Prov. Transfernieuws
Update: gisteren om 13:24u
Provinciaal Allerlei Prov. Transfernieuws
Laatste update: gisteren om 13:24u
U bekijkt de niet-mobiele weergave. Klik hier om terug naar de mobiele site te gaan.
PROVINCIAAL TRANSFERNIEUWS TIJDENS HET SEIZOEN 2020-2021

Op deze pagina kan u een aantal inkomende en uitgaande transfers bekijken van clubs uit de Antwerpse provinciale afdelingen. Daarbij gebruiken we benaming: "Nieuws uit...." met een vermelding van de provinciale reeks waarin de betrokken club uitkomt of zal uitkomen.

De regeling: de uiterste datum om een provinciale transfer te realiseren is 31 augustus 2021.
Lees meer over de provinciale transferregeling op onze pagina "Hoe zit dat?". Klik hier.

We verzoeken degenen die de namenlijst doorsturen om de "normale" benamingen te gebruiken, d.w.z.
EERST DE VOORNAAM VAN DE SPELER, EN DAN DE ACHTERNAAM. De verwerking gebeurt dan sneller
.


De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club
een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.
!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Zie ook de alinea onderaan deze pagina, waarin we ons standpunt van publiceren vermelden. Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

Voor de archiefpagina met provinciale transfers van vorig seizoen 2019-2020, klik hier.


TRANSFERBERICHTEN - CHRONOLOGISCH

Om snel het meest recente transferbericht van een club te zien hebben we een chronologisch overzicht gemaakt. Het meest recente nieuws staat bovenaan. Klik op een clubnaam voor het transferbericht.

>>> Een extra * achter de clubnaam betekent dat er een update van het bericht gebeurde.

Club Bericht van Club Bericht van
   K Brecht SK05/03/2021
KFC Beekhoek Sport25/02/2021 KFC Putte23/02/2021
K Merksplas SK *15/02/2021 KVV Rauw07/02/2021
Alberta FC Schilde05/02/2021 FC Berlaar-Heikant05/02/2021
KFC Mol04/02/2021 KVV Vosselaar03/02/2021
     

NIEUWS UIT.... K BRECHT SK - 4E PROVINCIALE - DONDERDAG 5 MAART 2021

De Brechtenaren begonnen het voortijdig afgebroken seizoen vrij sterk met een 10 op 15, en hopelijk kunnen ze die lijn vanaf augustus 2021 ook verder doortrekken. Er is bij SK al wel wat activiteit op de transfermarkt geweest, maar dat is wat ze zelf "het prille begin" noemen. We kunnen dan ook binnenkort zo goed als zeker nog een aantal updates verwachten.

Er zijn momenteel een vijftal vertrekkers gekend: na Dimitri Bertels (KFC Antonia-reserven B), Yorben De Vogelaere (KVV Achterbroek) en Robin Reinenbergh (stopt) hebben ook Mathias Michiels (K Meerle FC) en Vince Wallaert (Excelsior Mariaburg) beslist de club te verlaten.

Met Davey Nobels (KVC Wilrijk, en in het verleden Sint-Job en Schoten) werd er ook een eerste aanwinst binnengehaald. Eerder hebben trouwens zowel T1 Steven Bastiaens als T2 Engelbert Callaij hun verblijf bij de club verlengd.
(Bron: Luc Matthijssens, Gerechtigd Correspondent K Brecht SK).

NIEUWS UIT.... KFC BEEKHOEK - 3E PROVINCIALE - DONDERDAG 25 FEBRUARI 2021

Dat KFC Beekhoek een hechte groep is blijkt onder andere uit het feit dat er momenteel geen vertrekkers zijn, en dat is een mooi gegeven voor het bestuur en voor T1 Alex Janssens, T2 Bart Van Laer en keeperstrainer Tristan Schoonis, die daarmee zijn actieve carrière als doelman afsluit.

Verder zijn het enkel spelers Jo Helsen en Ruben Nuyts die stoppen met voetballen, terwijl ook Stefan Schellens zijn taak als assistent-trainer beëindigt. Er komen tot nu toe drie nieuwe spelers bij de kern. Dat zijn Bert Coeckx (VV Laakdal), Jorrit Vaes (KFC Dessel) en Jef Vercammen (Olen United).
(Bron: Danny Vangeel, bestuurslid en www.kfcbeekhoek.be).

NIEUWS UIT.... KFC PUTTE - 3E PROVINCIALE - DINSDAG 23 FEBRUARI 2021

Na een schitterend begin van het "afgebroken" seizoen, waarin de KFC'ers met het maximum van de punten (15 op 15) en daarenboven alleen aan de leiding gingen, heeft bijna iedereen besloten om te blijven.

Dat geldt ook voor trainers Pieterjan Boogers en Sven Pelckmans. Zij staan voor het derde seizoen aan het roer van de groep, en hopelijk kunnen en mogen ze 2021-2022 ook volledig afmaken.

De kern zal versterkt worden met deze jongens: Michael Maeremans (KFC Katelijne), Mattias Dieltjens (BO Beerzel), Enrique Muijs (KVV Duffel) en Alessio Vandervliet (K Rumst SK). De enige speler die uit de groep verdwijnt is Toon Baeten, die voorlopig een punt achter zijn carrière zet.
(Bron: Pieterjan Boogers, T1 KFC Putte).

NIEUWS UIT.... K MERKSPLAS SK - 2E PROVINCIALE - MAANDAG 15 FEBRUARI 2021

Tweede provincialer K Merksplas SK is klaar met haar huiswerk voor volgend seizoen.

Alle spelers van het eerste elftal en de reserven verlengden hun overeenkomst, met uitzondering van Rienk Van Mechelen (wegens studies). En omdat praktisch iedereen dus aan boord blijft is er weinig nood aan nieuwe instroom.

Om wat meer evenwicht in de kern te krijgen, en op vraag van de trainersstaf, is er nog wel plaats voor een bijkomende linksvoetige polyvalente speler. Op dat vlak worden er al een paar pistes gevolgd, en de club hoopt wat dat betreft snel duidelijkheid te krijgen.

* UPDATE: begin maart werd ook Mick van Schijndel aan de kern toegevoegd. Hij is 23, meet 1 meter 93, passeerde onder andere bij Willem II en RKC Waalwijk en komt over van Sarto Tilburg, vergelijkbaar met onze tweede provinciale afdeling.
(Bron: Jef Van Dun, voorzitter K Merksplas SK).

NIEUWS UIT.... KVV RAUW - 3E PROVINCIALE - ZONDAG 7 FEBRUARI 2021

In het tweede seizoen na de promotie naar derde provinciale nam Rauw een vrij goede start, maar dat seizoen duurde jammer genoeg slechts vijf wedstrijden. Ook in 2021-2022 zal de ploeg derhalve in dezelfde afdeling aantreden, en dat zal opnieuw onder leiding zijn van hoofdtrainer Kevin Pauwels en assistent Jules Vandeweyer, terwijl Rony Bogaerts aan boord blijft als keeperstrainer.

Er verdwijnen drie spelers uit de kern: Nico Hoes, die naar Wezel Sport gaat, en het duo Thomas De Ruiter en Jente Van Rooy. Zij hangen allebei de voetbalschoenen, wat het eerste elftal betreft, aan de haak.

Maar er werden tot nu toe ook al drie nieuwe spelers binnengehaald: Senne Meynen en Brecht Van Dijck (beiden van Witgoor Sport) en Thomas Wouters (KFC Mol).
(Bron: Herman Van den Nieuwenhuizen, G.C. Secretaris KVV Rauw).

NIEUWS UIT.... ALBERTA FC SCHILDE - 4E PROVINCIALE - VRIJDAG 5 FEBRUARI 2021

De club Alberta FC uit Schilde gaat voorlopig een rustig voorjaar tegemoet. Momenteel is het daar zowel op het ingaande als op het uitgaande front vrij stil.

Twee spelers verlaten de club: Enzo Bonaers gaat naar KFC Sint-Martinus Halle, terwijl de nieuwe stek van de eveneens vertrekkende Julien Shikayu nog onbekend is. Wat de inkomende transfers betreft, daar is er momenteel slechts één nieuwe naam gekend: Darko Van Den Eynde maakt de overstap van KFC Antonia.

Verder wordt er ook geprobeerd om een nieuwe lichting met U17- en U21-spelers op te starten, om zo ook de jongeren de kans te geven om eventueel door te stoten naar de reserven en/of de eerste ploeg.
(Bron: Dave Jacobs, Voorzitter Alberta FC Schilde).

NIEUWS UIT.... FC BERLAAR-HEIKANT - 3e VV-B - VRIJDAG 5 FEBRUARI 2021

Nadat Heikant vorig jaar van eerste provinciale naar de nationale reeksen promoveerde maar daar slechts vier wedstrijden speelde, krijgt het volgend seizoen een nieuwe kans om zich op dat niveau waar te maken. In principe publiceren we hier enkel de provinciale transfers maar, gezien onze wederzijdse ervaringen in de vorige jaren, maken we voor deze club met alle plezier een uitzondering.

Hoofdtrainer blijft Peter Claessens. Hij zal onder andere ondersteund worden door Raphaël Thys, de doelman die wegens een ernstige blessure zijn carrière moest afbreken en nu werd toegevoegd aan de sportieve cel.

Naast de bestaande kern, waarvan de meeste spelers hun contract verlengden, komen er al zeker vier nieuwe spelers bij: doelman Jeffrey Pauwels (KVC Houtvenne), Jasper Janssens (SC Aarschot), Roni Juniku (KFC Sint-Lenaarts) en Jeff Vandenbossche (FC Bevel).

Met Miles Vissers, Marco Usai, Flor Vermeylen (Zandhovense), David Olensky en Jeffrey Moons zijn er ook vijf spelers die Heikant verlaten. Waar ze naartoe trekken kan u hier later lezen.
(Bron: Rob Robert, sportieve cel en Geert Fierens, G.C. Secretaris FC Berlaar-Heikant).

NIEUWS UIT.... KFC MOL - 4e PROVINCIALE - DONDERDAG 4 FEBRUARI 2021

Het bestuur van KFC Mol heeft de besprekingen met de staf en de spelers afgerond, met het oog op het seizoen 2021-2022. Van de technische staf met Guy Taels (T1), Hans Drees (T2) en Niels Belmans (keepertrainer) blijft iedereen bij de club.

Een vijftal spelers verlaat KFC Mol. Dat zijn Thomas Wouters (KVV Rauw), Rik Geysen (Alberta Geel), Siemen Vos (stopt), Jarne Van Houdt (stopt) en Kilian Robben (nieuwe club onbekend).

Er werden ook drie nieuwe spelers aangetrokken: Jonas Claes en Dennis Bastiaens (beiden van KVV Rauw) en Neel Geuens (FC Zwaneven). Er wordt ook nog gezocht naar een tweede keeper. Het bestuur wil ook nog de spelers bedanken die zich, in de huidige corona-periode, zeer begripvol opstelden bij de besprekingen.
(Bron: Pascal Xhenseval, G.C. - secretaris KFC Mol).

NIEUWS UIT.... KVV VOSSELAAR - 1e PROVINCIALE - WOENSDAG 3 FEBRUARI 2021

Vorig seizoen zette KVV Vosselaar een vrijwillige stap terug naar eerste provinciale, waar de ploeg ook in het nieuwe seizoen zal uitkomen. Uit de ruime kern van 33 spelers blijven 27 spelers de club trouw.

Momenteel vallen er in totaal vijf spelers weg: Doelman Maarten Blondeel (stopt in verband met zijn opleiding tot arts), Yannick Defossez (Hoogstraten VV), Ruben Vaes (KSK Oosthoven), Jonas Wouters (KFC Heultje) en Brent Lavrijssen (Lentezon Beerse).

Het bestuur haalde voorlopig ook drie nieuwkomers binnen: doelman Sven Van de Waeter (KFC Halle), Kamiel Schilders (Lentezon Beerse) en Lowi Verryckt (KFCE Zoersel), en daarmee zet KVV, na de verjonging van vorig jaar, zich opnieuw in om zoveel mogelijk lokaal talent naar de club te halen. Maar er wordt ook nog bekeken wie er in aanmerking komt om intern "doorgeschoven" te worden.

Wat de technische staf betreft, die blijft volledig dezelfde met hoofdtrainer Tom Gevers, assistent-trainer Gert Martens, Rudy Baelus (trainer provinciale reserven) en Roel Van Roey (keeperstrainer).
(Bron: Jo Dehouwer en Peter Smits, Sportief Managers KVV Vosselaar).

EXTRA INFORMATIE

* We vermelden de nieuwe en vertrekkende spelers van de provinciale clubs, mét de bemerking dat we voor het publiceren van deze nieuwtjes enkel verder gaan op
- gegevens van de websites van die clubs, en/of
- een doorgestuurde mail van hun bestuur en medewerkers.

* Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.
* Doorgemailde detailberichten worden gepubliceerd onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigd correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid.
* De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

>> Het doorgeven van berichten kan ook via een e-mail naar de VBE-Eindredacteur of via de pagina contact.