Prov. Transfernieuws
Update: 23/01/2019 om 10:19u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Word ook Sponsor-Donateur van Voetbalexpress.
Onbeperkte vermelding van uw product of firma
voor een éénmalig bedrag (125 € - optie "Single").
Opties "Double" en "Triple" mogelijk.
Info via info@voetbalexpress.be
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
www.voetbalexpress.be
Alle uitslagen, klassementen
en statistieken via
Smartphone, Tablet of iPad
Laatste update: 23/01/2019 om 10:19u
Provinciaal  /  Allerlei  /  Prov. Transfernieuws

Steun Voetbalexpress.
Een éénmalig bedrag.
Vermelding onbeperkt in tijd.
info@voetbalexpress.be


PROVINCIAAL TRANSFERNIEUWS TIJDENS HET SEIZOEN 2018-2019

Op deze pagina kan u een aantal inkomende en uitgaande transfers bekijken van clubs uit de Antwerpse provinciale afdelingen. Daarbij gebruiken we benaming: "Nieuws uit...." met een vermelding van de provinciale reeks waarin de betrokken club uitkomt of zal uitkomen.

De regeling: de uiterste datum om een provinciale transfer te realiseren is 31 augustus 2019.
Lees meer over de provinciale transferregeling op onze pagina "Hoe zit dat?". Klik hier.

De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

We verzoeken degenen die de namenlijst doorsturen om de "normale" benamingen te gebruiken, d.w.z. eerst de voornaam van de speler, en dan de achternaam.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Zie ook de alinea onderaan deze pagina, waarin we ons standpunt van publiceren vermelden. Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

Voor de archiefpagina met provinciale transfers van vorig seizoen 2017-2018, klik hier.


TRANSFERBERICHTEN - CHRONOLOGISCH

Om snel het meest recente transferbericht van een club te zien hebben we een chronologisch overzicht gemaakt. Het meest recente nieuws staat bovenaan.
Klik op een clubnaam voor het transferbericht.

Club Bericht van Club Bericht van
Groen Rood Katelijne18/01/2019 Berlaar-Heikant 16/01/2019

NIEUWS UIT.... GROEN ROOD KATELIJNE - 2e PROVINCIALE A
Vrijdag 18 januari 2019

Na een wat aarzelende competitiestart staat Groen Rood momenteel in het linkse rijtje.
Het bestuur heeft voorlopig drie nieuwe spelers vastgelegd voor volgend seizoen, waarin de kern onder leiding zal staan van coach Lieven De Veirman, die al eerder bij de club actief was.

Dat geldt ook voor twee van de drie inkomende spelers, want na een verblijf bij Racing Mechelen keert clubicoon Kevin Huysmans terug naar GRK, net zoals Soufiane Okrich, die na een blessureperiode bij HO Kalken (Oost-Vlaanderen) opnieuw bij de groep komt.
Verder zal ook doelman Geoffrey Hofmans (VC Peizegem-Vl.Brabant) de kern versterken.
(bron: Stefaan Cammans, Sportief manager K. Groen Rood Katelijne )

NIEUWS UIT.... BERLAAR-HEIKANT - 1e PROVINCIALE
Woensdag 16 januari 2019

FC Berlaar-Heikant maakte zijn eerste inkomende transfer bekend. Dat is de 27-jarige centrale middenvelder Robin Vercammen, die momenteel bij KFC Eppegem in tweede amateur speelt. Daar is hij aan zijn tweede seizoen bezig. Voordien speelde hij drie jaar bij KSV Schriek. Verder komt daar ook nog Wannes Janssens bij, die de overstap maakt van Racing Mechelen.

Daarnaast is er ook al één uitgaande transfer: Dennis Geerts gaat naar reeksgenoot Witgoor Dessel. Trainer Rudy Van Houdt verhuist volgend seizoen naar Berg en Dal, ook een reeksgenoot van Heikant. De beslissing over een nieuwe T1 is nog niet gevallen.
(bron: Geert Fierens, GC - Secretaris FC Berlaar-Heikant)

EXTRA INFORMATIE

* We vermelden de nieuwe en vertrekkende spelers van de provinciale clubs, mét de bemerking dat we voor het publiceren van deze nieuwtjes enkel verder gaan op
- gegevens van de websites van die clubs, en/of
- een doorgestuurde mail van hun bestuur en medewerkers.


* Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

* Doorgemailde detailberichten worden gepubliceerd onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigd correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid.

* De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Het doorgeven van berichten kan ook via een e-mail naar de VBE-Eindredacteur of via de pagina contact.