Clubinfo & Terreinen
Update: 13/04/2019 om 16:08u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Ambachtstraat 7,
2322 Hoogstraten-Minderhout, België.
Tel: +32 (0)3 314.73.48 / +32 (0)477-52.01.63
Fax: +32 (0)3 340.26.50
info@spranco-matic.be
www.spranco-matic.be
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
www.voetbalexpress.be
Alle competitiekalenders,
uitslagen en klassementen
via Smartphone, Tablet & iPad
Laatste update: 13/04/2019 om 16:08u
Provinciaal  /  Allerlei  /  Clubinfo & Terreinen

Sportveldberegening
Ambachtstraat 7, Hoogstraten-
Minderhout, België.
www.spranco-matic.be


CLUBINFO - MEDEWERKERS - LIGGING TERREINEN - KAARTENLAST
ZOEK DE GEGEVENS OP WWW.BELGIANFOOTBALL.BE

Deze pagina is een info-pagina die in de plaats komt van onze link naar "Provinciaal - Allerlei - Kalenderboekje 2018-2019".

Het "Kalenderboekje", vroeger ook gekend als het "Zwarte Boek", bevatte naast alle clubgegevens ook sommige persoonsgegevens van clubbestuurders en -medewerkers.

Het verzamelen en aanleggen van een databank met persoonsgegevens werd, in het kader van de privacyregeling "General Data Protection Regulation", aan banden gelegd.

Vermits wij bij Voetbalexpress niet echt zo'n databank aanlegden, maar wel de gegevens in een pdf-file toonden, hebben we per april 2019 besloten om de link naar die file te verwijderen.

Alle club- en persoonsgegevens staan wel vermeld op "www.belgianfootball.be", de website van de KBVB, en om u de kortste weg te tonen naar het opzoeken van die gegevens hebben we die werkwijze hier kort samengevat, met screenshots als voorbeeld.

1. Surf op internet naar www.belgianfootball.be waar u de homepage ziet.
Daar kan u ook kiezen voor het tabblad "Voetbal Vlaanderen", net boven het KBVB-logo.

KBVB Homepage

2. Tik rechts naast het logo van de KBVB, in het vak "Zoek een club, competitie, speler, informatie...", de naam in van de club waarvan u de gegevens zoekt, en druk enter op uw toetsenbord. Daarna klikt u op de clubnaam, hieronder als voorbeeld "Mechelen".

Zoek club

3. U ziet de clubnaam of clubnamen verschijnen, met het stamnummer, de ploegen binnen de club en de links naar "Clubinfo - Ploegen - Komende wedstrijden - Kaarten - Terreinen".

Klik op één van die links om de informatie van de gekozen club en ploeg te kiezen,
in dit voorbeeld KSC Mechelen.

Zoek club

4. Wilt u een provinciale Antwerpse reeks zoeken, bijvoorbeeld 3e provinciale B, breng dan in het vak "Zoek een club, competitie, speler, informatie..." de naam in van die reeks in, maar dan via de juiste benaming, in dit geval voetbal antwerpen 3 prov en druk enter op uw toetsenbord.

Zoek club

5. Daar krijgt u de keuze om één van de reeksen 3e provinciale te kiezen, in dit voorbeeld 3e provinciale B. Klik op de reeksbenaming of op "Overzicht", "Kalender en uitslagen" of "Rangschikking".

Kies club 3e provinciale B

>> Dit is de link naar de Belgianfootball.be homepagina.

Het copyright van alle gepubliceerde gegevens en klassementen op deze pagina's is exclusief in handen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond KBVB (c).