Reeksen 1e Provinciale VV
Update: 06/07/2023 om 16:38u
Provinciaal 1e provinciale Reeksen 1e Provinciale VV
Laatste update: 06/07/2023 om 16:38u
U bekijkt de niet-mobiele weergave. Klik hier om terug naar de mobiele site te gaan.
Tafelvoetbal - Fitness - Biljart -
Darts - Speeltafels - Boxers - enz.
www.qualitygames.be
Meer info...
Organisatie van Internationale
Voetbaltoernooien - Jeugd en Senioren.
>> Bestel de gratis brochure
met 70 toernooien. Klik hier.
Meer info...
VV-LOGO    LINKS NAAR ALLE REEKSEN 1e PROVINCIALE - VOETBAL VLAANDEREN - SEIZOEN 2023-2024

** Dit is een tussenpagina waarop u dit seizoen de links naar onze aparte pagina's van de reguliere competitie in de 1e provinciale reeksen van de Vlaamse provincies Brabant, Limburg en Oost- en West-Vlaanderen kan zien en aanklikken.

** Op die aparte pagina's staan, vanaf de start van het seizoen 2023-2024, wekelijks de volgende speeldag (vanaf woensdag), de uitslagen, de klassementen, de periodeklassementen en de statistieken, en dit enkel ter informatie.
** Hieronder ziet u de links naar de reekspagina's, waarop ook de kaartjes staan met de geografische ligging van de clubs.
1e Prov. Brabant VV 1e Prov. Limburg 1e Prov. Oost-Vlaanderen 1e Prov. West-Vlaanderen

>>> "Voetbalexpress" richt zich sinds de start in december 2011 vooral op het provinciale voetbal in de Antwerpse reeksen.

- Wat de andere provincies betreft beperken we ons en enkel ter info tot de uitslagen en klassementen van de reeksen 1e provinciale.
- Voor meer informatie over promoties, degradaties, aantal stijgers en dalers, locaties, modaliteiten, provinciale bekercompetities, planning en de reguliere competities in de lagere provinciale afdelingen verwijzen we u naar de geschreven pers en de (club) websites uit de desbetreffende provincies.
- De aparte pagina's met deze reeksen uit de Vlaamse provincies publiceren we ook dit seizoen opnieuw op "Voetbalexpress".
- Vanaf het seizoen 2023 - 2024 staan daar ook de links op naar een kaartje met de geografische ligging van de clubs.

Het copyright van alle gepubliceerde gegevens en klassementen op deze pagina's is exclusief in handen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond RBFA (c).