Speeldata 2023-2024
Update: 20/06/2023 om 09:10u
Archief Seizoen 2023-2024 Extra Allerlei Speeldata 2023-2024
Laatste update: 20/06/2023 om 09:10u
De QR-code van onze nieuwspagina
Meer info...
Schoonheidsinstituut
Winterdreef 23, Oud Turnhout
www.naturelle.be
Meer info...
DE SPEELDATUMS 2023-2024 - PROVINCIALE EN NATIONALE REEKSEN VV

Op deze pagina ziet u de links naar de speeldatums van het seizoen 2023-2024.
Die schema's worden elk jaar einde maart of begin april gepubliceerd in pdf-bestanden.

Naast de datums van de speeldagen in de reguliere competitie ziet u daar ook de datums van de bekercompetitie, de "uitwijkmogelijkheden" om andere datums te kiezen voor inhaalwedstrijden, en de voorziene datums van de eindrondes.

>> U kan ze bekijken in pdf-documenten (c) zoals die verschenen op de website van "Voetbal Vlaanderen".
Dit zijn de links naar die overzichten in de provinciale reeksen, en in de 2e en 3e nationale afdeling VV.
De schema's van de provinciale dames en de nationale damescompetitie volgen nog.

* Klik voor de speeldatums van het seizoen 2023-2024 van :
- De Provinciale herenreeksen en de reeksen van de 3e Nationale afdeling Voetbal Vlaanderen
- De Recreatieve heren- en damesreeksen
- De 2e Nationale afdeling Voetbal Vlaanderen

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciŽren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

!! Bij Voetbalexpress besteden we altijd eerst aandacht aan het Provinciale Voetbal, inclusief de uitslagen en klassementen. Het Nationale voetbal is in onze optiek altijd "ondergeschikt".

VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner en hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

Wilt u ons ook steunen door een logo-vermelding van uw firma of bedrijf, contacteer ons dan voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.