Drie op een Rij
Update: 13/12/2018 om 09:46u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Standen, schema en uitslagen
van de Jupiler Pro League,
NL Eredivisie & de Europese Competities.
Voetbal Wedden - Online Casino
www.voetbaluitslagen.com
Bezoek ons ook op Facebook.
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
www.voetbalexpress.be
Alle uitslagen via GSM,
Tablet, Blackberry,
iPad & Smartphone
Laatste update: 13/12/2018 om 09:46u
Extra  /  Allerlei  /  Drie op een Rij

De Jupiler Pro League
De NL Eredivisie &
alle Europese Competities
www.voetbaluitslagen.com


DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2018-2019

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen.

Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.

Een speciale gebeurtenis of een uitzonderlijke prestatie kan ook nog een "extra vermelding" opleveren, maar dat zal niet elke week voorvallen.

Voor het "Drie op een Rij" - archief van vorig seizoen 2017-2018, klik hier.Kies een datum voor de "Drie":

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 13 december 2018

Voor de derde week op rij hebben we een extra vermelding. Die is voor Nick Jansen van KFC Wuustwezel (1e provinciale), momenteel 33 maar nog altijd zo'n beetje de "Iniësta" van zijn ploeg. We zagen hem trouwens ooit in provinciale als 16-jarige belofte erg sterk debuteren.

Hij werd de meest opvallende figuur bij de 2 - 2 uitzege in Mariekerke waar hij twee keer scoorde, maar even voor tijd met een wat merkwaardige tweede gele kaart vervroegd mocht gaan douchen.
Voor de tweede week op rij konden we drie exemplaren van een "Klavertje Vier" op ons lijstje schrijven. Deze keer komt er één uit 2e provinciale, en twee uit 4e provinciale E.
1. Wesley Jansen, KFC Ranst A (2e provinciale A)  scoorde een vrij uniek "Klavertje" en werd zo de meest bejubelde speler in de met 1 - 7 gewonnen uitwedstrijd bij Tisselt, dat dus helemaal kopje onder ging. Wesley maakte even voor de rust een hattrick en deed daar op het uur zijn vierde goal bij.

2. Yesin Soontjens, Olen United (4e provinciale E)  kwam in de derby tegen Alberta met United op achterstand en daarna terug gelijk. Net voor de pauze zette hij de Olenaars op voorsprong, en in de tweede helft stond hij drie keer op de goede plaats om daarmee de eindstand op 2 - 5 te brengen.

3. Remy Keijsers, VC Poederlee (4e provinciale E)  was eveneens goed voor vier doelpunten tegen HIH Turnhout, dat wel twee keer kon scoren maar er in totaal negen om de oren kreeg. Na twee vroege goals maakte Remy er voor de rust al een hattrick van, en zijn vierde viel even na het uur.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 6 december 2018

Ook nu kozen we een extra vermelding. Die gaat naar Jeroen Van Landeghem van KVV Achterbroek (3e provinciale A), dat de topper tegen kandidaat-kampioen Lentezon met 4 - 1 won. Daar scoorde uitblinker Jeroen er drie van, en een kwartier voor tijd kreeg hij dan ook een dik verdiende applausvervanging, mét de leidersplaats voor zijn team als extra beloning.
De schutters waren weer in vorm op de vorige speeldag. We noteerden maar liefst 14 hattricks, een record ! Daarnaast waren er ook nog drie exemplaren van een "Klavertje Vier" en die spelers krijgen zoals altijd een plaats in deze rubriek.
1. Mike Oris, Wezel Sport (2e provinciale B)  peuzelde samen met zijn ploeg tegenstander White Star met 0 - 6 op. Nadat hij op het halfuur de score opende deed hij er na de rust nog drie bij. Wezel lijkt probleemloos op weg naar de titel, en van de 40 gescoorde goals kwamen er al 17 van "Magic Mike".

2. Jordy Bauwens, KV Hooikt (3e provinciale B)  is 24 jaar, en hij beleefde een uitzonderlijke namiddag tijdens de wedstrijd tegen VC Wijnegem, dat met 6 - 3 het hoofd moest buigen. In het eerste halfuur scoorde Jordy al een zuivere hattrick, en even voorbij het uur maakte hij zijn "Klavertje" compleet.

3. Jorg De Pooter, KFC Grobbendonk (4e provinciale E)  is een jonge dertiger die bij de 1 - 5 zege tegen het herrezen Hand-in-Hand Turnhout vier keer zijn naam als doelpuntenmaker in de boeken liet zetten. Voor de rust benutte hij een strafschop, en in de tweede helft deed hij er nog drie goals bij.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 29 november 2018

We hebben deze week nog eens een extra vermelding, en dat voor twee ploegmaats: doelman Jens Ceuppens en laatste man Jan Maes (KV Bonheiden, 2e provinciale A) speelden beiden een absolute uitblinkersrol bij de sensationele 2 - 0 zege van hun ploeg die op de laatste plaats stond, maar de quasi ongenaakbare koploper RVC Hoboken zonder punten terug richting stad stuurde.
Pas na het bepalen van onze selectie zagen we dat de "Drie" volledig bestaat uit spelers van Kempische clubs die slechts luttele kilometers van elkaar verwijderd zijn. Toeval natuurlijk, maar met twee "Klavertjes" en een uitzonderlijk goed spelende uitblinker is het wel een mooi rijtje.
1. Hans Hannes, Witgoor Dessel (1e provinciale)  speelde de pannen van het dak in de met 6 - 3 gewonnen spektakelwedstrijd tegen Sint Job, dat volgens de kenners veel beter is dan hun klassering doet vermoeden. Hans scoorde zelf twee keer en had een voet in maar liefst drie andere treffers.

2. Kenny Geudens, FC De Kempen TL (1e provinciale)  is "al" half de dertig, maar hij loopt ook nu nog over van klasse, getuige zijn prestatie bij de 0 - 7 uitzege tegen Mariekerke. Hij scoorde na een half uur zijn eerste goal en deed daar in het laatste kwartier nog een loepzuivere hattrick bovenop.

3. Tim Sterckx, KSK Kasterlee (3e provinciale C)  weet ook op zijn dertigste nog goed waar het doel staat. Tegenstander Oostmalle deed zijn best om de schade te beperken maar na een vroege treffer zorgde Tim in de laatste tien minuten met een hattrick voor zijn "Klavertje Vier" en de 5 - 0 eindstand.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 22 november 2018

Records zijn er om gebroken te worden. Zo is het bij ons weten de eerste keer dat we een speler binnen de drie weken twee keer op rij te gast hebben. Het was blijkbaar ook het weekend van de doelmannen. We noteerden zelfs een vijftal namen, en daar kozen we er twee "piepjonge" uit.
1. Dylan De Vocht, KSK Branddonk (1e provinciale)  is er pas 19 en tot nu toe tweede doelman, maar dat hij erg talentvol is bewees hij in de op 1 - 1 geëindigde topper tegen KFC Lille. De tegengoal was onhoudbaar voor hem, maar voor de rest pakte hij met sublieme reddingen een punt voor zijn team.

2. Wouter Mensch, doelman van VV Laakdal (3e provinciale C)  is 21 en zal in de aanloop naar de superderby tegen Vorst toch wel de nodige vlinders gevoeld hebben. Het werd een 1 - 0 zege waarbij hij aantal grote doelkansen pareerde. Zijn trainer dankte hem achteraf terecht voor de driepunter.

3. Filip Stevens, KSC Mechelen (4e provinciale D)  zorgde net als vorige week voor spektakel. Toen was het met een "Klavertje", maar bij de 0 - 7 uizege tegen het jonge Wavria B scoorde deze veertiger een onvervalste "Vijfklapper", waaronder een loepzuivere hattrick in de laatste vijf minuten.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 15 november 2018

Er werden afgelopen weekend zes hattricks gescoord, maar ook twee exemplaren van een "Klavertje Vier". De auteurs daarvan krijgen vanzelfsprekend een plaats in onze "Drie". De derde is een geroutineerde voetballer die een opvallende rol speelde, en met hem beginnen we onze rubriek.
1. Björn Genar, KFC Sint Job (1e provinciale)  was flink op dreef tijdens de 1 - 6 zege tegen Rochus, toch niet de eerste de beste tegenstander. Hij gaf de eerste twee goals aan op een schoteltje en stelde na de rust de driepunter veilig met twee treffers die zijn uitblinkersrol tenvolle bekroonden.

2. Filip Stevens, KSC Mechelen (4e provinciale D)  blijft toch een "speciaal" geval. Hij is van 1974 (reken zelf maar uit) maar nog altijd is hij een scorende spits. Tegen Putte B (8 - 0) was hij binnen het half uur al goed voor een zuivere hattrick, en even voor het einde maakte hij ook zijn vierde doelpunt.

3. Wouter Dresselaerts, KSK Oosthoven (4e provinciale E)  was hier op 20 september al te gast met een "Klavertje". In de met 6 - 4 gewonnen spektakelwedstrijd tegen Sint Dimpna B deed hij dat nog eens over. Voor de rust stond hij drie keer op de goede plaats, en tien minuten voor tijd nog een keer.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 8 november 2018

Het gebeurt niet zo vaak dat een speler twee keer na elkaar een vermelding krijgt in deze rubriek, maar deze week is die méér dan verdiend. Daarnaast maken we plaats voor twee opvallende en vooral jonge en veelbelovende doelpuntenmakers.
1. Lennart Jenart, FC Oppuurs (1e provinciale)  krijgt zijn tweede vermelding op rij in onze "Drie". Bij de 1 - 5 uitzege tegen Wuustwezel, die ook de eerste periodetitel opleverde, bewees hij zijn huidige "bloedvorm". Hij scoorde zelf twee keer en gaf bovendien de assist bij de andere drie. Chapeau!

2. Joos Dockx, KVNA Wortel (4e provinciale A)  scoorde vorige week een hattrick. Toen haalde deze prille twintiger ons rijtje niet, maar in de uitmatch tegen Noorse (1 - 6) liet hij zijn naam alweer noteren bij twee treffers, die zijn totaal op negen brachten. Een speler om in de gaten te houden dus.

3. Dries Van der Veken, RB Elzestraat (4e provinciale C)  werd omgeschoold van verdediger naar aanvaller, en met succes. Tegenstander Puursica slikte een 5 - 0 nederlaag, waarvan Dries er vier maakte: één bij de eerste aanval, en een hattrick in het laatste kwartier. Een mooi "Klavertje Vier" dus.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 1 november 2018

De schutters sloegen afgelopen weekend weer toe. Naast een achttal hattricks noteerden we één "Vijfklapper" en ook één "Klavertje Vier". De derde naam in onze rij is die van een absolute uitblinker, en met hem beginnen we onze "Drie".
1. Lennart Jenart, FC Oppuurs (1e provinciale)  is half de twintig, en hij liet bij de 3 - 0 zege tegen Branddonk af en toe de monden van vriend en vijand openvallen. Hij bekroonde zijn uitblinkersrol ook met de derde treffer, en zijn naam werd ongetwijfeld opgeschreven in een aantal notaboekjes.

2. Jelle Van Praet, KFCV Wintam (4e provinciale C)  nam samen met zijn ploeg de maat van het heropgerichte Puursica, dat wel drie keer kon scoren maar er elf om de oren kreeg. Daarvan kwamen er vijf van Jelle, die met twee goals voor en drie na de rust zijn "Vijfklapper" in de boeken zette.

3. Kristof Ooms, Ezaart Sport (4e provinciale E)  was in september al eens te gast met vier gescoorde goals. Dat deed hij nu opnieuw, deze keer tegen Rosselaar-Hulsen, dat met 7 - 0 verslagen werd. Zowel in het 3e als in het 4e kwartier scoorde hij twee keer op rij, een loepzuiver "Klavertje" dus.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 25 oktober 2018

Deze week staan er twee opvallende doelmannen in onze "Drie". Daarnaast vermelden we ook de auteur van het enige "Klavertje Vier" van de afgelopen speeldag.
1. Glenn Vorsselmans, doelman van Minderhout VV (2e provinciale B)  voelde bij een botsing zijn ringvinger uit de kom schieten, maar hij liet die er meteen terug intrekken, speelde verder en hield de 1 - 0 zege tegen Olmen op het scorebord. Achteraf bleek zijn hand echter gebroken. Veel beterschap !

2. Jonas Melis, doelman van KFC Mol (3e provinciale C)  behaalde met zijn ploeg een 5 - 3 overwinning tegen Kasterlee, toch niet de eerste de beste ploeg. Ondanks de eindscore was het geen gemakkelijke wedstrijd, maar Jonas stond uitstekend en secuur te keepen, én pakte ook nog een strafschop.

3. Indyana Van Camp, KFC Kontich B (4e provinciale C)  heeft niet enkel een speciale voornaam, hij is één van dé jonge talenten van de KFCK. Tegen Katelijne B (9 - 0) scoorde hij vier treffers. Daarmee is zijn ploeg de best scorende in de reeks, en één van de kandidaten voor de eerste periodetitel.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 18 oktober 2018

We geven deze week weer een extra vermelding. Die is voor Arne Mertens (Heffen SK - 4e provinciale C) die in de met 1 - 4 gewonnen uitwedstrijd tegen KFC Katelijne B drie goals scoorde via evenveel benutte strafschoppen, die hij bovendien telkens in dezelfde hoek binnentrapte.
Het was blijkbaar het weekend van de schutters, want naast 11 (!) hattricks werd er maar liefst drie keer een "Klavertje Vier" gescoord, en die spelers krijgen vanzelfsprekend hun plaats in ons rijtje.
1. Mohamed Marouane, K Merksplas SK (2e provinciale B)  maakte de overstap van Tilburg naar de Noorderkempen, waar hij zich uitstekend lijkt thuis te voelen. Bij de 5 - 1 zege tegen Balen stond hij zowel voor als na de rust twee keer op de juiste plaats, goed voor een deugddoende driepunter.

2. Axel Wens, KVK Westmalle (4e provinciale A)  scoorde eveneens vier keer bij de droge 8 - 0 tegen nieuwkomer Noorse SV. Deze talentvolle tiener maakte al na een kwartier de openingsgoal. Even voor de rust deed hij er nog eentje bij, op het uur volgde zijn derde en even voor het einde zijn vierde.

3. Peter Stals, Zennester Hombeek (4e provinciale D)  blijft met zijn ploeg in het spoor van leider SC Mechelen. Rode lantaarn Suraye United betaalde met een 7 - 0 nederlaag ook nu leergeld tegen de goed draaiende Hombekenaars. En ook hier werd het "Klavertje" mooi verdeeld over de twee helften.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 11 oktober 2018

Deze week kozen we een uitblinker die bovendien goed was voor één van de acht gescoorde hattricks, een spits die meteen na zijn late invalbeurt de wedstrijd besliste, en de auteur van het enige "Klavertje Vier" van de afgelopen speeldag.
1. Dominique Ernst, FC Mariekerke (1e provinciale)  verdient deze week zonder discussie zijn plaats in onze "Drie" na een formidabele wedstrijd tegen Schriek. Bij de 4 - 1 zege maakte hij binnen vijf minuten al twee goals, en hij bekroonde na de rust zijn uitblinkersrol met een derde treffer.

2. Brent Snoeys, Minderhout VV (2e provinciale B)  werd dé man van de match tegen de ongeslagen leider Wezel Sport, al viel hij slechts in minuut 80 in. Maar al bij zijn eerste baltoets scoorde hij voor een collectief sterk spelend MVV, en in de extra tijd leverde hij nog een assist af voor de 2 - 0 zege.

3. Joeri Uytterhoeven, SK Peulis (4e provinciale D)  zette met 2 doelpunten een vroege achterstand recht tegen Suraye, dat daarna de wet van de sterkste moest ondergaan en ondanks een tweede goal de eindstand zag oplopen tot 2 - 7. Met twee extra rozen maakte Joeri zijn "Klavertje" compleet.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 4 oktober 2018

We noteerden slechts drie hattricks en geen enkel "Klavertje", dus wat doelpuntenmakers betreft waren er geen extra's om in de kijker te zetten, maar we konden wel vrij vlot een drietal opvallende en uitblinkende spelers vinden die hun plaats in onze "Drie" van deze week dik verdienen.
1. Kamiel Van hoogten, Berlaar Heikant (1e provinciale)  geschreven met een kleine "h", leverde bij de 2 - 1 zege tegen Mariekerke een prestatie af met een grote "P". Bovendien knalde deze jonge belofte vanop dik 30 meter de winning-goal enig mooi binnen, meteen goed voor de leidersplaats.

2. Predrag Ristovic, doelman van Putte SK (3e provinciale A)  stond ooit een viertal seizoenen bij Antwerp onder de lat. Hij is er intussen 43, en hoewel zijn ploeg met 3 - 0 verloor van een ontketend Achterbroek werd zijn keeperswerk het meest besproken onderwerp. Kwaliteit drijft altijd boven.

3. Rik Vermeulen, Linda Olen (3e provinciale C)  was lang afwezig na een ongeval, maar hij vierde zijn heroptreden met een uitblinkersrol in de druk bijgewoonde en met 4 - 1 gewonnen superderby tegen Noordstar. Hij was goed voor de gelijkmaker, de 2 - 1 voorsprong én voor een beslissende assist.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 27 september 2018

We kozen deze week voor een doelpuntenmaker en voor twee uitblinkers, waarvan één doelman, een mooi en uitgebalanceerd lijstje dus.
1. Tom Wagemans, doelman van Lierse Kempenzonen B (3e provinciale C)  speelde een uitblinkersrol in het duel tegen promotiekandidaat Linda Olen, dat sterk speelde maar na de rust slechts één keer voorbij hem geraakte. Tom hield de stand netjes op 1 - 1 en pakte zo een punt voor zijn team.

2. Tim Sterckx, KSK Kasterlee (3e provinciale C)  strooide voortdurend met assists bij de 1 - 8 tegen middenmoter Noordstar. Hij leidde een indrukwekkend KSK naar een qua cijfers record-uitzege, en dat was vooral de verdienste van uitblinker Tim, die bovendien zelf ook nog twee keer scoorde.

3. Janis Verhaegen, SC Wiekevorst (4e provinciale D)  was vorig weekend de enige auteur van een "Klavertje Vier" bij SCW's 1 - 6 zege. Al snel slikte de B-ploeg van Wavria zijn eerste goal. Daar deed Janis er nog een bij, en met nog twee treffers in het laatste half uur maakte hij zijn "Klavertje" vol.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 20 september 2018

We hebben deze week weer een extra vermelding. Die is voor Michel Nkuman (FC Antwerpen Noord, 4e provinciale B), een 30-jarige ervaren spits die in de ongelooflijke en met 8 - 6 gewonnen wedstrijd tegen Ternesse B een onvervalste "Vijfklapper" scoorde: één goal voor de rust en vier erna.
We beginnen onze "Drie" met een uitblinkende doelman, en we zetten ook twee auteurs van een "Klavertje Vier" in de kijker, want vier keer scoren is altijd goed voor een vermelding in deze rubriek.
1. Wim Kenens, doelman van Berg en Dal (1e provinciale)  speelde een uitblinkersrol bij de 0 - 1 overwinning tegen het ambitieuze FC De Kempen. Beide ploegen speelden een sterke wedstrijd met spannend voetbal. De thuisploeg moest één goal toestaan en kon klasbak Kenens niet verschalken.

2. Kristof Ooms, Ezaart Sport (4e provinciale E)  stond net voor de rust en in het begin van de tweede helft telkens twee keer op de goede plaats bij de 5 - 1 zege tegen het opnieuw gestarte Hand-in-Hand Turnhout, en deze "prille dertiger" had daar in totaal slechts een dikke twintig minuten voor nodig.

3. Wouter Dresselaerts, KSK Oosthoven (4e provinciale E)  spoelde samen met zijn ploeg de zware nederlaag van vorige week ruim door. Tegen Grobbendonk (4 - 2) scoorde hij twee keer in de eerste helft, deed daar na de rust nog eentje bij en zette in minuut 90 de kers op de taart met zijn vierde.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 13 september 2018

We telden in totaal tien hattricks, verdeeld over de midweek-speeldag in 4e provinciale en de volledige speeldag van zondag 9 september. Maar er werd nog méér gescoord, en ook qua absolute uitblinkers vonden we onze gading.
1. Stef Vandeweyer, Blauwvoet Oevel (4e provinciale E)  is de auteur van onze eerste "Vijfklapper" van het seizoen. Tegenstander Oosthoven, vorig seizoen nét niet in de eindronde, ging met 9 - 0 volledig kopje onder. Stef scoorde vijf keer in de eerste helft, inclusief een zuivere hattrick. Chapeau!

2. Hervé Onana, FC Mariekerke (1e provinciale)  deed op "Hazard-achtige" wijze vele monden open vallen. Hij zette zijn ploeg dan ook op voorsprong en toen hij twee minuten voor tijd ook de 2 - 1 scoorde leek hij de matchwinnaar te worden. Maar VV Duffel maakte in de laatste seconde nog 2 - 2.

3. Bart Hendryckx, KFCE Zoersel (1e provinciale)  deed opnieuw van zich spreken bij de 4 - 2 zege tegen Wuustwezel, net als Zoersel pas gepromoveerd. Bart scoorde net als vorige week twee keer en catapulteerde KFCEZ samen met zijn ploegmaats naar een verrassende maar verdiende leidersplaats.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 6 september 2018

Onze eerste extra vermelding van het nieuwe seizoen is er één die kan tellen, want we zetten maar liefst drie exemplaren van een "Klavertje Vier" in de kijker, drie spelers dus die op speeldag 1 de netten vier keer bol hebben gezet.

En het zijn bovendien drie voetballers uit de vierde provinciale afdeling : Maxim Rötgers (Boechout - 4e B), Jens Callens (Aartselaar B - 4e C) en Sasha De Wever (Wilrijk-JAS B - 4e C).
We maken in onze "Drie" plaats voor een formidabele doelman en twee evenzeer sublieme aanvallers, van wie de namen ongetwijfeld door de kenners in het notaboekje geschreven werden.
1. Dylan De Ruysscher, doelman van Rochus Deurne (1e provinciale)  groeide uit tot absolute uitblinker in de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Wuustwezel. Er waren een aantal "gemaakte" goals waarbij de thuisaanhang de handen al in de lucht stak, maar Dylan hield de score op 0 - 0.

2. Jorrit Kerremans, FC Oppuurs (1e provinciale)  was ook vorig seizoen in september te gast in deze rubriek. Hij scoorde drie keer bij de toch opvallende 4 - 0 zege tegen FC Mariekerke, en afgaande op de commentaren was zijn hattrick zowat de mooiste van de tien stuks op speeldag één.

3. Niels Pittevils, FC Walem (2e provinciale A)  zorgde samen met zijn sterke ploegmaats voor een sensationele 0 - 7 zege tegen Sporting Tisselt, toch niet de eerste de beste. Niet alleen scoorde hij drie keer, maar hij legde tot twee keer toe nog een Walemse goal klaar op een zilveren schoteltje.

DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2018-2019

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.