Contact
Update: 13/06/2021 om 10:53u
Contact
Laatste update: 13/06/2021 om 10:53u
U bekijkt de niet-mobiele weergave. Klik hier om terug naar de mobiele site te gaan.
Schoonheidsinstituut
Winterdreef 23, Oud Turnhout
www.naturelle.be
Meer info...
Reizen naar Sportevents
www.travel2sports.be
Meer info...
VOETBALEXPRESS - CONTACTPAGINA

Welkom op de "Contactpagina" van Voetbalexpress. Hier kan u terecht met vragen, reacties of suggesties over deze website en zijn inhoud, of indien u geïnteresseerd bent om als sponsor op deze website te verschijnen.

U kan uw reactie richten aan de VBE-Redactie, aan eindredacteur Tonny Priem of aan webmaster Axel Priem.

* Voor speciale vragen, inlichtingen of discussiepunten allerhande in verband met bv. reglementering, uitslagen of klassementen vragen we dat u die NIET TELEFONISCH doet, maar uitsluitend doorstuurt via deze contactpagina.
* Uitslagen doorgeven kan het best via een SMS- of WhatsApp-bericht : 0495.10.80.82
* Voor vragen over het JEUGDVOETBAL : raadpleeg de Gerechtigd Correspondent (GC) of de secretaris van uw club,
of contacteer het provinciaal secretariaat van de Voetbalbond via pc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be.

* De Voetbalexpress-website is niet bedoeld om vragen te publiceren om spelers, trainers, medewerkers en/of tegenstanders voor oefenwedstrijden te zoeken, of om clubactiviteiten zoals tornooien, vieringen, kwisavonden of tombola's bekend te maken. Dat laten we aan de websites van de clubs zelf over.

** Extra : de website "Voetbalexpress.be" is een onafhankelijke website die géén deel uitmaakt van de voetbalbond RBFA en/of de Provinciale afdeling Antwerpen, waar we wel mee samenwerken voor algemene informatie.
*** Voetbalexpress respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en verzamelt GEEN persoonlijke gegevens voor eender welk doel. Het invullen een e-mailadres op ons verzoek gebeurt enkel om misbruik te voorkomen en om een eventueel antwoord te versturen.
**** De redactie van Voetbalexpress behoudt zich het recht voor om een door de bezoeker vermeld e-mailadres door te geven aan de Cyber Crime Unit, indien er vastgesteld wordt dat berichten via deze contactpagina spam, phishing of ander misbruik inhouden.

Contactpersoon:
Uw naam:
Uw woonplaats:
Uw e-mailadres: (verplicht)
Uw reactie: