Sponsors
Update: 29/04/2023 om 17:21u
Extra Website Sponsors
Laatste update: 29/04/2023 om 17:21u
VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Als makers van deze website besteden we heel wat energie om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen geen website zijn waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding via een "banner" met de beknopte gegevens van onze donateurs. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden.

Hoe wordt u vermeld als donateur?
1. Op één van onze webpagina's wordt een banner getoond met naam en logo, eventueel aangeleverd door uzelf, of gebaseerd op een logo van uw eigen website, maar altijd op de juiste maat gesneden door ons en mét een paar beknopte gegevens (zoals het logo links op deze pagina). Daar staat ook altijd een korte slogan bij én een rechtstreekse link naar uw website.
2. Bij het aanklikken van de banner verschijnt er een pop-upscherm met méér info en eventueel adres, telefoonnummer, website en e-mailadres.
3. Het logo is niet vast verbonden met een bepaalde webpagina, maar wordt door onze website afgewisseld in een willekeurige volgorde, zodat al onze donateurs aan bod komen.
4. Op deze webpagina "sponsors" wordt er bovendien nog een extra banner getoond met al uw gegevens: activiteit, adres, naam website, e-mailadres, enzovoort.

!! We hebben momenteel nog voldoende ruimte voor extra donateurs. Voor alle inlichtingen, contacteer ons via de pagina "Contact".