Drie op een Rij
Update: 20/09/2018 om 09:43u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Alles over het wedden op Voetbal.
De grootste community van de Benelux.
Chat - Forum - Voorbeschouwingen - Voetbalpronostiek
www.voetbalwedden.net
info@voetbalwedden.net
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
www.voetbalexpress.be
Alle uitslagen via GSM,
Tablet, Blackberry,
iPad & Smartphone
Laatste update: 20/09/2018 om 09:43u
Extra  /  Allerlei  /  Drie op een Rij

Voetbalwedden.net community
Alles over het wedden op Voetbal
www.voetbalwedden.net


DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2018-2019

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen.

Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.

Een speciale gebeurtenis of een uitzonderlijke prestatie kan ook nog een "extra vermelding" opleveren, maar dat zal niet elke week voorvallen.

Voor het "Drie op een Rij" - archief van vorig seizoen 2017-2018, klik hier.Kies een datum voor de "Drie":

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 20 september 2018

We hebben deze week weer een extra vermelding. Die is voor Michel Nkuman (FC Antwerpen Noord, 4e provinciale B), een 30-jarige ervaren spits die in de ongelooflijke en met 8 - 6 gewonnen wedstrijd tegen Ternesse B een onvervalste "Vijfklapper" scoorde: één goal voor de rust en vier erna.
We beginnen onze "Drie" met een uitblinkende doelman, en we zetten ook twee auteurs van een "Klavertje Vier" in de kijker, want vier keer scoren is altijd goed voor een vermelding in deze rubriek.
1. Wim Kenens, doelman van Berg en Dal (1e provinciale)  speelde een uitblinkersrol bij de 0 - 1 overwinning tegen het ambitieuze FC De Kempen. Beide ploegen speelden een sterke wedstrijd met spannend voetbal. De thuisploeg moest één goal toestaan en kon klasbak Kenens niet verschalken.

2. Kristof Ooms, Ezaart Sport (4e provinciale E)  stond net voor de rust en in het begin van de tweede helft telkens twee keer op de goede plaats bij de 5 - 1 zege tegen het opnieuw gestarte Hand-in-Hand Turnhout, en deze "prille dertiger" had daar in totaal slechts een dikke twintig minuten voor nodig.

3. Wouter Dresselaerts, KSK Oosthoven (4e provinciale E)  spoelde samen met zijn ploeg de zware nederlaag van vorige week ruim door. Tegen Grobbendonk (4 - 2) scoorde hij twee keer in de eerste helft, deed daar na de rust nog eentje bij en zette in minuut 90 de kers op de taart met zijn vierde.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 13 september 2018

We telden in totaal tien hattricks, verdeeld over de midweek-speeldag in 4e provinciale en de volledige speeldag van zondag 9 september. Maar er werd nog méér gescoord, en ook qua absolute uitblinkers vonden we onze gading.
1. Stef Vandeweyer, Blauwvoet Oevel (4e provinciale E)  is de auteur van onze eerste "Vijfklapper" van het seizoen. Tegenstander Oosthoven, vorig seizoen nét niet in de eindronde, ging met 9 - 0 volledig kopje onder. Stef scoorde vijf keer in de eerste helft, inclusief een zuivere hattrick. Chapeau!

2. Hervé Onana, FC Mariekerke (1e provinciale)  deed op "Hazard-achtige" wijze vele monden open vallen. Hij zette zijn ploeg dan ook op voorsprong en toen hij twee minuten voor tijd ook de 2 - 1 scoorde leek hij de matchwinnaar te worden. Maar VV Duffel maakte in de laatste seconde nog 2 - 2.

3. Bart Hendryckx, KFCE Zoersel (1e provinciale)  deed opnieuw van zich spreken bij de 4 - 2 zege tegen Wuustwezel, net als Zoersel pas gepromoveerd. Bart scoorde net als vorige week twee keer en catapulteerde KFCEZ samen met zijn ploegmaats naar een verrassende maar verdiende leidersplaats.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 6 september 2018

Onze eerste extra vermelding van het nieuwe seizoen is er één die kan tellen, want we zetten maar liefst drie exemplaren van een "Klavertje Vier" in de kijker, drie spelers dus die op speeldag 1 de netten vier keer bol hebben gezet.

En het zijn bovendien drie voetballers uit de vierde provinciale afdeling : Maxim Rötgers (Boechout - 4e B), Jens Callens (Aartselaar B - 4e C) en Sasha De Wever (Wilrijk-JAS B - 4e C).
We maken in onze "Drie" plaats voor een formidabele doelman en twee evenzeer sublieme aanvallers, van wie de namen ongetwijfeld door de kenners in het notaboekje geschreven werden.
1. Dylan De Ruysscher, doelman van Rochus Deurne (1e provinciale)  groeide uit tot absolute uitblinker in de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Wuustwezel. Er waren een aantal "gemaakte" goals waarbij de thuisaanhang de handen al in de lucht stak, maar Dylan hield de score op 0 - 0.

2. Jorrit Kerremans, FC Oppuurs (1e provinciale)  was ook vorig seizoen in september te gast in deze rubriek. Hij scoorde drie keer bij de toch opvallende 4 - 0 zege tegen FC Mariekerke, en afgaande op de commentaren was zijn hattrick zowat de mooiste van de tien stuks op speeldag één.

3. Niels Pittevils, FC Walem (2e provinciale A)  zorgde samen met zijn sterke ploegmaats voor een sensationele 0 - 7 zege tegen Sporting Tisselt, toch niet de eerste de beste. Niet alleen scoorde hij drie keer, maar hij legde tot twee keer toe nog een Walemse goal klaar op een zilveren schoteltje.

DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2018-2019

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.