Maart 2018
Update: 03/04/2018 om 09:30u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Hou je van voetbal?
Hou je ervan om beslissingen te nemen?
Beschik je over tal van leiderskwaliteiten?

Aarzel dan niet langer...
Word scheidsrechter!
Want zonder scheidsrechters, geen voetbal!

Meer info via www.belgianfootball.be
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
www.voetbalexpress.be
Alle uitslagen via GSM,
Tablet, Blackberry,
iPad & Smartphone
Deze pagina is niet beschikbaar in mobiel formaat. Klik hier om terug naar de mobiele site te gaan.
Laatste update: 03/04/2018 om 09:30u
Archief  /  Nieuwsarchief  /  Maart 2018ARCHIEFPAGINA MAART 2018

Op deze pagina ziet u de gearchiveerde berichten van maart 2018.

DE BEKER VAN ANTWERPEN - DE HALVE FINALES
Zaterdag 31 maart en maandag 2 april 2018

De halve finales van de Beker van Antwerpen stonden geprogrammeerd in het Paasweekend.

- Retie-Lentezon werd gespeeld op zaterdag 31 maart, uitslag 3 - 1.
- Lyra-Merksplas werd gespeeld op maandag 2 april, uitslag 3 - 0.

De finale gaat dus tussen KSK Retie en K Lyra TSV en wordt (waarschijnlijk) gespeeld op dinsdag 1 mei. Voor het schema op de pagina "Provinciaal-Beker van Antwerpen-Hoofdpagina", klik hier.

DE BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN - DE HALVE FINALES
Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2018

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart speelden de vrouwen de halve finales in de Beker van Antwerpen. Loenhout en Vosselaar plaatsten zich voor de finale van 1 mei. Voor het schema, klik hier.

JUPILER PRO LEAGUE
START VAN PLAY-OFF 1, 2A en 2B
Vrijdag 30 maart 2018

De JPL-Play-Offs 1, 2A en 2B gingen vorig weekend van start. Bekijk de kalenders en uitslagen op onze website via de button "Nationaal - Profvoetbal - Play-Off 1" of klik rechtstreeks op Play-Off 1.

Op die (hoofd)pagina ziet u ook de links naar de aparte pagina's "Play-Offs 2A en 2B".
Of klik op Play-Off 2A of Play-Off 2B.

PROVINCIAAL VOETBAL - INHAALWEDSTRIJDEN EN COMPETITIE
Zaterdag 31 maart 2018

* Er was op zaterdag 31 maart nog één inhaalwedstrijd in 2e provinciale B.
* En ook op zaterdag gespeeld in de reeks vrouwen 4e provinciale: speeldag 23.

NATIONAAL VOETBAL - INHAALWEDSTRIJDEN
Zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018

In het Paasweekend stonden er in de Nationale reeksen een aantal inhaalwedstrijden op het programma, meer bepaald in de reeksen van 1e, 2e en 3e Amateurs, en bij de vrouwen in de Superleague, in 1e nationale en in 2e nationale A en B.

De juiste gegevens qua dag, uur en uitslagen kan u zien op de reekspagina's.

KLACHT VAN KFC LILLE - 1e PROVINCIALE - UPDATE
Vrijdag 30 maart 2018

KFC Lille heeft, na de 1 - 3 nederlaag tegen Lyra van 4 maart, een klacht neergelegd. De reden is dat er, bij een 0 - 1 stand, een vrije trap werd toegekend aan Lyra, na een fase waarbij een bal richting Lille-doelman als terugspeelbal beoordeeld werd. Uit die vrije trap werd de 0 - 2 gescoord. De club aanziet de beslissing als een scheidsrechterlijke dwaling, en hoopt daarom op een replay.

Update van 30 maart:  we vernemen dat het protest door het PC Antwerpen als ongegrond werd beoordeeld, en dat KFC Lille daarom naar het Sportcomité van de KBVB in Brussel trekt voor een definitieve beoordeling.

TE NOTEREN DATUMS
Donderdag 29 maart 2018

Voor de trainers en voetballers die rekening willen houden met het plannen van hun wedstrijden en van hun vakantie, geven we al even de datums door van de "Beker van Antwerpen", zomer 2018.

De clubs zullen hun BVA-wedstrijden spelen op de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 augustus, al zullen sommige duels verschuiven naar vrijdag of zondag. De reguliere competitie 2018-2019 zal van start gaan in het weekend van 1 en 2 september.

En we hebben nog wat speurwerk gedaan in verband met de nationale beker: in tegenstelling tot de vorige twee jaren ligt er deze zomer (zoals in 2013 en 2014) één week tussen ronde 1 van de Croky Cup, die in het weekend van 28 en 29 juli gespeeld wordt, en de eerste speeldag in de BVA.

Tot slot, en zonder tegenbericht, nog even de datums van de BVA doorgeven bij de vrouwen: zaterdag 18, woensdag 22, zaterdag 25 en woensdag 29 augustus.

DE PROVINCIALE EINDRONDES - DE DATUMS - VRAGEN BEANTWOORD
Vrijdag 23 maart 2018

De datums van de provinciale eindronde zijn gekend. De wedstrijden zullen gespeeld worden op donderdag 3 mei, zondag 6 mei, donderdag 10 mei en zondag 13 mei. Voor de eindronde van 1e provinciale zijn dat de zondagen 6 en 13 mei.

De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld op zondag 29 april. Maar de loting zal reeds plaatsvinden op donderdagavond 26 april. In sommige gevallen zal er dus bij de loting nog een of/of staan, indien er twee of méér ploegen voor een eindrondewedstrijd in aanmerking komen.

Noteer dit alvast (zie ook onze pagina "Extra-Hoe zit dat?-Provinciale eindrondes criteria schorsingen":
1. Alle gele kaarten vervallen op het einde van de reguliere competitie, inclusief eventueel gespeelde testwedstrijden.
2. Spelers die tijdens de laatste competitiewedstrijd hun 3e, 6e, 9e,... gele kaart van het seizoen kregen, of die tijdens de laatste competitiewedstrijd twee keer geel kregen, zijn niet geschorst voor de eerstvolgende eindrondewedstrijd, maar wel voor een eventueel volgende testwedstrijd die de kwalificatie voor deze eindronde bepaalt (kampioenschap, periodekampioenschap of degradatie).
3. Spelers die tijdens een testwedstrijd voor het kampioenschap of de degradatie hun 3e, 6e, 9e,... gele kaart van het seizoen kregen, of die tijdens die testwedstrijd twee keer geel kregen, zijn niet geschorst voor de eerstvolgende eindrondewedstrijd voor promotie of degradatie.
4. Een schorsing die door het provinciaal comité werd uitgesproken na een rechtstreekse rode kaart, en waarbij die schorsing tot een bepaalde datum loopt, blijft altijd van kracht tot en met die datum, ook tijdens de eindronde en eventuele testwedstrijden en, afhankelijk van het aantal speeldagen schorsing, ook tijdens één of meerdere speeldagen van de Beker van Antwerpen.
5. Er worden assistent-scheidsrechters (lijnrechters) voorzien bij de wedstrijden in de eindronde van 4e provinciale.

EEN BLIK IN DE TOEKOMST - NATIONAAL EN PROVINCIAAL VOETBAL
Vrijdag 23 maart 2018

Er zijn plannen om de beloftenploegen van de Pro League in de toekomst te integreren in de drie hoogste amateurreeksen. De B-ploegen van die drie hoogste amateurreeksen zouden eveneens geïntegreerd mogen worden in de provinciale competitie, meer bepaald in 2e en 3e provinciale.

Er zijn daarover al een tijd besprekingen aan de gang tussen onder andere de Voetbalbond, mensen van de Pro League, Voetbal Vlaanderen, de Waalse ACFF-vleugel en vertegenwoordigers van de hogere amateurclubs. De meest recente vergadering vond plaats op 8 maart. Dat verslag kan u online bekijken via de website van de LAVA-Provinciale reglementscommissie (c). LAVA is de afkorting van "Liga Amateur Voetbal provincie Antwerpen".

De grootste achterliggende gedachte daarbij is het aanwezige voetbaltalent maximaal te ontwikkelen, zodat er bijvoorbeeld elk jaar meer Vlaamse spelers op het hoogste niveau kunnen meespelen. We vissen een aantal punten uit het verslag.

Let op !! Dit zijn nog geen definitieve regelingen, want er moet nog heel wat beslist en aangepast worden, maar we zetten toch al een aantal geplande regelingen op een rij.

Deel 1. De profclubs en de 1e, 2e en 3e amateurreeksen (D1, D2 en D3):
- Vanaf het seizoen 2019-2020 moeten de 24 profclubs verplicht een B-ploeg inschrijven in een amateurreeks, een team bestaande uit U21-spelers, aangevuld met maximaal drie U23-spelers en één "oudere" speler.
- Daarbij moeten er zoveel mogelijk Belgische spelers zijn die hun opleiding bij de club kregen ("homegrown"-spelers). Het juiste aantal spelers moet nog verder besproken worden.
- Die ploegen, die allemaal de aanduiding "Young" krijgen voor hun clubnaam, komen dan uit in de competitie van de hogere amateurreeksen, zoals dat nu al het geval is in landen als Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland.
- Ze worden dan ingedeeld in 1e, 2e en 3e klasse amateurs op basis van hun ranking, opgesteld door de Pro League.
- Vanaf het seizoen 2019-2020 zijn er dan 20 clubs in de reeks 1e amateurs (D1), en een competitie van 38 wedstrijden, zonder play-offs achteraf, die dan trouwens definitief verdwijnen in D1.
- In de reeksen 2e amateurs (D2) blijven er 16 clubs per reeks, maar de 3e Voetbal Vlaanderen-amateurreeksen VV zullen dan bestaan uit drie in plaats van twee reeksen.
- Vanaf het seizoen 2020-2021 blijven er 18 clubs in D1, 18 per reeks in D2, en 16 per reeks in D3.
- Vanaf 2021-2022 blijft het 18 in D1, opnieuw 16 per reeks in D2, en 16 per reeks in D3.
- De juiste voorwaarden en aantallen voor promotie en degradatie worden later definitief beslist.
- Een B-ploeg uit D1, D2 of D3 kan nooit promoveren naar het profvoetbal.

Deel 2. De amateurreeksen D1, D2 en D3 en de reeksen 2e en 3e provinciale:
- Vanaf het seizoen 2019-2020, dus op het einde van het seizoen 2018-2019, mogen de clubs uit de afdeling D1, D2 en D3 een beloftenploeg (een B-ploeg) inschrijven in de provinciale afdelingen.
- Die inschrijving is niet verplicht, maar de kans om in te schrijven is wel éénmalig.
- Die B-ploeg moet bestaan uit spelers van de U23, plus een aantal "oudere spelers", bijvoorbeeld vier, maar dat aantal moet nog verder besproken worden.
- B-ploegen uit de 1e klasse amateurs (D1) komen dan in het seizoen 2019-2020 uit in de competitie van 2e provinciale.
- B-ploegen uit de 2e en 3e klasse amateurs (D2 en D3) komen dan in het seizoen 2019-2020 uit in de competitie van 3e provinciale.

Tot zover een aantal toekomstige aanpassingen die het nationale en provinciale voetbal toch wel een ander gezicht zullen geven, en we zullen hier later nog wel méér van horen. Het is al maar dat u er ter informatie nu al iets van weet.
Het heeft trouwens geen zin om ons nu opmerkingen en overwegingen te gaan doorsturen over deze plannen. We geven u enkel door wat er op stapel staat, en we zullen dan ook absoluut geen discussie starten over de pro's en contra's.

* Al deze plannen zijn te lezen in een uitgebreid pdf-document op de website van de LAVA-Provinciale reglementscommissie (c) waar er vaak interessante info te lezen is. Klik hier.

PROXIMUS LEAGUE - START VAN PLAY-OFF 3
Vrijdag 23 maart 2018

De laatste vier geklasseerde ploegen van 1e Klasse B spelen, van vrijdag 23 maart tot en met zondag 29 april, "Play-Off 3" om één rechtstreekse daler naar de 1e Klasse Amateurs aan te duiden.

Dat zijn KSV Roeselare, Union Sint-Gillis, KVC Westerlo en AFC Tubeke. Zij spelen een mini-competitie van zes wedstrijden, en beginnen met de helft van de behaalde punten in 1e Klasse B, wat Roeselare (35 punten), Westerlo (27) en AFC Tubeke (23) betreft met afronding van een half punt naar boven.

De laatste in het eindklassement van deze Play-Off 3 zakt naar de 1e Klasse Amateurs.

U ziet de wedstrijdkalender op de aparte pagina "Play-Off 3". De link naar deze webpagina kan u ook vinden via de buttons "Nationaal - Profvoetbal - Play-Off 3". Of klik rechtstreeks hier.

DE FINALE VAN DE CROKY CUP 2017-2018
Zaterdag 17 maart 2018

De finale van de "Croky Cup" werd gespeeld op zaterdag 17 maart tussen Racing Genk en Standard Luik, in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Na 90 minuten was het 0 - 0, en in de verlenging scoorde Standard de winnende 0 - 1. Als bekerwinnaar plaatst de ploeg zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Europa League.
Bekijk het schema op de pagina "Nationaal-Beker van België-Hoofdpagina Croky Cup". Of klik HIER.

WEKELIJKSE VERGADERING PROVINCIAAL COMITE
Vrijdag 16 maart 2018

Vanaf nu kunnen we u een verwijzing naar het verslag van de wekelijkse vergadering van het Provinciaal Comité op donderdagavond niet meer bezorgen.

De Europese Commissie en het Europees Parlement hebben de wetgeving rond de privacy van personen en instellingen immers aangepast en verstrengd, en als gevolg daarvan mogen de mensen van de Provinciale Voetbalbond ons dat wekelijks verslag niet meer doorsturen.

Onze verwijzing in primeur (op vrijdag) naar dit verslag, met ondermeer schorsingen, boetes en diverse informatie, valt daarom noodgedwongen weg. Voortaan is het wachten op de publicatie op woensdag van "Sportleven" op de website van de KBVB (c).

Vermits alle info dan online staat zullen we die verwijzing naar het wekelijks verslag alsnog publiceren op woensdagnamiddag, mét inachtneming van het copyright van de voetbalbond.

BERICHT VOOR ONZE WEBSITEBEZOEKERS
Woensdag 14 maart 2018

Vandaag kregen de redacties van de regionale geschreven pers, en ook onze redactie, een bericht van de Regional Manager van de Provinciale Voetbalbond, met betrekking tot het wekelijks verslag van de vergadering van het Provinciaal Comité, dat we tot nu toe altijd netjes op vrijdag doorgestuurd kregen en uiteraard ook mochten publiceren. Dit is de tekst:
In het verleden kregen jullie steeds het verslag van de zitting van het Provinciaal Comité doorgemaild. Aangezien we rekening moeten houden met de wet op de privacy, mogen wij u dit verslag niet meer bezorgen. Enkel in Sportleven zal er hiervan nog een publicatie verschijnen.
We kunnen bijgevolg en jammer genoeg vanaf nu niet meer elke vrijdag de link naar dat verslag op onze nieuwspagina vermelden, en ook wij zullen voortaan de woensdagnamiddag moeten afwachten voor het wekelijkse nieuws via "Sportleven". Dan zullen we alsnog een link vermelden.

Voor de duidelijkheid: dit is geen initiatief van de mensen van het Provinciaal Comité, want ook zij moeten volgens de besluiten van Europese Commissie en het Europees Parlement mee met de veranderde wetgeving rond de privacy van personen en instellingen, een wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt.

Het Provinciaal Comité is dus in deze zaak slechts een doorgeefluik, en al die maatregelen zijn ook voor hen niet altijd te begrijpen, net als voor de geschreven pers, voor ons en voor u.

Mocht u méér info willen lezen over die Privacy-regelgeving en de ideeën daarachter, dan kan u alles eens rustig nalezen op deze websites: De GDPR-Wetgeving of OGD-Gegevensbescherming.

NIEUWE DATUMS VOOR DE AFGELASTE WEDSTRIJDEN
PROVINCIALE HEREN EN VROUWEN
Dinsdag 13 maart 2018

Het organisatiecomité van de Provinciale Voetbalbond heeft de uitgestelde wedstrijden nieuwe datums gegeven, zowel voor de volledige speeldagen als voor de afzonderlijk afgelaste wedstrijden.

Bij de heren worden de afzonderlijk uitgestelde wedstrijden in het weekend van 24 en 25 maart gespeeld. Bij de vrouwen schuiven de twee laatste speeldagen in 1e tot en met 3e provinciale een week op. U ziet de aangepaste kalenders op de aparte reekspagina's.

JUPILER PRO LEAGUE
PLAY-OFF 1, 2A en 2B - DE KALENDERS !!!
Maandag 12 maart 2018

De kalenders van de JPL-Play-Offs 1, 2A en 2B zijn gekend. Bekijk ze nu op onze website via de button "Nationaal - Profvoetbal - Play-Off 1" of klik rechtstreeks op Play-Off 1.

Op die (hoofd)pagina ziet u ook de links naar de aparte pagina's "Play-Offs 2A en 2B".
Of klik op Play-Off 2A of Play-Off 2B.

Bekijk alle Play-Off kalenders in één apart pdf-document op de website van Sport.be (copyright: Sport.be, KBVB en de Jupiler Pro League). Klik op Play-Offs 2018.

JUPILER PRO LEAGUE - DE PLAY-OFFS 2017-2018
Zondag 11 maart 2018

Nu de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League is afgewerkt kennen we de ploegen die deelnemen aan Play-Off 1, 2A en 2B.

* Play-off 1 wordt gespeeld tussen 30 maart en 20 mei door de eerste zes in de eindklassering na 30 wedstrijden:
Club Brugge, Anderlecht, Sporting Charleroi, AA Gent, Racing Genk en Standard.
De eerste in de eindstand, Club Brugge, is geplaatst voor (minstens) de Europa League.

* Play-off 2 wordt gespeeld door de nummers 7 tot en met 15 plus drie clubs uit 1B: de drie best geplaatste ploegen in de eindrangschikking van het kampioenschap (uitgezonderd de winnaar van de finalewedstrijden voor promotie naar de JPL) en in twee aparte groepen van zes:

- Play-off 2A : de 7e, 9e, 12e en 14e gerangschikte na de gewone competitie, plus de hoogste en de derde geklasseerde uit de 1e Klasse B: KV Kortrijk, Zulte-Waregem, Waasland-Beveren, Excel Moeskroen, OH Leuven en Lierse.

- Play-off 2B : de 8e, 10e, 11e, 13e en 15e gerangschikte na de gewone competitie, plus de tweede geklasseerde uit de 1e Klasse B: Antwerp, Sint-Truiden, KV Oostende, Lokeren, Eupen en Beerschot-Wilrijk.

De 16e en laatste, KV Mechelen, degradeert meteen naar de "1e Klasse B".

Ook dit jaar krijgt elk van deze "Play-Offs" een eigen pagina op "Voetbalexpress", mét links om gemakkelijk van de ene naar de andere te klikken. Die pagina's hebben we al voorbereid, zodat u daar ook onder andere de regeling kan lezen. Voor de rest zijn ze uiteraard nog niet volledig.

De bekendmaking van de wedstrijdschema's in Play-Off 1, 2A en 2B gebeurt op maandag 12 maart vanaf 15 uur.

Zie de voorlopige en nog verder in te vullen pagina's (inclusief de reglementering) via "Nationaal-1e Nationale-Play-Offs 2018" voor Play-Off 1, Play-Off 2A en Play-Off 2B.

KFC LILLE FORMULEERT EEN KLACHT - 1e PROVINCIALE
Zondag 11 maart 2018

We vernemen uit goede bron dat KFC Lille, na de 1 - 3 nederlaag tegen Lyra van 4 maart, een klacht heeft neergelegd. De reden is dat er, bij een 0 - 1 stand, een vrije trap werd toegekend aan Lyra, na een fase waarbij een bal richting Lille-doelman als terugspeelbal beoordeeld werd. Uit die vrije trap werd de 0 - 2 gescoord.

1e NATIONALE B - CERCLE BRUGGE NAAR DE JPL - DE FINALEWEDSTRIJDEN
Zaterdag 10 maart 2018

De winnaars van de twee periodekampioenschappen in de Proximus League, Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge, speelden tegen elkaar een heen- en terugwedstrijd (volgens het "Europees" systeem) om te bepalen wie de kampioen is, en dus rechtstreeks naar de Jupiler League promoveert.

De eerste wedstrijd, Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge, gespeeld op zondag 4 maart, werd 1 - 0.
De tweede wedstrijd, Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk, van zaterdag 10 maart, eindigde op 3 - 1, en Cercle Brugge promoveert naar de Jupiler League.

Beerschot-Wilrijk neemt samen met Lierse en OH Leuven deel aan Play-Off 2 van de JPL. Lees alle details over de regeling op de pagina "1e Klasse A". Klik hier.

VROUWEN 3e PROVINCIALE A - ALGEMEEN FORFAIT
Vrijdag 9 maart 2018

In de vrouwenreeks 3e provinciale A noteren we het algemeen forfait van K Boechoutse VV.

Hun behaalde punten vervallen, net als de punten die de andere ploegen tegen hen behaalden. We hebben de reekspagina "vrouwen 3e provinciale A" aangepast aan de nieuwe kalender. Klik hier.

WAT BIJ EEN FUSIE ASV GEEL-KFC OOSTERZONEN ?
Donderdag 1 maart 2018

De plannen voor een fusie tussen ASV Geel en KFC Oosterzonen, die allebei uitkomen in de 1e amateurklasse, lijken volgens de laatste berichten vergevorderd te zijn, en de kans is dus reëel dat deze fusie op korte termijn zal doorgaan, al werd er in die zin nog niets officiëel bekendgemaakt.

We kijken toch al eens vooruit wat deze fusie zou betekenen voor de onderliggende reeksen, zowel nationaal als provinciaal. Het antwoord is vrij simpel: in elk van die afdelingen zal er dan een extra stijger zijn. Dat geldt dus voor de 2e en 3e amateurs in de Voetbal Vlaanderen reeksen, én ook voor de Antwerpse reeksen 1e, 2e, 3e en 4e provinciale.

We kijken ook nog even terug naar ons bericht van 22 december over de fusie tussen de clubs Verbroedering en Vrij Arendonk, uit respectievelijk 2e en 3e provinciale, die vanaf het seizoen 2018-2019 verdergaan als KFC Arendonk Sport. Dat zou eventueel nog een extra stijger kunnen opleveren (in 4e provinciale).

Indien Vrij Arendonk aan het einde van dit seizoen (in principe) in 3e provinciale zou blijven, dan zal er een extra stijger uit 4e provinciale komen. Maar indien Vrij volgens de "gewone" parameters uit 3e provinciale zou degraderen, dan is er géén extra stijger uit 4e provinciale.

Samengevat: als de fusie Geel-Oosterzonen doorgaat, en als Vrij Arendonk niet rechtstreeks degradeert, dan zijn er twee extra stijgers in 4e provinciale.

!! Update : het bestuur van KFC Oosterzonen deelde per 12 maart 2018 mee dat het niet verder wilde gaan met de fusie, die dus niet doorgaat.

1e KLASSE B - WEDSTRIJDKALENDER PLAY-OFF 3 GEKEND !
Donderdag 1 maart 2018

De laatste vier geklasseerde ploegen van 1e Klasse B spelen, van vrijdag 23 maart tot en met zondag 29 april, "Play-Off 3" om één rechtstreekse daler naar de 1e Klasse Amateurs aan te duiden.

Dat zijn KSV Roeselare, Union Sint-Gillis, KVC Westerlo en AFC Tubeke. Zij spelen een mini-competitie van zes wedstrijden, en beginnen met de helft van de behaalde punten in 1e Klasse B, wat Roeselare (35 behaalde punten), Westerlo (27) en AFC Tubeke (23) betreft met afronding van een half punt naar boven.

De laatste in het eindklassement van deze Play-Off 3 zakt naar de 1e Klasse Amateurs.
U ziet de wedstrijdkalender op een aparte pagina. De link naar deze webpagina kan u ook vinden via de buttons "Nationaal - Profvoetbal - Play-Off 3". Of klik rechtstreeks hier.