Prov. Transfernieuws
Update: 11/03/2023 om 10:59u
Provinciaal Allerlei Prov. Transfernieuws
Laatste update: 11/03/2023 om 10:59u
PROVINCIAAL TRANSFERNIEUWS VANAF 1 MAART 2023 TOT EN MET 30 JUNI 2023

Op deze pagina kan u een aantal inkomende en uitgaande transfers bekijken van clubs uit de Antwerpse provinciale afdelingen. Daarbij gebruiken we benaming: "Nieuws uit...." met een vermelding van de provinciale reeks waarin de betrokken club uitkomt of zal uitkomen.

De regeling: de uiterste datum om een provinciale transfer te realiseren is 31 augustus 2023.
Lees meer over de provinciale transferregeling op onze pagina "Hoe zit dat?". Klik hier.

We verzoeken degenen die de namenlijst doorsturen om de "normale" benamingen te gebruiken, d.w.z.
EERST DE VOORNAAM VAN DE SPELER, EN DAN DE ACHTERNAAM. De verwerking gebeurt dan sneller
.


De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club
een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.
!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

Zie ook de alinea onderaan deze pagina, waarin we ons standpunt van publiceren vermelden. Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.

Voor de archiefpagina met provinciale transfers van vorig seizoen 2021-2022, klik hier.


TRANSFERBERICHTEN - CHRONOLOGISCH

Om snel het meest recente transferbericht van een club te zien hebben we een chronologisch overzicht gemaakt. Het meest recente nieuws staat bovenaan. Klik op een clubnaam voor het transferbericht.

>>> Een extra * achter de clubnaam betekent dat er een update van het bericht gebeurde.

Club Bericht van Club Bericht van
K Brecht SK11/03/2023 KBSK Retie01/03/2023
     

NIEUWS UIT.... K BRECHT SK - 4E PROVINCIALE C - ZATERDAG 11 MAART 2023

De "Koninklijke Brechtse Sportkring" eindigde vorig seizoen op een mooie vierde plaats, en die kan er ook dit jaar nog altijd inzitten. Er is al wat beweging geweest op transfervlak maar ook qua coaching. Trainer Steven Bastiaens is bezig aan zijn laatste seizoen bij de club die hij na een flink aantal jaren verlaat, een periode waarin hij SK een promotie naar 3e provinciale bezorgde, maar eveneens geplaagd werd door een paar "corona-seizoenen". Zijn assistent Engelbert Callaij stopt met zijn trainersactiviteiten, en die taak wordt overgenomen door oude bekende Paul Boeren, momenteel trainer van de U21.

Filip Goossens, een rasechte Brechtenaar, zal Steven Bastiaens opvolgen als T1. Deze ex-aanvaller van onder andere Cappellen, Hoogstraten en Sint-Lenaarts heeft trainerservaring opgedaan bij onder meer Sint-Jozef en Antonia. Hij is momenteel één van de begeleiders van de Brechtse U6 en heeft daarnaast ook oog voor de jeugdspelers én voor het doorstromingsbeleid van de club.

Wat de spelerskern betreft, daar is het al zeker dat doelman Wesley Coen met voetballen stopt. Karsten Backx, een jonge getalenteerde keeper komt over van FC De Kempen. Bovendien keert Frans "Izzy" Issifou terug naar Brecht na omzwervingen langs onder andere Achterbroek en Loenhout. Hij maakt de overstap vanuit KSV Bornem.
(Bron: Luc Matthijssens, GC K Brecht SK).

NIEUWS UIT.... KBSK RETIE - 1E PROVINCIALE - WOENSDAG 1 MAART 2023

De Retiese fusieclub klokte vorig jaar af op een mooie zesde plaats en ze zullen ook na dit seizoen zeker opnieuw in de hoogste provinciale reeks uitkomen. Er werd intussen ook al werk gemaakt van een paar inkomende transfers.

Jari Breugelmans (KFC Dessel) en Niels De Witte (RFC Zwaneven) zijn momenteel de eerste nieuwe namen. Ook de jeugdige talenten van de provinciale reserven blijven bij de club, net als T1 Geert Persoons, die in december overnam van Andy Van Kets. Momenteel is Senne Dierckx de enige uitgaande transfer. Hij gaat naar KFC De Kempen TL.
(Bron: Rob Van Reusel, Beheerder-Secretaris KBSK Retie).

EXTRA INFORMATIE

* We vermelden de nieuwe en vertrekkende spelers van de provinciale clubs, mét de bemerking dat we voor het publiceren van deze nieuwtjes enkel verder gaan op
- gegevens van de websites van die clubs, en/of
- een doorgestuurde mail van hun bestuur en medewerkers.

* Transferberichten die enkel in de regionale kranten verschijnen nemen we niet over, vanwege de exclusiviteit en het kopijrecht van de redacteurs, journalisten en kranten.
* Doorgemailde detailberichten worden gepubliceerd onder de voorwaarde dat het bericht werd verzonden door een gerechtigde correspondent of door een verantwoordelijk bestuurslid, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid.
* De clubverantwoordelijken, maar ook supporters en medewerkers kunnen ons doormailen dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers. Dan kunnen we dat evalueren en snel verwerken.

!!! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, stuur het bericht dan op via info@voetbalexpress.be of voetbalexpress@proximus.be

>> Het doorgeven van transferberichten kan ook via de pagina contact.