONK FC - nummer 23
4e Prov. A 19:30u KFC ANTONIA B - KFC NIEUWMOER - nummer 23
4e Prov. A 20:00u BRASSCHAAT B - OLYMPIC ESSEN - nummer 23
             
4e Prov. D 20:00u OOSTERZONEN B - GROBBENDONK - nummer 23
             
* Klik op de reeks voor het algemeen klassement.
* Klik op het nummer van de speeldag voor alle wedstrijden.
* Bekijk de uitslagen en de voorlopige klassementen op zaterdagavond.

DE KLAPPER VAN DE WEEK !
Maandag 8 februari 2016

Elke maandag kiezen we een gespeelde wedstrijd uit de provinciale afdelingen als "Klapper van de Week". Dat is een partij waarvan de uitslag, het verloop of een onverwachte gebeurtenis als "opmerkelijk" bestempeld mag worden.

Voor de "Klapper van de Week" van maandag 8 februari, klik hier.

VOETBALEXPRESS - EEN NIEUWE MIJLPAAL
Maandag 8 februari 2016

Het weekend van 6 en 7 februari leverde onze website een toch wel opmerkelijk bezoekersrecord op. Voor het eerst in onze geschiedenis passeerden we de kaap van vijfduizend bezoeken !

Met 1.714 op zaterdag en 3.314 op zondag kwamen we aan een totaal van 5.028 bezoeken, en dat is een nieuw weekendrecord. Qua unieke bezoekers ging de teller daarbij naar 3.630.

Voor méér cijfers en uitleg, zie onze pagina  Extra-Website-Bezoekers.

DE CROKY CUP - TERUGWEDSTRIJDEN HALVE FINALES
Dinsdag 2 en woensdag 3 februari 2016

Op 2 en 3 februari werden de terugwedstrijden van de halve finales in de "Croky-Cup" gespeeld. Standard Luik en Club Brugge plaatsten zich voor de finale van zaterdag 19 maart. Bekijk het schema en de uitslagen op onze pagina "Nationaal - Beker van België - Hoofdpagina". Klik hier.

NIEUWE DATUMS - PROVINCIALE REEKSEN - UITGESTELDE WEDSTRIJDEN
Vrijdag 29 januari 2016

We kregen de nieuwe datums binnen van de uitgestelde speeldagen in provinciale.

Dit is de regeling bij de heren:
* Speeldag 19 (van 17 januari), de laatste nog af te werken speeldag van de tweede periode, verhuist naar het weekend van 2 en 3 april en wordt de derde laatste wedstrijddag van het seizoen.
* Speeldag 29 (de voorlaatste) schuift door van 3 april naar het weekend van 9 en 10 april.
* Speeldag 30 (de laatste) schuift door van 10 april naar het weekend van 16 en 17 april.

Alle reekspagina's bij de heren én bij de dames zijn aangepast.

En dit zijn de nieuwe datums bij de dames:
* Speeldag 17 (van 16 januari) verhuist naar zaterdag 19 maart.
* Speeldag 25 (de voorlaatste) schuift door van 12 maart naar 2 april.
* Speeldag 26 (de laatste) schuift door van 19 maart naar 9 april.

Ook de meeste apart uitgestelde wedstrijden kregen een nieuwe datum. Die ziet u ook zo snel mogelijk.

PROVINCIALE REEKSEN - HET TWEEDE PERIODEKAMPIOENSCHAP
Maandag 25 januari 2016

In dit "overgangsseizoen" zijn er periodekampioenschappen in 2e, 3e en 4e provinciale (niet in 1e provinciale). De ploegen die de tweede periodetitel winnen zijn meteen geplaatst voor de promotie-eindronde.

Speeldag 19 werd in zijn geheel afgelast, en het zal van die speeldag afhangen welke clubs de tweede periodetitel winnen. De nieuwe datum voor deze speeldag is 2 en 3 april.

Intussen kunnen we al eens kijken welke ploegen de grootste kanshebbers zijn voor dat tweede periodekampioenschap (klik op de reeksbenaming voor het klassement - kijk bij "Voorlopig klassement van de 2e periode"). In de reeksen A, C en D in vierde provinciale zal het berekeningscoëfficiënt mogelijk beslissen.

* KFC Brasschaat, Rapid Leest, Heikant Berlaar en Mariaburg in 2e provinciale A (KFC Kontich pakte de eerste periodetitel).
Op speeldag 19 staat Brasschaat-Rapid Leest geprogrammeerd. De winnaar is tweede periodekampioen. Bij een gelijkspel zijn ook Heikant en Mariaburg nog mogelijke kandidaat-winnaars, maar dan moeten die ploegen op winnen met respectievelijk 3 en 6 doelpunten verschil. Zie de wedstrijden van speeldag 19.
* Linda Olen en White Star Schorvoort in 2e provinciale B (KSK Retie won het eerste periodekampioenschap). Zie speeldag 19.
* Zoersel dat ook de eerste periodetitel won, wint voor 99,9 procent ook de tweede, alleen al op basis van het doelpuntensaldo. Schoten heeft eigenlijk enkel nog een theoretische kans. Zie het klassement en speeldag 19.
* Wavria, Tisselt en Aartselaar in 3e provinciale B (Kessel United won het eerste periodekampioenschap). Aartselaar en Tisselt spelen tegen elkaar op speeldag 19.
* Verbroedering Arendonk, Herselt en (in theorie) Wezel Sport in 3e provinciale C (de eerste periodetitel was voor Zwaluwen Olmen). Wezel en Herselt spelen tegen elkaar op speeldag 19.
* Achterbroek en Antonia B in 4e provinciale A (KFC Meerle won de eerste periode). SK Donk heeft nog een minieme kans. Zie speeldag 19.
* Mortsel OG, Burcht en Schelle. Deze drie ploegen staan met 25 punten samen aan de leiding in de tweede periode in 4e provinciale B (Burcht won de eerste periodetitel). Mortsel (doelpuntensaldo + 31) gaat op bezoek bij Emblem. Burcht (doelpuntensaldo + 30) en Schelle (doelpuntensaldo + 26) spelen tegen elkaar op speeldag 19.
* Lippelo en KFC Duffel B in 4e provinciale C (Rumst is de eerste periodekampioen). Lippelo heeft de grootste kans. Zie speeldag 19.
* SKS Herentals, Halle en Noordstar in 4e provinciale D (de eerste periode was voor VC Poederlee). Halle en Noordstar spelen tegen elkaar op speeldag 19.
* Punt-Larum, Excelsior Vorst, Punt-Larum, Rauw en VV Laakdal (Laakdal won periode één) in 4e provinciale E. Zie speeldag 19.

Zie ook onze aparte pagina Periodekampioenen.

DE PAGINA "HERVORMING BETAALD- EN AMATEURVOETBAL"

Het jaar 2016 wordt een mijlpaal in de geschiedenis van het Belgische voetbal, onder andere door de historische "Hervorming" die vanaf de competitie 2016-2017 zal ingaan. Vanaf dan wordt er in de reeksen een officiëel onderscheid gemaakt tussen het "Betaald Voetbal" en het "Amateurvoetbal".

Omdat de nieuwe regelingen en wijzigingen in de diverse afdelingen vrij drastisch worden aangepast, hebben we geprobeerd om al die nieuwe zaken op één pagina samen te vatten, een pagina met heel wat informatie en leeswerk. U kan ze ook gebruiken als opzoekpagina, al zijn sommige onderdelen nog niet definitief beslist.

Op die aparte webpagina vindt u ondermeer de grote lijnen van de hervorming, de samenstelling van de nieuwe nationale reeksen, de competitievorm en de promotie- en degradatieregeling van de nieuwe reeksen betaald voetbal en amateurvoetbal.

De nieuwe pagina, die we de naam "Hervorming 2016" hebben gegeven, vindt u onder de button "Extra - Allerlei". Of klik rechtstreeks hier.

VOETBALEXPRESS IN 2015 - DE CIJFERS !
Vrijdag 1 januari 2016

Onze website startte in primeur op 25 december 2011. De officiële première was 1 januari 2012. In dat eerste volledig jaar noteerden we een totaal van 66.289 bezoekers, een daggemiddelde van 181. Sindsdien gaan alle cijfers in stijgende lijn.

We kunnen nu ook het jaar 2015 afsluiten. We noteerden in totaal 255.642 bezoeken, een daggemiddelde van precies 700. Dat is een stijging met 22,03 procent vergeleken met de 209.486 van 2014.

Onze drukste dag tot nu toe was zondag 25 oktober 2015, met 3.393 bezoeken van 2.369 unieke bezoekers. November 2015 werd onze recordmaand, met 38.105 bezoeken (van 11.514 unieke bezoekers) en een daggemiddelde van 1.270.

Onze mobiele site m.voetbalexpress.be, gestart op 10 september 2012, noteerde het afgelopen jaar 12.053 bezoekers, die het algemeen totaal sinds september 2013 op 51.194 brachten. Onze drukste dag op de mobiele site blijft nog altijd 30 maart 2014, met 454 bezoekers. Bedankt allemaal!

Zie ook onze pagina bezoekers.

HET EK 2016 IN FRANKRIJK - 10 JUNI TOT 10 JULI - DE LOTING

Op zaterdag 12 december vond de loting plaats van de voorrondes in het Europees Kampioenschap 2016. België werd uitgeloot in groep E, samen met Italië, Ierland en Zweden.

Dit is de volledige uitslag van de loting:
* Groep A : Frankrijk, Roemenië, Albanië en Zwitserland.
* Groep B : Engeland, Rusland, Wales en Slowakije.
* Groep C : Duitsland, Oekraïne, Polen en Noord-Ierland.
* Groep D : Spanje, Tsjechië, Turkije en Kroatië.
* Groep E : Belgie, Italië, Ierland en Zweden.
* Groep F : Portugal, IJsland, Oostenrijk en Hongarije.

De landen die na de drie groepswedstrijden van de voorronde naar de achtste finales gaan zijn de zes groepswinnaars, de zes tweede geklasseerden en de vier beste nummers drie, in totaal dus 16 landen.

Ook "Voetbalexpress" besteedt de nodige aandacht aan dit tornooi. Daarvoor kan u onze pagina "Nationaal-Rode Duivels-EK 2016 Hoofdpagina" raadplegen. Daar worden ook de links vermeld naar de groepspagina's. Elk van de zes groepen krijgt dus zijn eigen pagina op onze website, inclusief het wedstrijdschema, de uitslagen en het klassement.

* De wedstrijdschema's, uitslagen en klassementen van de voorronde in alle groepen kan u ook bekijken op onze mobiele site m.voetbalexpress.be.

DAMES - BEKER VAN BELGIE - 8e FINALES
Zaterdag 5 december 2015

In de 8e finales van de Dames-Beker van België kwamen ook de ploegen uit de "Super League" in actie. De duels werden gespeeld op zaterdag 5 en zondag 6 december.

De uitslagen en de schema's voor het verdere verloop van kwartfinales, halve finales en finale ziet u op onze aparte pagina "Nationale Beker Dames". Klik hier.

NOVEMBER 2015 - ALWEER EEN NIEUWE RECORDMAAND !
Dinsdag 1 december 2015

Na de lancering van "Voetbalexpress - Versie 3", die meteen een grote invloed op onze bezoekersaantallen had, scoorden we in november alweer een historisch maandrecord. Voor de tweede maand op rij werden al onze vorige statistieken "verpulverd" !

In de maand oktober telde de instantie die onze website-statistieken analyseert 31.833 bezoeken van 9.350 unieke bezoekers, maar in november werd daar nog een dikke schep bijgedaan. Het nieuwe record aantal bezoeken staat nu op 38.105, van 11.514 unieke bezoekers, en dat is voor beide parameters 23 procent méér dan in oktober.

Ook ons vorig record qua daggemiddelde steeg van 1.026 naar 1.270. Opnieuw mooie cijfers, en zo gingen we ook in november in stijgende lijn. Bedankt allemaal!

Voor méér cijfers en uitleg, zie onze pagina Extra-Website-Bezoekers.

NIEUWE SPONSOR - DONATEUR !

SportsPay "Voetbalexpress" heeft er een nieuwe sponsor bij. Dat is SportsPay.be en, zoals altijd bij een nieuwe donateur, stellen we die even voor.

"SportsPay" is een website die gestart is in augustus 2015, en die zich in eerste instantie richt op onze provinciale en lokale voetbalclubs, waar spelers en trainers via premies vergoed worden.

Deze website biedt een oplossing bij de fiscaal correcte berekening van spelerspremies en trainersvergoedingen, de optimalisatie van de bedrijfsvoorheffing én een administratieve vereenvoudiging. Het aantal aangesloten clubs is intussen dan ook al de zeventig gepasseerd.

Wij van "Voetbalexpress" zijn blij dat we deze nieuwe donateur mogen verwelkomen, want door hun vermelding kunnen we onze provinciale voetbalclubs misschien ook op weg zetten naar een efficiënt financieel beheer, een fiscaal correct beleid en het vermijden van (soms zware) boetes.

Meer informatie vindt u op www.SportsPay.be, waar je je als sportclub ook kunt registreren.
Warm aanbevolen !
Heeft u ook interesse om sponsor/donateur te worden op "Voetbalexpress", stuur ons dan een mail en vraag vrijblijvende info, via VBE-website-promo, of een bericht via onze pagina Contact. Voor een éénmalig bedrag wordt u onbeperkt in tijd vermeld. Zie ook de pagina Sponsors.

NAAR DE PREMIER LEAGUE EN ANDERE EUROPESE COMPETITIES

Op deze pagina maken we onze bezoekers/voetballiefhebbers regelmatig attent op interessante wedstrijden in de Europese competities, zoals de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, de Serie A, de Champions League of de Europa League.

Maak het allemaal "live" mee met familie of vrienden, en dat voor weinig geld. Voor het aktuele aanbod, te boeken via uw regionaal reisbureau, Klik hier.

NIEUWSFLASH VAN DE VFV - VOETBALFEDERATIE VLAANDEREN

We kregen van VFV-medewerker Barry Pauwels een "nieuwsflash" binnen over de trainersopledingen, meer bepaald het opleidingsaanbod 2015-2016. Zowel voor beginnende jeugdtrainers als voor trainers met jarenlange ervaring zijn er nu opleidingen en bijscholingen "in alle maten en gewichten".

De VFV heeft ook een primeur op dat gebied: voor de eerste keer wordt er een opleiding: "Physical coach - niveau 1 (jeugd)" georganiseerd. Heb je minstens een UEFA-B diploma en ben je benieuwd naar hoe we meer "voetbal-atleten" kunnen opleiden, vanaf 4 jaar? Schrijf je in via de KBVB-website, op een pagina waar je nog véél méér info kan vinden. Klik hier.

Tot slot is hier nog een overzicht van alle beschikbare trainersopleidingen 2015-2016.
Initiator/getuigschrift C (exclusief voor vrouwen), Instructeur B/getuigschrift B (vanaf januari 2016), Trainer B/UEFA-B, Trainer A/UEFA-A, UEFA-A Elite Youth, Physical coach - niveau 1 (jeugd), Mental coaching, Veilig voetballen (EHBO), Keeperstrainer niveau 1 en niveau 2 (beide vanaf februari 2016), TVJO amateur (vanaf januari 2016), Talentscout (vanaf februari 2016).

Er is dus keuze genoeg zoals u ziet. Voor meer info en inschrijvingen stuurt u best een mail naar barry.pauwels@voetbalfederatievlaanderen.

VOETBALEXPRESS OOK MOBIEL

Onze website is ook mobiel te bekijken via bijvoorbeeld GSM, Smartphone, Blackberry, iPhone, Tablet enzovoort...

Zo is het mogelijk om na de wedstrijden op de tribune, in de kantine of onderweg in te loggen op onze website en de reeds gekende resultaten en gegevens te zien. We hebben ons wel beperkt tot de uitslagen en klassementen (ploegnaam en puntentotaal) van alle nationale en provinciale reeksen van zowel het heren- als het damesvoetbal.

We hebben ook een aparte pagina gemaakt met de gedetailleerde uitleg én een aantal voorbeeldschermpjes. Die kan u vinden via de button "Website" en dan "VBE Mobile". Of klik rechtstreeks hier.

Ons "mobiel" internetadres is : m.voetbalexpress.be
Veel plezier ermee!

Alle reacties zijn welkom via ons e-mailadres, en laat eens weten of het lukt. Mocht u moeilijkheden ondervinden in het gebruik, zet dat best ook op mail en laat het ons weten via VBE-mobile.

NIEUWS UIT.... HET ARCHIEF

De nieuwsitems op deze pagina worden na een aantal dagen gearchiveerd, meestal na een week. U kan ze dan terugvinden op de maandpagina. Dat kan via de button "Archief". Kies daar via de keuzetabel het juiste jaar en daarna de juiste maand, bijvoorbeeld april 2012.

Onze criteria: doorgemailde berichten van de provinciale clubs worden, na evaluatie van de inhoud, eveneens gepubliceerd op onze nieuwspagina, onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigd correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid. Ook publiceren we interessant nieuws dat we overnemen van de clubwebsites, uiteraard met bronvermelding.

Berichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

WELKOM OP VOETBALEXPRESS.BE

We hebben deze onafhankelijke website gemaakt om op een aangename en snelle manier de uitslagen, statistieken en klassementen te bekijken van het provinciale voetbal in de provincie Antwerpen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Maar we beperken ons niet enkel tot de cijfers.

Ook nieuws en nieuwtjes over provinciale clubs worden vermeld, net als kalenderwijzigingen en -aanpassingen.

We besteden ook aandacht aan schema's en wedstrijden in alle groepen van de Beker van Antwerpen, aan de provinciale eindrondes, en aan alle provinciale reeksindelingen en wedstrijdschema's in de aanloop naar het volgende seizoen.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner én hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

We zullen ons echter wel houden aan een maximaal aantal sponsors, zodat ieder van hen voldoende aan bod komt. Mensen die ons initiatief en deze website willen steunen door een logo-vermelding van hun firma of bedrijf, contacteer ons voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.

TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB Tornooien"

Onze webmaster maakte eerder al een gebruiksvriendelijk programmaatje om wedstrijden, uitslagen en klassementen te maken, zowel voor medewerkers van de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, én volgens de officiële parameters en volgorde van de voetbalbond.

Niet enkel te gebruiken dus tijdens de tornooien, maar ook door webmasters die nu soms nog alle tabellen "ergens" copiëren of eindeloos cijfer per cijfer intikken. Onze software is voor hen dé oplossing.

Dit programma maakt zelfs periodekampioenschappen, én heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten. Eenvoudig en goedkoop: éénmalig 30 euro voor een onbeperkte licentie.

U kan alvast een gratis proefversie downloaden om alles eens te bekijken. Voor de volledige uitleg en procedure, klik en kijk op www.vbtornooien.net