Contact
Update: 22/09/2023 om 10:58u
Contact
Laatste update: 22/09/2023 om 10:58u
Organisatie van Internationale
Voetbaltoernooien - Jeugd en Senioren.
>> Bestel de gratis brochure
met 70 toernooien. Klik hier.
Meer info...
Tafelvoetbal - Fitness - Biljart -
Darts - Speeltafels - Boxers - enz.
www.qualitygames.be
Meer info...
VOETBALEXPRESS - CONTACTPAGINA

Welkom op de "Contactpagina" van Voetbalexpress. Hier kan u terecht met vragen, reacties of suggesties over deze website en zijn inhoud, of indien u geïnteresseerd bent om als sponsor op deze website te verschijnen.
>> U kan uw reactie richten aan de VBE-Redactie, aan eindredacteur Tonny Priem of aan webmaster Axel Priem.

* Voor speciale vragen, inlichtingen of discussiepunten allerhande in verband met bv. reglementering, uitslagen of klassementen vragen we dat u die NIET TELEFONISCH doet, maar uitsluitend doorstuurt via deze contactpagina.
* Uitslagen doorgeven kan het best via een SMS- of WhatsApp-bericht : 0495.10.80.82
* Voor vragen over het JEUGDVOETBAL : raadpleeg de Gerechtigd Correspondent (GC) of de secretaris van uw club,
of contacteer het provinciaal secretariaat van de Voetbalbond via pc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be.
* Lees ook het artikel "VRAGEN ??..." verder op deze pagina.

* De Voetbalexpress-website is NIET bedoeld om vragen te publiceren om spelers, trainers, medewerkers en/of tegenstanders voor oefenwedstrijden te zoeken, of om clubactiviteiten zoals tornooien, vieringen, kwisavonden of tombola's bekend te maken. Dat laten we aan de websites van de clubs zelf over.


Contactpersoon:
Uw naam:
Uw woonplaats:
Uw e-mailadres: (verplicht)
Uw reactie:


>>> VRAGEN ??....
We krijgen regelmatig vragen binnen waarop we niet meteen een antwoord hebben, en soms moeten ook wij daar het bondsreglement voor uitpluizen. In het verleden was de afstand tussen de provinciale Comités en de mensen die in de provinciale voetbalwereld actief zijn meestal vrij gemakkelijk te overbruggen, maar sinds alles naar "Voetbal Vlaanderen" (VV) is verhuisd, waar het beleid van de vijf Vlaamse provincies sinds 2021 gecentraliseerd is, is die afstand volgens sommigen blijkbaar toch wat groter geworden.

Dat is logisch vinden we, maar het is ook logisch dat de vragen en de communicatie met de "vroegere" contacten bij de bond nog worden aangesproken. Omdat de mensen van VV tegenwoordig naar eigen zeggen "te veel en te gemakkelijk" bereikbaar zijn, een constant werkbare situatie willen behouden en voor honderd procent hetzelfde antwoord op vragen willen geven, werd er ondermeer een provinciale werking opgezet, zeg maar een "traject van vraag en antwoord" dat best gevolgd dient te worden.

Naast het opnemen van contact via het call-center van Voetbal Vlaanderen, waar er vragen gesteld kunnen worden via telefoon en e-mail (zie ook onze button "Provinciaal-Allerlei-Voetbal Vlaanderen") werd er een "traject" bepaald om antwoorden te krijgen op bepaalde vragen, zonder daarbij al te veel mensen persoonlijk te storen.

** Kort samengevat is dat deze volgorde.
- Een trainer, speler of supporter heeft een vraag.
- Hij of zij stelt die eerst aan de leiding van zijn of haar club: voorzitter, bestuurslid, gerechtigde correspondent en/of secretaris.
- Die kan eventueel, indien hij geen sluitend antwoord op de vraag heeft, contact opnemen met de gewestelijke instanties, via de provinciale verstandhouding of gewestelijke liga.
- In onze provincie is die gewestelijke liga de "LAVA", de Liga Amateur Voetbal Antwerpen, die onder andere een goed werkende provinciale studiecommissie heeft.
- Die LAVA, met ervaren mensen als actieve werkende leden, doet bijvoorbeeld via haar Facebookpagina regelmatig verslag van haar vergaderingen, belangrijke info en beslissingen, en zij kunnen ook verder "Voetbal Vlaanderen" contacteren.
- Bij "Voetbal Vlaanderen" zijn er o.a. de departementen Competities, Arbitrage, Tucht, enzovoort, en zo is het traject rond.
** Extra : de website "Voetbalexpress.be" is een onafhankelijke website die géén deel uitmaakt van de voetbalbond RBFA en/of Voetbal Vlaanderen, waar we wel mee samenwerken voor algemene informatie.
*** Voetbalexpress respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website, conform de GDPR (General Data Protection Regulation) en verzamelt GEEN persoonlijke gegevens voor eender welk doel. Het invullen van een e-mailadres op ons verzoek gebeurt enkel om misbruik te voorkomen en om de bezoeker(s) een eventueel antwoord te versturen.
**** De redactie van Voetbalexpress behoudt zich het recht voor om een door de bezoeker vermeld e-mailadres door te geven aan de Cyber Crime Unit, indien er vastgesteld wordt dat berichten via deze contactpagina spam, phishing of ander misbruik inhouden.