Nieuws
Update: vandaag om 09:01u
Nieuws
Laatste update: vandaag om 09:01u
Relaxen in de Ardennen
Erpigny 19 B/C, Erezée
www.chambres-d-erpigny.be
Meer info...
DE STOOT VAN DE DAG!
Dinsdag 25 februari 2020

"Didier is té hoffelijk geworden en verliest op die manier zijn waarde. In de wedstrijd tegen Charleroi zag ik hem drie à vier keer een abnormale blijk van hoffelijkheid vertonen. Hij is te veel gentleman geworden."

Antwerpcoach Bölöni over Didier Lamkel Zé

DE KLAPPER VAN DE WEEK !
Maandag 24 februari 2020

Elke maandag kiezen we een gespeelde wedstrijd uit de provinciale afdelingen als "Klapper van de Week". Dat is een partij waarvan de uitslag, het verloop of een onverwachte gebeurtenis als "opmerkelijk" bestempeld mag worden.

Voor de "Klapper van de Week" van 24 februari, klik hier.

ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN !
PROVINCIALE WEDSTRIJDEN ANTWERPEN
Zondag 23 februari 2020

Alle uitslagen, klassementen, periodeklassementen én statistieken van de Antwerpse provinciale reeksen staan online.
U kan de uitslagen ook volgen met uw Smartphone, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: www.voetbalexpress.be.

Een overzicht van alle uitslagen per reeks ziet u op de aparte pagina Provinciale Speeldag.
Alle klassementen van de provinciale reeksen (heren en dames) worden vermeld op de aparte pagina Alle Actuele Klassementen.

De vijf uitgestelde wedstrijden van 22 en 23 februari kregen al een nieuwe datum. Zie de reekspagina's.

RECREATIEF VOETBAL - ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN
Zondag 23 februari 2020

Alle uitslagen, klassementen, periodeklassementen én statistieken van alle Antwerpse reeksen Recreatief Voetbal dames en heren staan online. Zie de aparte reekspagina's, of ga via de algemene link naar de "Hoofdpagina Recreatief Voetbal" onder de button "Provinciaal-1e Provinciale-Recreatief-Hoofdpagina".

U kan de uitslagen ook volgen met uw Smartphone, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: www.voetbalexpress.be.

De klassementen van de recreatieve reeksen (heren en dames) worden eveneens vermeld op de aparte verzamelpagina Alle Actuele Klassementen.

VROUWENVOETBAL PROVINCIE ANTWERPEN
ALLE UITSLAGEN EN KLASSEMENTEN
Zaterdag 22 februari 2020

Alle uitslagen, klassementen en statistieken van het provinciale vrouwenvoetbal staan online.
U kan de uitslagen ook volgen met uw Smartphone, iPhone, Tablet, enz... via ons VBE-mobiel internetadres: www.voetbalexpress.be.

Het algemeen klassement van alle provinciale vrouwenreeksen wordt samengevat op de aparte pagina Alle Actuele Klassementen.

NIEUWS UIT.... DE AFDELING "PROVINCIALE TRANSFERS"

Traditiegetrouw besteden we ook dit jaar aandacht aan de provinciale transfers. De doorgemailde transfernieuwtjes worden vermeld op de aparte pagina "Provinciaal - Allerlei - Prov. Transfernieuws". De links naar de transferberichten worden minimaal tien dagen vermeld op deze nieuwspagina.

Zie de meest recente berichten over (klik op) : Minderhout VV, Schelle Sport, Sporting Tisselt, Rapid Leest en Berlaar-Heikant.

Mail ons via ons redactie-adres info@voetbalexpress.be of het e-mailadres van onze eindredacteur: tonnypr@skynet.be.
We verzoeken wel om de namenlijsten door te sturen met de "normale" benamingen, dus EERST DE VOORNAAM VAN DE SPELER, EN DAN DE ACHTERNAAM. De verwerking gebeurt dan sneller. Voor u misschien wat meer werk, voor ons wat minder.
! Om ons via een e-mail attent te maken op de transfers van uw club, wanneer ze vermeld staan op de club-website, klik HIER.

NIEUWE DATUMS AFGELASTE EN GESTAAKTE WEDSTRIJDEN !!
Donderdag 20 februari 2020

Er werden op 15 en 16 februari in totaal elf wedstrijden uitgesteld of gestaakt. De nieuwe datums zijn bekendgemaakt.

Dat zijn de woensdagen 25 maart (zeven duels met aftrap om 20 uur) en 1 april (vier duels met aftrap om 18u30 of 20 uur). De wedstrijd White Star-Merksplas in 2e provinciale B is voor zondag 29 maart om 15 uur, en Oosthoven-Alberta Schilde in 4e provinciale E (uitgesteld op 9 februari - speeldag 23) voor woensdag 25 maart om 20 uur. Zie de reekspagina's.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 20 februari 2020

Elke donderdagochtend rond 10 uur kiezen we de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Deze rubriek heeft een aparte pagina, ook te vinden onder de button "Extra - Allerlei".

De "Drie op een Rij" van deze week zijn Gregory Carrez, Kenny Geudens en Kelvin Owusu. Klik HIER.

HET PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN - WEKELIJKSE VERGADERING
Woensdag 19 februari 2020

Voor het verslag in pdf-formaat van de "beslissende" wekelijkse vergadering van het Provinciaal Comité en/of het Tuchtcomité van 13 februari in verband met o.a. schorsingen en boetes voor spelers en clubs, zoals vermeld in "Sportleven" op de website van
de RBFA (c), de "Royal Belgian Football Association", klik HIER.

Zie ook het overzicht van alle verslagen op onze pagina  Provinciaal Comite.

VOETBALEXPRESS - RECORDWEEKEND
Maandag 17 februari 2020

Mede door het tijdelijk uitvallen van de website en de app van de Voetbalbond steeg het aantal bezoekers op "Voetbalexpress" afgelopen weekend naar een nieuw record. Op zondag noteerden we 10.579 bezoeken (het vorige record was 10.418, op 7 mei 2017).

Samen met de 4.304 bezoeken van zaterdagavond zorgden 9.197 unieke bezoekers voor een weekend-totaal van 14.883 (op 6 en 7 mei 2017 was dat 12.590). De laatste maanden zitten we trouwens gemiddeld tussen de 11.000 en 12.500 weekendbezoekers.
Zie ook onze pagina bezoekers.

HET DEGRADATIESPOOK IN PROVINCIALE - HOE ZIT DAT ?
Dinsdag 18 februari 2020

Dit is "Het Degradatiespook", een wekelijkse rubriek die u hier elk seizoen vanaf half februari kan bekijken. Daarbij maken we elke dinsdag een overzicht, gebaseerd op de voorlopige actuele standen in de 3e Amateurklasse en in de provinciale reeksen.

Kortom: welke clubs zouden degraderen indien de huidige klassementen ook de eindklassementen zouden zijn, zonder rekening te houden met diverse perikelen, vereffeningen en licentieproblemen in de hogere reeksen. Het is enkel een indicatie en het heeft geen zin om ons te mailen met "en wat als"- of "ja maar"-vragen.

* In de 3e Amateurklasse degraderen er drie, en eventueel vier ploegen uit elk van de twee Voetbal Vlaanderen-reeksen. Daarbij is de Antwerpse daler momenteel  KSV Bornem (3e VV-A).

DE HUIDIGE EN VOORLOPIGE STAND OP 18 FEBRUARI 2020. LET OP !! DIT IS EEN MOMENTOPNAME !
Welke provinciale ploegen zouden er degraderen bij deze stand ? (klik op de reeksbenaming voor het huidig klassement van de reeks)
- In 1e provinciale degraderen er 4 clubs rechtstreeks: 's Gravenwezel-Schilde A, KFC Kontich A, Hoboken A en Sint Dimpna A.
- In 2e provinciale degraderen er 6 clubs rechtstreeks: Achterbroek, Sporting Burcht en Turk Sport uit 2e A, en White Star, Schriek en Laakdal uit 2e B.
- In 3e provinciale degraderen er 10 clubs, waarvan 9 rechtstreeks:
Pulle, Borsbeek en Meerle uit 3e A, Hombeek, Hove en Nielse uit 3e B, en Herenthout, KFC Mol en Gierle uit 3e C,
plus de laatste uit de degradatie-eindronde tussen Olympic Pirates A (3e A), Leest United (3e B) en Linda Olen (3e C),
plus de tweede laatste uit de degradatie-eindronde (om de drie reeksen, nu 17+16+16 ploegen, terug naar 48 ploegen te krijgen).

>> Deze gegevens zijn gebaseerd op het voorlopig algemeen klassement, en de namen van die (theoretisch degraderende) clubs zijn niet definitief. Zie ook het schema (onderaan op elke provinciale reekspagina) met het aantal provinciale stijgers en dalers.

NIEUWE DATUMS VOOR DE AFGELASTE WEDSTRIJDEN - PROVINCIALE HEREN EN VROUWEN
Woensdag 12 februari 2020

Het organisatiecomité van de Provinciale Voetbalbond heeft de uitgestelde wedstrijden van zondag 9 februari en de afzonderlijk uitgestelde wedstrijden nieuwe datums gegeven.

* De op zondag 9 februari uitgestelde wedstrijden van speeldag 22 in 1e, 2e en 3e provinciale B en C, de reeksen met 16 ploegen, worden gespeeld op zondagnamiddag 29 maart (om 15 uur).
* De op zondag 9 februari uitgestelde wedstrijden van speeldag 24 in 3e provinciale A en 4e provinciale A tot en met E, de reeksen met 17 en 18 ploegen, worden gespeeld op woensdagavond 8 april (in principe om 18u30).
* De op zondag 2 februari afzonderlijk uitgestelde wedstrijd KSK Oosthoven-Alberta Schilde van speeldag 23 in 4e provinciale E verhuist naar woensdag 25 maart (om 20 uur).
* In de 1e provinciale reeks bij de vrouwen wordt de op 14 december uitgestelde wedstijd (van speeldag 15) Hoogstraten A-Westmalle A gespeeld op woensdag 11 maart (om 20 uur).
* In de Beker van Antwerpen (heren) stonden de kwartfinales geprogrammeerd op zondag 29 maart. Die wedstrijden worden verplaatst naar woensdag 25 maart om 20u30.
* En in de recreatieve herenreeksen werd de volledig uitgestelde speeldag 19 verplaatst naar 23 februari.
>>> Onze pagina's zijn aangepast.

Ter info: de op 9 februari afgelaste wedstrijden in de nationale amateurreeksen worden gespeeld in het weekend van 29 februari en 1 maart. Ook die pagina's zijn aangepast.

DE VOETBALEXPRESS ENQUETE - ONZE ANALYSE
Zondag 9 februari 2020

Op woensdag 15 januari ging de vernieuwde "Voetbalexpress" website in première. In versie 4.0 bouwde onze webmaster Axel weer heel wat technische nieuwigheden in en hij deed ook een aantal aanpassingen in het grafische ontwerp.

Om ook eens te horen wat u ervan vindt hebben we twee weken lang een enquête online gezet. Daar deden 152 bezoekers aan mee, waarvoor dank. Wat viel onze bezoekers op, zat er een lijn in de antwoorden, en wat waren de meest opvallende suggesties en vragen? Ook wij waren benieuwd, en na een grondige analyse en beoordeling kunnen we u een aantal conclusies voorschotelen.

* Zowel het grafisch ontwerp, de overzichtelijkheid, de nieuwe navigatie als de inhoud werden met een erg hoge score beoordeeld.

* De meerderheid van onze bezoekers leerde "Voetbalexpress" kennen via andere supporters of via Google, en zo'n 80 procent bezoekt ons minstens dagelijks of meerdere keren per week.

* De snelheid waarmee we de uitslagen online zetten en de hoeveelheid van informatie waren ook sterke punten.

* Wat we rond het provinciale voetbal publiceren wordt als een van onze sterkste troeven beoordeeld en daar vinden we ook de meeste van onze bezoekers. Daar zijn we ook blij om, want een website voor het provinciale voetbal maken was acht jaar geleden ook ons uitgangspunt. Maar ook de beoordelingen wat het nationale heren- en vrouwenvoetbal betreft zijn ook heel positief.

>>> We geven u ook nog enkele tips mee:

* Wat nog niet iedereen gevonden heeft is het "hamburger-menu": drie streepjes die u rechtsboven op elke pagina vindt. Als u de cursor van uw computermuis daarboven houdt krijgt u (van links naar rechts) het zoekvenster, een link naar het archief, de "quicklinks" naar interessante of verwante pagina's en de "quicklinks" naar onderdelen van de gekozen pagina, bijvoorbeeld naar de statistieken of de kalender per ploeg.

* We zagen ook heel wat vragen en opmerkingen passeren, waarbij er heel wat lof en appreciatie was, en ook hiervoor sturen we u onze dank. We hebben al een paar suggesties ingebouwd. Zo ziet u op alle reekspagina's in het bovenste vak een rechtstreekse link naar de "volgende" reekspagina, bijvoorbeeld op de pagina 1e provinciale een link naar 2e provinciale A, van deze reeks naar 2e provinciale B, daarop een link naar 3e provinciale A, enzovoort.

* En tot slot nog even de "printvriendelijke versie" die velen nog niet kenden. Kies de button "Extra" en daar onder "Website" de printvriendelijke versie. Als u die link aanklikt krijgt u de pagina te zien zoals u ze kunt afprinten: in zijn geheel of, na het selecteren met de linkse muisknop, enkel het gedeelte wat u wil afprinten.

Verdere vragen kan u altijd naar ons doorsturen via onze pagina "Contact". Bedankt, namens webmaster Axel en redacteur Tonny.

HET SEIZOEN 2020-2021 - NOTEER !!
Vrijdag 31 januari 2020

Het duurt nog lang, maar noteer alvast enkele datums in verband met volgend seizoen 2020-2021.
* De datums voor de wedstrijden in de Beker van Antwerpen (heren) zijn de zaterdagen 1, 8, 15 en 22 augustus (de datum voor een mogelijk bijkomende speeldag voor ploegen in reeksen met 17 clubs is woensdag 19 augustus 2020).
* De provinciale herencompetitie start op zaterdag en zondag 29 en 30 augustus.
* In (eventuele) reeksen met 17 ploegen start de competitie op zaterdag 22 en zondag 23 augustus. In dat geval is de tweede speeldag voor woensdag 26 augustus.

NIEUW !!! VOETBALEXPRESS VERSIE 4.0
Woensdag 15 januari 2020

Na onze start op 1 januari 2012, de tweede versie van mei 2013 en de derde van oktober 2015 vonden we het tijd om onze website, net na de achtste verjaardag, weer eens een complete face-lift te geven, en zo staat Voetbalexpress versie 4.0 vanaf nu online.

Daar heeft webmaster Axel ook nu weer heel wat tijd ingestoken en opnieuw een aantal van de meest moderne technieken en trends ingebouwd. Het resultaat mag er ons inziens dan ook zijn.

We laten u graag de nieuwe versie zelf ontdekken en misschien is het in het begin even wennen, maar qua ontwerp, uitzicht en gebruik is dit weer een hele stap vooruit. Ook onze mobiele site kreeg een complete upgrade die volledig met zijn tijd mee is.

Nieuw in deze versie zijn onder andere de lay-out, het lettertype, subtiele achtergronden, bredere schermen en een meer duidelijk ontwerp van speeldagen, uitslagen en klassementen.

Inhoudelijk is er niet echt zo heel veel veranderd, al kan u voortaan onder meer op elke webpagina ook helemaal onderaan een extra "at random" voetbalquote zien. Voor meer details over deze nieuwe versie, zie ook de pagina "Extra-Website-Over Voetbalexpress". Of klik hier.

Zoals altijd kan u eventuele vragen, opmerkingen (en complimentjes) doorsturen via onze pagina "Contact". Veel plezier ermee, en nog eens dank aan webmaster Axel.

HET EK 2020 - DE LOTING

Logo EK 2020 Op zaterdag 30 november vond in Boekarest (Roemenië) de loting plaats van
het Europees Landenkampioenschap 2020, dat tussen 12 juni en 12 juli 2020 gespeeld wordt.

Dit EK is het eerste waarbij de wedstrijden niet in één of twee landen gespeeld worden. Het tornooi wordt verspreid
over 12 landen: Duitsland, Azerbeidzjan, Italië, Rusland, Denemarken, Hongarije, Nederland, Ierland, Roemenië,
Schotland, Spanje en Engeland.

België zal uitkomen in groep B. Bekijk de voorlopige wedstrijdschema's (het beginuur kan hier en daar nog worden aangepast) via onze hoofdpagina "Nationaal-Rode Duivels-EK 2020". Of klik rechtstreeks hier.

EUROPEAN QUALIFIERS PLAY-OFFS - DE LOTING

Er zijn momenteel al 20 van de 24 landen geplaatst voor het EK 2020. Dat zijn België, Italië, Rusland, Polen, Oekraïne, Spanje, Engeland, Tsjechië, Frankrijk, Turkije, Finland, Zweden, Nederland, Duitsland, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Zwitserland, Denemarken en Wales.

Daar komen nog vier landen bij van de zestien die in maart 2020 de "European Qualifiers Play-Offs" spelen. De definitieve loting hiervoor gebeurde op vrijdag 22 november.

Bekijk de wedstrijden en de schema's van de halve finales en finales op onze pagina "Nationaal-Rode Duivels-Voorronde EK 2020". Of klik rechtstreeks hier.

VOETBALEXPRESS - PROJECT "VEC" - OQ ?

In de afgelopen seizoenen stuurden een aantal clubmensen en supporters ons, meteen na het eindsignaal, de uitslag van hun ploeg trouw door per SMS.

We gaan proberen om, net als vorig seizoen, dit aantal verder uit te breiden om zoveel en zo snel mogelijk uitslagen via SMS binnen te krijgen met ons project "Voetbalexpress-Correspondent", tweede jaargang. Dit verzoek sturen we ook aan de "VEC's" van vorig seizoen, die momenteel trouwens nog niet allemaal terug actief zijn.

Daarvoor zoeken we per club één of twee betrouwbare clubmensen of trouwe supporters, die de uitslag meteen na elke uit- en thuiswedstrijd per SMS doorsturen.

Indien u ook een "Voetbalexpress-Correspondent" of "VEC" wil worden, laat het ons even weten via mail. Klik HIER of stuur een mail via info@voetbalexpress.be.

(in het kader van de GDPR privacy-regeling: wij leggen géén databank aan met persoonlijke gegevens)

SNEL OPZOEKEN WEDSTRIJDSCHEMA'S EN KLASSEMENTEN
OP BELGIANFOOTBALL.BE (c)

Om op Belgianfootball.be (c), de vernieuwde website van de RBFA, alle officiële nationale, provinciale en recreatieve wedstrijdschema's, uitslagen en klassementen snel op te zoeken maakten we een tijd geleden een speciale aparte Voetbalexpress-webpagina.

Daarop staan alle geactualiseerde links voor het nieuwe seizoen. U ziet die pagina onder de naam "Kampioenschappen" via de button "Extra-Belgianfootball-Links". Of klik rechtstreeks HIER.

Nog een tip: om de gegevens van uw provinciale club te zoeken, breng bij "Zoek een club, competitie, speler, informatie..." de clubnaam in op "Voetbal Vlaanderen".

WORD SCHEIDSRECHTER - 2019 - DE AFFICHE

Voetbal Vlaanderen zette een nieuwe actie op poten onder de titel "Word Scheidsrechter, want zonder scheidsrechter geen voetbal", in samenwerking met het Bureau Arbitrage Antwerpen (BAA) en alle provinciale bonden.

Voor de affiche in pdf, ook af te printen en op te hangen in de kantine, klik HIER

ZELF WEDSTRIJDEN VAN RESERVEN EN JEUGD AFLASTEN ??

Op 1 januari 2017 gingen de nieuwe richtlijnen in wat de afgelastingen bij de reserven en jeugd betreft.

Dit is de regeling in het kort:
- het P.C. zal, wat de reserven en jeugd betreft, enkel bij uitzonderlijk extreme omstandigheden overgaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden van reserven en jeugd.
- een club die vindt dat er op haar terrein een reserven- of jeugdwedstrijd absoluut niet kan doorgaan vanwege de slechte staat van het veld, kan de wedstrijd(en) vanaf 48 uur voor de aftrap, en uiterlijk tot drie uur voor de aftrap zelf aflasten via het internet e-kickoff-systeem.
- die afgelasting verschijnt ook op de RBFA-website, en in hun BBF-app, die dus ook door de tegenstander geraadpleegd kan worden. Bovendien worden de clubs ook door de bond individueel geïnformeerd. De tegenstander kan uiteraard ook telefonisch verwittigd worden.

HET PROJECT "REFEREE AMBASSADOR"

Vanwege het afnemend aantal scheidsrechters zijn de Voetbalbond, de VV en het "Bureau Arbitrage Antwerpen" een tijd geleden gestart met het project "Referee Ambassador".

Daarbij wordt er gemikt op mensen die als "ambassadeurs" binnen de voetbalclubs ondermeer op zoek gaan naar jonge scheidsrechters, die door hen niet alleen worden opgeleid maar ook intensief begeleid en gecoacht worden bij de wedstrijden van de U6 tot U13. Op deze manier kunnen de jonge refs op termijn worden klaargestoomd om officiële wedstrijden te gaan leiden.

Het Bureau Arbitrage zette met dit "Referee Ambassador" - recruteringsproject een succesvolle stap in de goede richting, want de actie leverde al een aantal hoopgevende resultaten op.

Op verzoek van Wilfried Rombouts, die zich via het Bureau Arbitrage volop inzet bij dit project, sluiten wij van "Voetbalexpress" ons graag aan bij het verder bekendmaken van deze actie.

Clubs die interesse hebben in de opleiding van hun scheidsrechters, en die hierover méér inlichtingen en praktische informatie willen, kunnen mailen naar wilfried.rombouts@gmail.com. Hij zal u met plezier alle verdere details bezorgen (zie ook de website van het Bureau Arbitrage Antwerpen).

E-KICKOFF PROBLEMEN OF VRAGEN ? - EEN NUTTIGE LINK

Een aantal seizoenen geleden ging het online "e-kickoff" systeem van start. Aansluitingen, transfers, vriendenwedstrijden, digitale wedstrijdbladen en nog veel meer administratieve zaken gebeuren sindsdien digitaal en online.

Dat er wel eens problemen of vragen zijn is logisch in dit digitale tijdperk, en vandaar dat er ook een "Helpdesk" is die de secretarissen/G.C.'s van de clubs verder kan helpen. Dat is een website die het antwoord kan geven bij een aantal vragen of opmerkingen.

Alle clubsecretarissen noteren best deze link: E-Kickoff-Helpdesk.

DE VV-PROJECTEN - VOETBAL VLAANDEREN

De Vlaamse vleugel van de voetbalbond is de "VV", de Voetbalfederatie Vlaanderen. De VV-medewerkers zijn constant en intensief bezig met het organiseren en uitwerken van allerhande acties en activiteiten. Ze houden ons daarvan ook netjes op de hoogte.

Voetbalexpress vermeldt op deze nieuwspagina een (chronologisch) schema met de benaming van de nieuwe en lopende acties en activiteiten. Een klik op de benamingen geeft dan meteen de juiste webpagina van de VV of de RBFA weer.

Als extra hulp vermelden we bovenaan links op onze nieuwspagina (in het vakje "Op deze pagina") een quick-link met de naam "VFV-Acties". Via één klik kan u naar het schema met daarin de links naar de Facebook-account, de VV-website of de RBFA-website. Bij de lancering van een nieuwe actie of project zetten we telkens een * achter "VV-Acties".

NAAR DE PREMIER LEAGUE EN ANDERE EUROPESE COMPETITIES

Op deze pagina maken we onze bezoekers/voetballiefhebbers regelmatig attent op interessante wedstrijden in de Europese competities, zoals de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, de Serie A, de Champions League of de Europa League.

Maak het allemaal "live" mee met familie of vrienden, en dat voor weinig geld. Voor het aktuele voetbalaanbod, te boeken via uw regionaal reisbureau, Klik hier.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

!! Bij Voetbalexpress besteden we altijd eerst aandacht aan het Provinciale Voetbal, inclusief de uitslagen en klassementen. Het Nationale voetbal is in onze optiek altijd "ondergeschikt".

VOETBAL VLAANDEREN - PROJECTEN EN ACTIES

Op de website van de federatie "Voetbal Vlaanderen" ziet u een uitgebreid overzicht van alle actuele lopende projecten en acties.

Daarom hebben we de samenvatting van de projecten die we hier eerder in een schema vermeldden vervangen door de rechtstreekse link naar de "Project Pagina" van "Voetbal Vlaanderen". Klik HIER.

VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner en hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

Wilt u ons ook steunen door een logo-vermelding van uw firma of bedrijf, contacteer ons dan voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.

ONZE GRATIS TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB TORNOOIEN"

VB Tornooien, gemaakt door onze Voetbalexpress-webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk en gratis programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, en volgens de officiële parameters van de voetbalbond.

Onze gratis software maakt ook periodekampioenschappen, en heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten, en te gebruiken in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10).

We hebben de volledige uitleg, de werkwijze voor de gratis download en gebruik, inclusief screenshots, op de aparte pagina "VB Tornooien" gezet.

Die pagina kan u vinden via de button "Extra - Allerlei - VB Tornooien".
Of klik rechtstreeks HIER.

Het copyright van alle gepubliceerde gegevens en klassementen op deze pagina's is exclusief in handen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond RBFA (c).