Reeksen 1e Provinciale VV
Update: 23/06/2022 om 18:55u
Archief Seizoen 2022-2023 Provinciaal 1e provinciale Reeksen 1e Provinciale VV
Laatste update: 23/06/2022 om 18:55u
Reizen naar Sportevents
www.travel2sports.be
Meer info...
Organisatie van Internationale
Voetbaltoernooien - Jeugd en Senioren.
>> Bestel de gratis brochure
met 70 toernooien. Klik hier.
Meer info...
VV-LOGO    LINKS NAAR ALLE REEKSEN 1e PROVINCIALE - VOETBAL VLAANDEREN - SEIZOEN 2022-2023

** Dit is een tussenpagina waarop u dit seizoen de links naar onze aparte pagina's van de reguliere competitie in de 1e provinciale reeksen van de Vlaamse provincies Brabant, Limburg en Oost- en West-Vlaanderen kan zien en aanklikken.

** Op die aparte pagina's staan, vanaf de start van het seizoen 2022-2023, wekelijks de volgende speeldag (vanaf woensdag), de uitslagen, de klassementen, de periodeklassementen en de statistieken, en dit enkel ter informatie.

** Hieronder ziet u de links. Voorlopig staan op deze reekspagina's enkel de ploegnamen voor het seizoen 2022-2023.
1e Prov. Antwerpen 1e Prov. Brabant VV 1e Prov. Limburg 1e Prov. Oost-Vlaanderen 1e Prov. West-Vlaanderen

>>> "Voetbalexpress" richt zich sinds de start in december 2011 vooral op het provinciale voetbal in de Antwerpse reeksen.

- Wat de andere provincies betreft beperken we ons en enkel ter info tot de uitslagen en klassementen van de reeksen 1e provinciale.
- Voor meer informatie over promoties, degradaties, aantal stijgers en dalers, locaties, modaliteiten, provinciale bekercompetities, planning en de reguliere competities in de lagere provinciale afdelingen verwijzen we u naar de geschreven pers en de (club) websites uit de desbetreffende provincies.
- De aparte pagina's met deze reeksen uit de Vlaamse provincies publiceren we op "Voetbalexpress" vanaf het seizoen 2022-2023 als proef. Aan het einde van dat seizoen zullen we alles evalueren.

Het copyright van alle gepubliceerde gegevens en klassementen op deze pagina's is exclusief in handen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond RBFA (c).