Prov. Transfernieuws
Update: 22/02/2020 om 10:00u
Provinciaal Allerlei Prov. Transfernieuws
Laatste update: 22/02/2020 om 10:00u
Sportveldberegening
Ambachtstraat 7, Hoogstraten-
Minderhout, België.
www.spranco-matic.be
Meer info...
www.SportChain.com
Snel en eenvoudig een hotel en
teamverblijf boeken op de beste
sportbestemmingen wereldwijd
Meer info...
PROVINCIAAL TRANSFERNIEUWS TIJDENS HET SEIZOEN 2019-2020

Op deze pagina kan u een aantal inkomende en uitgaande transfers bekijken van clubs uit de Antwerpse provinciale afdelingen. Daarbij gebruiken we benaming: "Nieuws uit...." met een vermelding van de provinciale reeks waarin de betrokken club uitkomt of zal uitkomen.

De regeling: de uiterste datum om een provinciale transfer te realiseren is 31 augustus 2020.
Lees meer over de provinciale transferregeling op onze pagina "Hoe zit dat?". Klik hier.

We verzoeken degenen die de namenlijst doorsturen om de "normale" benamingen te gebruiken, d.w.z.
EERST DE VOORNAAM VAN DE SPELER, EN DAN DE ACHTERNAAM. De verwerking gebeurt dan sneller
.


De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club
een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.
!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Zie ook de alinea onderaan deze pagina, waarin we ons standpunt van publiceren vermelden. Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

Voor de archiefpagina met provinciale transfers van vorig seizoen 2018-2019, klik hier.


TRANSFERBERICHTEN - CHRONOLOGISCH

Om snel het meest recente transferbericht van een club te zien hebben we een chronologisch overzicht gemaakt. Het meest recente nieuws staat bovenaan. Klik op een clubnaam voor het transferbericht.

Club Bericht van Club Bericht van
   Minderhout VV22/02/2020
Schelle Sport21/02/2020 Sporting Tisselt19/02/2020
SK Rapid Leest10/02/2020 Berlaar-Heikant 06/02/2020

NIEUWS UIT.... MINDERHOUT VV - 3e PROVINCIALE A
Zaterdag 22 februari 2020

Na de degradatie van vorig seizoen is MVV hard op weg om zijn plaats in tweede provinciale terug in te nemen. Momenteel geeft de behaalde tweede periodetitel alvast zekerheid om in elk geval de eindronde voor promotie te spelen, maar misschien zit er nog méér in.

Dat de club een gericht en degelijk transferbeleid voert is al een aantal seizoenen duidelijk, en dat de spelers er graag zijn eveneens. Er vallen dan ook slechts twee namen weg uit de kern: kapitein Wim Adams en flankaanvaller Wout Maes zetten, wat de eerste ploeg betreft, de voetbalschoenen in de kast.

Op het inkomende front werd er slechts één nieuwe speler gecontracteerd. Dat is Jason Domen, een 20 jarige flankaanvaller die overkomt van K Brecht SK.
(bron: Addy Janssen, Bestuurslid Technische Zaken Minderhout VV)

NIEUWS UIT.... SCHELLE SPORT - 3e PROVINCIALE B
Vrijdag 21 februari 2020

Schelle Sport kent een rustig seizoen, waarbij het team voor nieuwjaar zelfs meedeed in de top 5. Door een resem afwezigen werd het een moeilijke maand februari, maar de club wil dit seizoen nog bevestigen wat het in november en december liet zien.

Met het oog op volgend seizoen werden er al enkele versterkingen aangetrokken. Max Beeckmans (Rapid Leest), Tim Leemans (Oxford Hemiksem) en Seppe De Graeve (Bornem) zijn al drie zekere transfers, en momenteel is men ook bezig met de laatste gesprekken voor nog zeker één en mogelijk twee extra krachten.

Tarik Traizi, Jens Gorrebeeck en Tom Van Aelst sluiten hun voetbalcarriere af, terwijl voor de rest bijna iedereen al heeft aangegeven bij Schelle Sport te blijven. Ook hier lopen de laatste gesprekken.
(bron: Bert De Cort, K Schelle Sport)

NIEUWS UIT.... SPORTING TISSELT - 3e PROVINCIALE B
Woensdag 19 februari 2020

Na de noodgedwongen stap terug van vorig seizoen is Sporting Tisselt aan een duidelijke remonte bezig. De ploeg staat stevig in de top vier, en na het behalen van de tweede periodetitel is men op zijn minst al zeker van de eindronde voor promotie.

Er werden voorlopig al vijf nieuwe spelers binnengehaald: Glen De Cock (K Kontich FC), Lars Vermaercke en Anthony Sweeck (beide van KFC Walem), Beau Van Tongeren (SV Aartselaar) en Yaro Verhaegen (R Capellen FC).

Daarnaast gaat speler Mathias Cloostermans naar Leest United, terwijl de club er momenteel aan werkt om met sterkhouders Robin Vollon en Thomas Braet een verlengd verblijf vast te leggen.
(bron: Rudi Reyntiens, G.C. Sporting Tisselt)

NIEUWS UIT.... RAPID LEEST - 2e PROVINCIALE A
Maandag 10 februari 2020

Rapid gaat momenteel aan kop in een reeks waar er tussen hen en de tiende in de stand nauwelijks vijf punten verschil zitten. Met (op dit moment) nog negen speeldagen voor de boeg kan het dus vooral qua promotiekansen nog alle kanten uit.

Het bestuur heeft alvast voor volgend seizoen voorlopig vier nieuwe spelers gecontracteerd. Dat zijn doelman Dries De Boodt (KSC Grimbergen), Ahmed Sababti (City Pirates Antwerpen), Ewout Denys (KFC Eppegem) en Emre Erciyas (KFC Kontich). Mogelijk volgen er later nog nieuwe namen, ook wat de uitgaande transfers betreft.
(bron: Kristof Verschuren, bestuurslid Rapid Leest)

NIEUWS UIT.... BERLAAR HEIKANT - 1e PROVINCIALE
Donderdag 6 februari 2020

Het is zowat een traditie geworden dat we van Berlaar-Heikant als eerste club een lijst met transfers doorgemaild krijgen. Gezien de perikelen in de amateurreeksen, de huidige sterkte en de klassering van de ploeg moet het al aardig fout gaan om de sprong naar boven te missen.

Het bestuur en de transfercommissie hebben de laatste jaren een stevige reputatie opgebouwd, zeker qua scouting van jong talent, en ook nu zijn ze bij de pinken, getuige de eerste namen. De 23-jarige linkerflankspeler Vincent De Lil is de eerste inkomende transfer: hij speelt dit seizoen voor Sint-Lenaarts. Verder komt flankverdediger Tibeau Auwers (20 jr) over van Zwarte Leeuw.

De kern, die ongetwijfeld in de volgende weken nog zal worden uitgebreid, wordt ook in het nieuwe seizoen getraind door T1 Peter Claessens en T2 Thomas Van Loo.
(bron: Geert Fierens, GC-Secretaris FC Berlaar-Heikant)

EXTRA INFORMATIE

* We vermelden de nieuwe en vertrekkende spelers van de provinciale clubs, mét de bemerking dat we voor het publiceren van deze nieuwtjes enkel verder gaan op
- gegevens van de websites van die clubs, en/of
- een doorgestuurde mail van hun bestuur en medewerkers.


* Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

* Doorgemailde detailberichten worden gepubliceerd onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigd correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid.

* De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Het doorgeven van berichten kan ook via een e-mail naar de VBE-Eindredacteur of via de pagina contact.