VB Tornooien (gratis)
Update: 06/09/2016 om 09:13u
Extra Allerlei VB Tornooien (gratis)
Laatste update: 06/09/2016 om 09:13u
Meer-Deurne-Turnhout
www.allesglas.be
Meer info...
Tafelvoetbal - Fitness - Biljart -
Darts - Speeltafels - Boxers - enz.
www.qualitygames.be
Meer info...
VB TORNOOIEN - GRATIS DOWNLOAD EN GEBRUIK !

VB Tornooien, gemaakt door onze webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor medewerkers van de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, ťn volgens de officiŽle parameters en volgorde van de voetbalbond.

Niet enkel te gebruiken dus tijdens de tornooien, maar ook door webmasters die nu soms nog alle tabellen "ergens" copiŽren of eindeloos cijfer per cijfer intikken. Onze software kan voor hen een gemakkelijke oplossing zijn. Dit programma maakt zelfs periodekampioenschappen, ťn heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten.

In het verleden, sinds 2007, kon VB Tornooien aangekocht worden, en kon dit slechts gebruikt worden via een speciale "sleutel" per computer. Sinds september 2016 bieden we het programma gratis aan, aangezien de technologie en layout intussen een beetje verouderd is. We weten echter dat het nog steeds door vele voetbalclubs naar tevredenheid gebruikt wordt, ook in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10). Dus functioneel zou alles nog perfect moeten werken!

KLIK HIER om VB Tornooien (voor Windows) te downloaden.
Het programma mag gratis gebruikt en verdeeld worden.

Indien u in het verleden de betalende versie aanschafte en ook van de gratis versie gebruik wil maken, kunt u deze gewoon installeren in dezelfde folder. Hierbij zal het programma automatisch worden geŁpdatet naar de gratis versie, en zullen de reeds ingegeven tornooien normaal gezien behouden blijven. Om 100% zeker te zijn dat u geen data verliest, kunt u eventueel de tornooien eerst exporteren (deze optie is beschikbaar in het tornooien-scherm van VB Tornooien).

MOGELIJKHEDEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die in VB Tornooien beschikbaar zijn.

SCREENSHOTS

Hieronder ziet u screenshots van de hoofdschermen van VB Tornooien.
U kunt erop klikken om ze te vergroten.