VB Tornooien (gratis)
Update: 06/09/2016 om 09:13u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Standen, schema en uitslagen
van de Jupiler Pro League,
NL Eredivisie & de Europese Competities.
Voetbal Wedden - Online Casino
www.voetbaluitslagen.com
Bezoek ons ook op Facebook.
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
www.voetbalexpress.be
Alle competitiekalenders,
uitslagen en klassementen
via Smartphone, Tablet & iPad
Laatste update: 06/09/2016 om 09:13u
Extra  /  Allerlei  /  VB Tornooien (gratis)

De Jupiler Pro League
De NL Eredivisie &
alle Europese Competities
www.voetbaluitslagen.comVB TORNOOIEN - GRATIS DOWNLOAD EN GEBRUIK !

VB Tornooien, gemaakt door onze webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor medewerkers van de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, én volgens de officiële parameters en volgorde van de voetbalbond.

Niet enkel te gebruiken dus tijdens de tornooien, maar ook door webmasters die nu soms nog alle tabellen "ergens" copiëren of eindeloos cijfer per cijfer intikken. Onze software kan voor hen een gemakkelijke oplossing zijn. Dit programma maakt zelfs periodekampioenschappen, én heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten.

In het verleden, sinds 2007, kon VB Tornooien aangekocht worden, en kon dit slechts gebruikt worden via een speciale "sleutel" per computer. Sinds september 2016 bieden we het programma gratis aan, aangezien de technologie en layout intussen een beetje verouderd is. We weten echter dat het nog steeds door vele voetbalclubs naar tevredenheid gebruikt wordt, ook in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10). Dus functioneel zou alles nog perfect moeten werken!

KLIK HIER om VB Tornooien (voor Windows) te downloaden.
Het programma mag gratis gebruikt en verdeeld worden.

Indien u in het verleden de betalende versie aanschafte en ook van de gratis versie gebruik wil maken, kunt u deze gewoon installeren in dezelfde folder. Hierbij zal het programma automatisch worden geüpdatet naar de gratis versie, en zullen de reeds ingegeven tornooien normaal gezien behouden blijven. Om 100% zeker te zijn dat u geen data verliest, kunt u eventueel de tornooien eerst exporteren (deze optie is beschikbaar in het tornooien-scherm van VB Tornooien).

MOGELIJKHEDEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die in VB Tornooien beschikbaar zijn.
 • Tornooien en competities creëren, onbeperkt in aantal.

 • Switchen tussen meerdere tornooien/competities die tegelijk gespeeld worden.

 • Namen van de ploegen inbrengen, willekeurig in aantal: vanaf 2 tot 16 per tornooi/competitie (ook oneven aantallen, bv 7 of 13 zijn mogelijk).

 • Spelrondes/speeldagen en wedstrijden inbrengen via een gemakkelijke "dropdown" lijst.

 • Uitslagen en (eventueel) benutte strafschoppen inbrengen en bewaren.

 • Elke spelronde/speeldag wordt getoond, kan apart worden afgedrukt, en kan ook in een tekstbestand worden bewaard zodat het zelfs op een andere computer kan worden afgedrukt (bv. handig bij gebruik van laptops en/of een centrale computer met printer).

 • Het klassement of eindklassement wordt getoond (inclusief aantal wedstrijden gewonnen, verloren en gelijk, aantal doelpunten en penalties, enz...). Ook dit klassement kan apart worden afgedrukt, en kan in een tekstbestand worden bewaard.

 • Er is een help-bestand beschikbaar dat kan opgeroepen worden vanuit VB Tornooien. Zo wordt het nog eenvoudiger om het programma onder de knie te krijgen!

 • Behalve (jeugd)tornooien kan ook een "gewone" volledige competitie met maximum 16 ploegen worden ingebracht. Het klassement wordt berekend met de parameters van de voetbalbond.

 • Ook het werken met periodekampioenschappen is mogelijk. Hoe u dit moet doen, wordt duidelijk uitgelegd in het help-bestand.

 • Elke gespeelde wedstrijdronde én het klassement kunnen rechtstreeks in HTML-code worden gezet. Deze code kan meteen in uw eigen website geplakt worden (mits kleine aanpassingen naargelang de layout van uw site). Handig en snel voor webmasters en webredacteurs!

 • Alle tornooien kunnen met een druk op de knop geëxporteerd en geïmporteerd worden (bv. via een USB-stick) en zo meegenomen worden naar bv. de computer van uw voetbalclub. Zo kan er op meerdere PC's of laptops worden gewerkt waarop VB Tornooien geïnstalleerd is.

 • Wanneer u in uw competitie of tornooi niet met penalties werkt, kan u deze gegevens gewoon leeg laten. Er zullen in dit geval ook geen penalties verschijnen op afdrukken en in geëxporteerde bestanden. Zo ziet u enkel gegevens die voor u relevant zijn.

 • Een volledig gelijke tussenstand of eindstand in het klassement wordt extra aangeduid, als bijvoorbeeld bij een tornooi de punten, de doelpunten voor en tegen, plus de strafschoppen voor en tegen volledig gelijk zijn. Of in het geval van een "gewone" competitie, als alle parameters van de voetbalbond (punten, doelsaldo, enz...) gelijk zijn.


SCREENSHOTS

Hieronder ziet u screenshots van de hoofdschermen van VB Tornooien.
U kunt erop klikken om ze te vergroten.