Nieuws
Update: vandaag om 17:56u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Schoonheidsinstituut - Zwembadcomplex
Massagebad-Sauna-Douches
Infraroodsauna-Hammam
Isabelle Swerts
Winterdreef 23, 2360 Oud Turnhout
Tel: +32 (0)14 45.35.19
isabelle@naturelle.be
www.naturelle.be
VOETBALEXPRESS MOBILE
Bezoek www.voetbalexpress.be ook mobiel,
en volg alles op de voet via uw
Smartphone, iPhone, Tablet & iPad
Laatste update: vandaag om 17:56u
Nieuws
DE STOOT VAN DE DAG!
Woensdag 25 april 2018

"Een voetballer die door vrouwen mooi wordt gevonden, is gewoon een jeanet."

Herman Brusselmans

HET PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN - WEKELIJKSE VERGADERING
Woensdag 25 april 2018

Voor het verslag in pdf-formaat van de "beslissende" wekelijkse vergadering van het Provinciaal Comité van 19 april, in verband met o.a. schorsingen en boetes voor spelers en clubs, zoals dat online vermeld staat in "Sportleven" op de website van de KBVB (c), klik HIER.

Zie ook het overzicht van alle verslagen op onze pagina  Provinciaal Comité.

DE PROVINCIALE EINDRONDES - DE LOTING - DE GELE KAARTEN
Woensdag 25 april 2018

Nu donderdag 26 april vanaf 18u30 wordt er op de zetel van de Provinciale Bond in Wommelgem geloot voor de promotie- en degradatie-eindrondes. Uiteraard zullen wij daar bij zijn, en zal u nog dezelfde avond alle resultaten en het voorlopige (en op zondag nog verder in te vullen) schema kunnen bekijken op "Voetbalexpress".

Elk jaar weer wordt daar de vraag gesteld hoe dat zit met de gele kaarten en de eindronde, vandaar dat we alles eens op een rijtje zetten. Als iemand dan toch weer die vraag stelt, weten we alvast dat hij of zij onze website waarschijnlijk niet bezocht heeft...

Spelers die tijdens de laatste competitiewedstrijd hun 3e, 6e, 9e,... gele kaart van het seizoen kregen, of die tijdens de laatste competitiewedstrijd twee keer geel kregen, zijn niet geschorst voor de eerstvolgende eindrondewedstrijd, maar wel voor een eventueel volgende testwedstrijd die de kwalificatie voor deze eindronde bepaalt (kampioenschap, periodekampioenschap of degradatie).

Zie ook onze pagina "Extra-Hoe zit dat?-Provinciale eindrondes criteria schorsingen".

HET DEGRADATIESPOOK IN PROVINCIALE - HOE ZIT DAT ?
Dinsdag 24 april 2018

In onze wekelijkse rubriek "Het Degradatiespook" maken we elke dinsdag een overzicht, gebaseerd op de voorlopige actuele standen in de 3e Amateurklasse en in de provinciale reeksen.

Kortom: welke clubs zouden degraderen indien de huidige klassementen ook de eindklassementen zouden zijn?

* In de 3e Amateurklasse degraderen er drie ploegen uit elk van de twee Voetbal Vlaanderen-reeksen (al dan niet aangevraagde en/of toegekende licenties kunnen nog voor aanpassingen zorgen). Daarbij zijn de Antwerpse dalers momenteel  FC Mariekerke (3 VV-A) en (definitief) VC Herentals (3 VV-B).

DE HUIDIGE EN VOORLOPIGE STAND OP 24 APRIL 2018.
LET OP !! DIT IS EEN MOMENTOPNAME !

Welke provinciale ploegen zouden er degraderen bij deze stand ?
(klik op de reeksbenaming voor het huidig klassement van die reeks)

- In 1e provinciale degraderen er 5 clubs rechtstreeks:
Rapid Leest, Branddonk, Antonia A, OG Vorselaar en GR Katelijne.

- In 2e provinciale degraderen er 7 clubs, waarvan 6 rechtstreeks:
KFC Katelijne A, Lint en Mariaburg uit 2e A, en
Linda Olen, Herenthout A en Oud Turnhout uit 2e B,
plus de verliezer van de eindrondewedstrijden tussen Zwijndrecht (2e A) en Beekhoek A (2e B).

- In 3e provinciale degraderen er 11 clubs, waarvan 9 rechtstreeks:
Sint Jozef, Schoten en Maria-ter-Heide uit 3e A,
Wavria A, Hove en Oxford Hemiksem uit 3e B, en
Halle, Vrij Arendonk en SKS Herentals uit 3e C,
plus twee ploegen uit de eindronde tussen Poppel (3e A), Aartselaar A (3e B) en Poederlee (3e C).

De gegevens zijn gebaseerd op het voorlopig algemeen klassement, en de namen van die (theoretisch degraderende) clubs zijn niet definitief. Zie ook het schema (onderaan op elke provinciale reekspagina) met het aantal provinciale stijgers en dalers.

KAMPIOENEN-EINDRONDES-PROMOTIE-DEGRADATIE
Dinsdag 24 april 2018

Zoals elk seizoen proberen we op één pagina een overzicht te geven van de ploegen die kampioen zijn, degraderen of één van de eindrondes spelen.

Momenteel is dat schema nog niet volledig en hier en daar kan er misschien zelfs nog wat discussie zijn, maar een aantal ploegnamen is al zeker.

Zie de button "Provinciaal - Allerlei - Promotie-Degradatie" of klik rechtstreeks hier.

ZATERDAGAVONDVOETBAL - PROVINCIALE REEKSEN
Zaterdag 28 april 2018

In principe wordt de laatste speeldag in de provinciale reeksen op zondagnamiddag gespeeld, maar er kan altijd een uitzondering gevraagd en toegestaan worden.

Dat geldt nu zaterdag 28 april voor drie wedstrijden van speeldag 33 in (klik op) 4e provinciale A en van speeldag 30 in 4e provinciale D en 4e provinciale E.

DE KLAPPER VAN DE WEEK !
Maandag 23 april 2018

Elke maandag kiezen we een gespeelde wedstrijd uit de provinciale afdelingen als "Klapper van de Week". Dat is een partij waarvan de uitslag, het verloop of een onverwachte gebeurtenis als "opmerkelijk" bestempeld mag worden.

Voor de "Klapper van de Week" van maandag 23 april, klik hier.

DE TITEL IN DE PROVINCIALE REEKSEN - EN WAT ALS?

Om nu al een antwoord te geven op de vragen over de titel in provinciale en hoe dat zit bij een gelijke stand, noteer dit:

in de provinciale competitie telt, vanaf het seizoen 2017-2018 en dus voor de eerste keer, ook het doelsaldo mee als derde parameter om de kampioen aan te duiden.

Een testwedstrijd voor de titel komt er dus enkel nog bij gelijke punten, een gelijk aantal overwinningen én een gelijk doelsaldo.

Die drie parameters gelden ook bij gelijke stand om een plaats te bepalen in de promotie-eindronde, voor winst in één van de periodes, voor rechtstreekse degradatie of voor een plaats in de degradatie-eindronde.

Zie ook onze pagina "Extra-Hoe zit dat-Klassementen en eindrondes". We hebben deze wijziging trouwens al aangekondigd in maart 2017 (zie "Archief", kies daar 2017, en dan maart).

KANSHEBBERS VOOR DE TITEL - PROVINCIALE REEKSEN
Zondag 29 april 2018

Op zondag 29 april om 15 uur wordt de laatste competitiespeeldag afgewerkt in provinciale. We kennen momenteel al 8 van de 11 kampioenen: K Lyra TSV (1e provinciale), KVV Duffel (2e provinciale A), KFC Wuustwezel (2e provinciale B), K Kalmthout SK (3e provinciale A), Willebroekse SV (3e provinciale B), K Achterbroek VV (4e provinciale A), VVH Lippelo (4e provinciale C) en Blauberg Sport (4e provinciale D)

Maar welke ploegen zijn de kanshebbers op de titel in de andere reeksen? Hieronder ziet u de antwoorden (klik op de reeksbenaming voor het klassement):

* SAV Sint Dimpna en FC Wezel Sport in 3e provinciale C.
* Pulderbos en Pulle in 4e provinciale B.
* Netezonen, Flandria en Oosthoven in 4e provinciale E. Op de laatste speeldag staan Netezonen-Wortel en Flandria-Oosthoven op het programma.

!! Dit zijn de parameters voor de klassering: 1. punten, 2. gewonnen wedstrijden, 3. het verschil tussen doelpunten voor en tegen.
Als er twee ploegen op de eerste plaats eindigen met gelijke punten, een gelijk aantal overwinningen én hetzelfde doelsaldo, dan moeten ze een testwedstrijd spelen voor de titel.

Die drie parameters gelden ook bij gelijke stand om een plaats te bepalen in de promotie-eindronde, voor degradatie of een plaats in de degradatie-eindronde, of voor winst in één van de periodes.

HET DERDE PERIODEKAMPIOENSCHAP IN 1e, 2e, 3e & 4e PROVINCIALE
Zondag 29 april 2018

De derde periode bestaat uit 10 wedstrijden en in 4e provinciale A en C uit 11 speeldagen, waarbij sommige ploegen 10 en andere 11 wedstrijden spelen. In dat geval geldt het berekeningscoëffiënt, waarvan u het systeem kan lezen op onze pagina "Extra-Allerlei-Hoe zit dat?". Daar kiest u "periodekampioenschappen" en punt C. Of klik rechtstreeks hier.

De laatste wedstrijden van de derde periode worden gespeeld op 28 en 29 april.

Dit zijn de grootste en meest reële kanshebbers voor de derde periodetitel (klik op de reeksbenaming voor het algemeen klassement en scroll naar "Voorlopig klassement van de 3e periode - lopend").
Tussen haakjes staat de kampioen en een vorige gewonnen periode vermeld.

* Kontich, Lyra (K)(1)(2) en Sint Job in 1e provinciale.
* KVV Duffel (K)(1), Broechem en Ranst A in 2e provinciale A.
* Wuustwezel (K)(2) wint de derde periode in 2e provinciale B.
* Kalmthout (K)(1)(2), Lentezon en Kaart in 3e provinciale A.
* Hooikt, Hallaar, Willebroek (K)(1) en Mortsel in 3e provinciale B.
* Wezel (2) en Sint Dimpna (1) in 3e provinciale C.
* Achterbroek (K)(1), Brecht, Oostmalle, Westmalle en Wechelderzande in 4e provinciale A.
* Grobbendonk, Pulle (2), Tubantia en Pulderbos in 4e provinciale B.
* Lippelo (K)(1) wint de derde periode in 4e provinciale C.
* Booischot wint de derde periode in 4e provinciale D.
* Oosthoven, De Kempen B, Vorst en Netezonen in 4e provinciale E.

! We weten dat er in sommige reeksen ongetwijfeld nog méér ploegen zijn die mathematisch gezien ook nog een (water)kans hebben, al is dat misschien enkel theoretisch, dus mail ons niet meteen als dit eventueel het geval zou kunnen zijn.

!! De criteria voor het periodeklassement zijn: 1. aantal punten, 2. gewonnen wedstrijden, 3. doelpuntensaldo. Zie ook onze aparte pagina Periodekampioenen.

Om alle klassementen op één pagina te bekijken, zie "Provinciaal-Allerlei-Provinciale Klassementen".

DE LAATSTE SPEELDAG - DE UITSLAGEN
Zondag 29 april 2018

Nu zondag wordt de laatste speeldag van de competitie 2017-2018 afgewerkt. Daarna kennen we in principe alle kampioenen, deelnemers aan de eindrondes en degradanten.

Vermits er nog heel wat beslist moet worden en we alle uitslagen graag juist willen kennen, zullen we net als vorig seizoen pas vanaf 17u30 beginnen met die uitslagen in te brengen. Dat is iets later dan gewoonlijk dus, en hopelijk hebben we alles online rond 18u15. Het is maar dat u het weet.

VROUWEN - LAATSTE SPEELDAG IN 1e, 2e EN 3e PROVINCIALE
Woensdag 25 april 2017

In de provinciale reeksen bij de vrouwen zijn alle kampioenen gekend.

* Loenhout SK A is kampioen in (klik voor het klassement) 1e provinciale.
* KFC Ranst A is kampioen in 2e provinciale.
* KVC Westerlo is kampioen in 3e provinciale A.
* Vosselaar VV is kampioen in 3e provinciale B.
* K Ternesse VV is kampioen in 4e provinciale.

PUNTVERLIES LOENHOUT SK ? - UPDATE
Dinsdag 24 april 2018

Het zou kunnen dat Loenhout SK (3e provinciale A) twee forfaitnederlagen krijgt en daarmee in totaal vier punten verliest.

Nadat de provinciale speeldagen 16 en 17 in december werden afgelast kregen ze een nieuwe datum (8 en 15 april). Normaal gesproken mogen spelers die in december niet aangesloten waren ook niet opgesteld worden in de inhaalwedstrijden.

Een Loenhoutse speler die al in oktober overkwam van een buitenlandse club, en dus vanaf nieuwjaar mag opgesteld worden werd, nadat er vanuit de club bij de bond geïnformeerd werd, ook effectief opgesteld in die inhaalwedstrijden.

De G.C. van Loenhout SK liet ons weten dat hij na meerdere vragen aan de bondsinstanties over het speelgerechtigd zijn, telkens de zekerheid kreeg dat de speler opgesteld mocht worden.

Niettegenstaande deze verklaringen zouden de 1 - 0 zege tegen Kaart en de 2 - 2 tegen Meerle mogelijk allebei worden omgezet in een forfaitnederlaag, conform het reglement. Het goede nieuws voor de club is echter dat dit geen wezenlijk verschil maakt in de eindklassering, en dat de ploeg wél geplaatst blijft voor de promotie-eindronde.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 19 april 2018

Elke donderdagochtend rond 10 uur kiezen we de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Deze rubriek heeft een aparte pagina, ook te vinden onder de button "Extra - Allerlei".

De "Drie op een Rij" van deze week zijn Tom Verelst, Wannes Janssens en Wout Janssens. Lees alle details over de keuze van deze spelers. Klik op "Drie op een Rij".

NIEUWS UIT.... DE AFDELING "PROVINCIALE TRANSFERS"

Traditiegetrouw besteden we ook dit jaar opnieuw aandacht aan de provinciale transfers.
De doorgemailde transfernieuwtjes worden vermeld op de aparte pagina
"Provinciaal - Allerlei - Prov. Transfernieuws".

De links naar de transferberichten worden minimaal tien dagen vermeld op deze nieuwspagina.
Zie de meest recente berichten over (klik op) : KVC Oostmalle, Oxford Hemiksem, VC Mortsel OG, KSK Oosthoven en SK Rapid Leest.

Ook supporters en medewerkers mogen ons een e-mail doorsturen met de melding dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers (gelieve de namen van de spelers bij het doorsturen te vermelden in de "gewone" vorm: eerst de voornaam, dan de achternaam). Klik HIER of mail via info@voetbalexpress.be.

DE FINALES VAN DE BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN EN VROUWEN
Dinsdag 1 mei 2018

Op dinsdag 1 mei worden op het terrein van KFC Kontich de finales gespeeld van de "Beker van Antwerpen" . De vrouwen van Vosselaar VV en Loenhout SK spelen hun finale om 13u30. Voor het schema, klik hier.

En om 16 uur spelen de heren van K Retie SK en K Lyra TSV de finale. Klik hier.

DE PROVINCIALE EINDRONDES - DE DATUMS - VRAGEN BEANTWOORD

De datums van de provinciale eindronde zijn gekend. De wedstrijden zullen gespeeld worden op donderdag 3 mei, zondag 6 mei, donderdag 10 mei en zondag 13 mei. Voor de eindronde van 1e provinciale zijn dat de zondagen 6 en 13 mei.

De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld op zondag 29 april. Maar de loting zal reeds plaatsvinden op donderdagavond 26 april. In sommige gevallen zal er dus bij de loting nog een of/of staan, indien er twee of méér ploegen voor een eindrondewedstrijd in aanmerking komen.

Noteer dit alvast (zie ook onze pagina "Extra-Hoe zit dat?-Provinciale eindrondes criteria schorsingen":
1. Alle gele kaarten vervallen op het einde van de reguliere competitie, inclusief eventueel gespeelde testwedstrijden.
2. Spelers die tijdens de laatste competitiewedstrijd hun 3e, 6e, 9e,... gele kaart van het seizoen kregen, of die tijdens de laatste competitiewedstrijd twee keer geel kregen, zijn niet geschorst voor de eerstvolgende eindrondewedstrijd, maar wel voor een eventueel volgende testwedstrijd die de kwalificatie voor deze eindronde bepaalt (kampioenschap, periodekampioenschap of degradatie).
3. Spelers die tijdens een testwedstrijd voor het kampioenschap of de degradatie hun 3e, 6e, 9e,... gele kaart van het seizoen kregen, of die tijdens die testwedstrijd twee keer geel kregen, zijn niet geschorst voor de eerstvolgende eindrondewedstrijd voor promotie of degradatie.
4. Een schorsing die door het provinciaal comité werd uitgesproken na een rechtstreekse rode kaart, en waarbij die schorsing tot een bepaalde datum loopt, blijft altijd van kracht tot en met die datum, ook tijdens de eindronde en eventuele testwedstrijden en, afhankelijk van het aantal speeldagen schorsing, ook tijdens één of meerdere speeldagen van de Beker van Antwerpen.
5. Er worden assistent-scheidsrechters (lijnrechters) voorzien bij de wedstrijden in de eindronde van 4e provinciale.

TE NOTEREN DATUMS
Donderdag 29 maart 2018

Voor de trainers en voetballers die rekening willen houden met het plannen van hun wedstrijden en van hun vakantie, geven we al even de datums door van de "Beker van Antwerpen", zomer 2018.

De clubs zullen hun BVA-wedstrijden spelen op de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 augustus, al zullen sommige duels verschuiven naar vrijdag of zondag. De reguliere competitie 2018-2019 zal van start gaan in het weekend van 1 en 2 september.

En we hebben nog wat speurwerk gedaan in verband met de nationale beker: in tegenstelling tot de vorige twee jaren ligt er deze zomer (zoals in 2013 en 2014) één week tussen ronde 1 van de Croky Cup, die in het weekend van 28 en 29 juli gespeeld wordt, en de eerste speeldag in de BVA.

Tot slot, en zonder tegenbericht, nog even de datums van de BVA doorgeven bij de vrouwen: zaterdag 18, woensdag 22, zaterdag 25 en woensdag 29 augustus.

EEN BLIK IN DE TOEKOMST - NATIONAAL EN PROVINCIAAL VOETBAL
Vrijdag 23 maart 2018

Er zijn plannen om de beloftenploegen van de Pro League in de toekomst te integreren in de drie hoogste amateurreeksen. De B-ploegen van die drie hoogste amateurreeksen zouden eventueel geïntegreerd mogen worden in de provinciale competitie, meer bepaald in 2e en 3e provinciale ...klik en lees verder op de pagina maart 2018 >>>

DE UEFA NATIONS LEAGUE - DE LOTING

Na de loting voor de "Nations League" kennen we de definitieve samenstelling van de vier Leagues en de groepen.

* In League A:
- Groep 1: Duitsland, Frankrijk en Nederland.
- Groep 2: België, Zwitserland en IJsland.
- Groep 3: Italië, Polen en Portugal.
- Groep 4: Engeland, Kroatië en Spanje.

* In League B:
- Groep 1: Slovakije, Oekraïne en Tsjechië.
- Groep 2: Rusland, Zweden en Turkije.
- Groep 3: Oostenrijk, Bosnië-Herzegovina en Noord-Ierland.
- Groep 4: Wales, Ierland en Denemarken.

* In League C:
- Groep 1: Schotland, Albanië en Israël.
- Groep 2: Hongarije, Griekenland, Finland en Estland.
- Groep 3: Slovenië, Noorwegen, Bulgarije en Cyprus.
- Groep 4: Roemenië, Servië, Montenegro en Litouwen.

* In League D:
- Groep 1: Georgië, Letland, Kazachstan en Andorra.
- Groep 2: Wit-Rusland, Luxemburg, Moldavië en San Marino.
- Groep 3: Azerbeidzjan, Faeröer, Malta en Kosovo.
- Groep 4: Macedonië, Armenië, Liechtenstein en Gibraltar.

De eerste interlands zullen gespeeld worden op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 september 2018, dus na het WK in Rusland.

U kan de wedstrijden van alle groepen ook volgen via onze website, waar elk van de 16 groepen zijn eigen pagina heeft. Bekijk alle gegevens via "Nationaal-Rode Duivels-Nations League". Of klik HIER.

Alle wedstrijden van de zes Leagues en de zestien groepen staan ook in een chronologisch schema op de pagina "Nations League Matchday".

DE PROVINCIALE ALGEMENE VERGADERING

Voor onze websitebezoekers die hun planning al maken voor juni: de jaarlijkse Provinciale Algemene Vergadering van "Voetbal Vlaanderen" provincie Antwerpen zal dit jaar doorgaan op zaterdag 2 juni. Alvast noteren dus.

ZELF WEDSTRIJDEN VAN RESERVEN EN JEUGD AFLASTEN ??

Op 1 januari 2017 gingen de nieuwe richtlijnen in wat de afgelastingen bij de reserven en jeugd betreft.

Dit is de regeling in het kort:
- het P.C. zal, wat de reserven en jeugd betreft, enkel bij uitzonderlijk extreme omstandigheden overgaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden van reserven en jeugd.
- een club die vindt dat er op haar terrein een reserven- of jeugdwedstrijd absoluut niet kan doorgaan vanwege de slechte staat van het veld, kan de wedstrijd(en) vanaf 48 uur voor de aftrap, en uiterlijk tot drie uur voor de aftrap zelf aflasten via het internet e-kickoff-systeem.
- die afgelasting verschijnt ook op de KBVB-website, en in hun BBF-app, die dus ook door de tegenstander geraadpleegd kan worden. Bovendien worden de clubs ook door de bond individueel geïnformeerd. De tegenstander kan uiteraard ook telefonisch verwittigd worden.

HET PROJECT "REFEREE AMBASSADOR"

Vanwege het afnemend aantal scheidsrechters zijn de Voetbalbond, de VFV en het "Bureau Arbitrage Antwerpen" een tijd geleden gestart met het project "Referee Ambassador".

Daarbij wordt er gemikt op mensen die als "ambassadeurs" binnen de voetbalclubs ondermeer op zoek gaan naar jonge scheidsrechters, die door hen niet alleen worden opgeleid maar ook intensief begeleid en gecoacht worden bij de wedstrijden van de U6 tot U13. Op deze manier kunnen de jonge refs op termijn worden klaargestoomd om officiële wedstrijden te gaan leiden.

Het Bureau Arbitrage zette met dit "Referee Ambassador" - recruteringsproject een succesvolle stap in de goede richting, want de actie leverde al een aantal hoopgevende resultaten op.

Op verzoek van Wilfried Rombouts, die zich via het Bureau Arbitrage volop inzet bij dit project, sluiten wij van "Voetbalexpress" ons graag aan bij het verder bekendmaken van deze actie.

Clubs die interesse hebben in de opleiding van hun scheidsrechters, en die hierover méér inlichtingen en praktische informatie willen, kunnen mailen naar wilfried.rombouts@gmail.com. Hij zal u met plezier alle verdere details bezorgen (zie ook de website van het Bureau Arbitrage Antwerpen).

E-KICKOFF PROBLEMEN OF VRAGEN ? - EEN NUTTIGE LINK

Een aantal seizoenen geleden ging het online "e-kickoff" systeem van start. Aansluitingen, transfers, vriendenwedstrijden, digitale wedstrijdbladen en nog veel meer administratieve zaken gebeuren sindsdien digitaal en online.

Dat er wel eens problemen of vragen zijn is logisch in dit digitale tijdperk, en vandaar dat er ook een "Helpdesk" is die de secretarissen/G.C.'s van de clubs verder kan helpen. Dat is een website die het antwoord kan geven bij een aantal vragen of opmerkingen.

Alle clubsecretarissen noteren best deze link: E-Kickoff-Helpdesk.

DE VFV-PROJECTEN - VOETBALFEDERATIE VLAANDEREN

De Vlaamse vleugel van de voetbalbond is de "VFV", de Voetbalfederatie Vlaanderen. De VFV-medewerkers zijn constant en intensief bezig met het organiseren en uitwerken van allerhande acties en activiteiten. Ze houden ons daarvan ook netjes op de hoogte.

Voetbalexpress vermeldt we op deze nieuwspagina een (chronologisch) schema met de benaming van de nieuwe en lopende acties en activiteiten. Een klik op de benamingen geeft dan meteen de juiste webpagina van de VFV of de KBVB weer.

Als extra hulp vermelden we bovenaan links op onze nieuwspagina (in het vakje "Op deze pagina") een quick-link met de naam "VFV-Acties". Via één klik kan u naar het schema met daarin de links naar de Facebook-account, de VFV-website of de KBVB-website. Bij de lancering van een nieuwe actie of project zetten we telkens een * achter "VFV-Acties".

NAAR DE PREMIER LEAGUE EN ANDERE EUROPESE COMPETITIES

Op deze pagina maken we onze bezoekers/voetballiefhebbers regelmatig attent op interessante wedstrijden in de Europese competities, zoals de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, de Serie A, de Champions League of de Europa League.

Maak het allemaal "live" mee met familie of vrienden, en dat voor weinig geld. Voor het aktuele voetbalaanbod, te boeken via uw regionaal reisbureau, Klik hier.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

!! Bij Voetbalexpress besteden we altijd eerst aandacht aan het Provinciale Voetbal, inclusief de uitslagen en klassementen. Het Nationale voetbal is in onze optiek altijd "ondergeschikt".

VOETBAL VLAANDEREN - PROJECTEN EN ACTIES

Hieronder ziet u een (chronologisch) schema met de links en de benaming van de nieuwe (*) en lopende projecten en acties van de federatie "Voetbal Vlaanderen".

Daarisem * Scoren in de Jeugd-
Futsal mini-competitie *
VV - Jeugdcompetitie
Reglement, vragen, enz. *
Het G-Voetbal Scheidsrechter worden Voetribal
Subsidies Jeugdvoetbal Voetbal Vlaanderen Dribbelvoetbal
Aankoop Doeltjes
Word Scheidsrechter EHBO-Veilig Sporten Provinciale Jeugdopleiding
Word Trainer    
VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner én hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

Wilt u ons ook steunen door een logo-vermelding van uw firma of bedrijf, contacteer ons dan voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.

ONZE GRATIS TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB TORNOOIEN"

VB Tornooien, gemaakt door onze Voetbalexpress-webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk en gratis programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, én volgens de officiële parameters van de voetbalbond.

Onze gratis software maakt ook periodekampioenschappen, én heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten, en te gebruiken in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10).

We hebben de volledige uitleg, de werkwijze voor de gratis download en gebruik, inclusief screenshots, op de aparte pagina "VB Tornooien" gezet.

Die pagina kan u vinden via de button "Extra - Allerlei - VB Tornooien".
Of klik rechtstreeks HIER.