Nieuws
Update: gisteren om 14:21u
Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Dé webshop in amusementspelen en onderdelen
Tafelvoetbal - Fitness - Biljart - Darts
Speeltafels - Boxers - Poker - Tafeltennis - enz.
 
Weekaanbiedingen aan scherpe prijzen !
Service & Levering in België en Nederland
www.qualitygames.be
info@qualitygames.be
!! NU OP ONZE PAGINA
PROVINCIAAL - BEKER VAN ANTWERPEN
ALLE WEDSTRIJDSCHEMAS
HEREN EN VROUWEN!
Laatste update: gisteren om 14:21u
Nieuws
DE STOOT VAN DE DAG!
Dinsdag 25 juni 2019

"Het probleem is niet om spelers op tijd in conditie te trainen. Het probleem is dat ze na zes weken niet klaar zijn om een seizoen van 50, 55 wedstrijden te draaien."

Renaat Philippaerts, physical coach van Standard

WORD SCHEIDSRECHTER - 2019 - DE AFFICHE
Maandag 24 juni 2019

Voetbal Vlaanderen zette een nieuwe actie op poten onder de titel "Word Scheidsrechter, want zonder scheidsrechter geen voetbal", in samenwerking met het Bureau Arbitrage Antwerpen (BAA) en alle provinciale bonden.

Voor de affiche in pdf, ook af te printen en aan te hangen in de kantine, klik HIER

TIMING VAN DE KALENDERS
Donderdag 20 juni 2019

Wanneer zijn de nieuwe kalenders voor het seizoen 2019-2020 klaar? Elk jaar weer krijgen we die vraag meerdere keren doorgemaild. Logisch natuurlijk. Maar vanzelfsprekend hangt dat af van de Nationale en Provinciale Voetbalbond.

Om u qua timing toch al een (voorlopig) idee te geven vermelden we hier chronologisch de datums waarop dat vorig jaar gebeurde. Wanneer werden toen de kalenders bekendgemaakt?

- 1e Amateurs: 25 juni 2018. >> de nieuwe kalender zal pas bekend gemaakt kunnen worden na de definitieve beslissingen in de Jupiler Pro League en de Proximus League.
- De Croky Cup (Nationale Beker): 29 juni 2018.
- Provinciale reeksen heren en vrouwen: 2 juli 2018.
- Vrouwen: Superleague, 1e en 2e Nationale: 7 juli 2018.
- 2e en 3e Amateurs: 25 juli 2018.

NIEUWS UIT.... DE AFDELING "PROVINCIALE TRANSFERS"

Traditiegetrouw besteden we ook dit jaar aandacht aan de provinciale transfers.
De doorgemailde transfernieuwtjes worden vermeld op de aparte pagina
"Provinciaal - Allerlei - Prov. Transfernieuws".

Let op! De uiterste datum om de transferberichten naar ons te mailen is zondag 30 juni. Op maandag 1 juli verschijnen alle transfers immers in de kranten.

De links naar de transferberichten worden minimaal tien dagen vermeld op deze nieuwspagina.
Zie de meest recente berichten over (klik op) : Rauw Sport, Zandvliet Sport, Borsbeek Sport, VC Mortsel OG A (update), SK Sint Amands, Oxford Hemiksem, KVV Duffel, K Reet SK, KSAV Sint Dymphna, Alberta FC Schilde, K Meerle FC, KFC Putte, Zwaluwen Olmen, KFC Nieuwmoer, KSK Ekeren Donk, SK Rita Berlaar en KFC Grobbendonk.

Ook supporters en clubmedewerkers mogen ons een e-mail doorsturen met de melding dat er op de website van hun club een lijst of bericht werd geplaatst met inkomende en uitgaande transfers . Klik HIER of mail via info@voetbalexpress.be.

!! Gelieve, om alles sneller en gemakkelijker te verwerken, de namen van de spelers bij het doorsturen te vermelden in de "gewone" vorm: eerst de voornaam, dan de achternaam
.

BEKER VAN ANTWERPEN 2019-2020 - DE WEDSTRIJDSCHEMA'S

De wedstrijdschema's van de "Beker van Antwerpen" bij de heren staan per 14 juni online. Met dank aan PC-voorzitter Bart Timmermans en zijn team voor deze primeur.

U kan ze allemaal bekijken via "Provinciaal - Beker van Antwerpen". Daar ziet u de samenvatting op de "Hoofdpagina Heren" en de links naar de groepen. Of klik rechtstreeks HIER.

Ook de pagina's van de BVA bij de vrouwen zijn klaar. Bekijk ze via "Provinciaal - Beker van Antwerpen". Daar ziet u de samenvatting op de "Hoofdpagina Vrouwen" en de links naar de groepen. Of klik rechtstreeks HIER.

Let op ! De vermelde datums en beginuren kunnen nog aangepast worden.
Als u een vraag hebt, een foutje ziet of een link die niet werkt, geef dat dan gerust door via onze pagina "Contact".

REEKSEN PROVINCIALE VROUWEN - OMWISSELING
Donderdag 20 juni 2019

KSK Rumst uit 3e provinciale A werd van reeks omgewisseld met KFC Nijlen uit 4e provinciale A, op verzoek van Rumst en uiteraard met de goedkeuring van beide clubs en het akkoord van het Organisatiecomité van de Provinciale Bond.

We hebben zowel de reekspagina's als de kaartjes met de geografische ligging aangepast.

DE PROVINCIALE ALGEMENE VERGADERING
Zaterdag 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni werd de jaarlijkse algemene vergadering van het "Provinciaal Comité - Voetbal Vlaanderen" en de vertegenwoordigers van de clubs gehouden, in hotel Aldhem in Grobbendonk. Ook "Voetbalexpress" was uitgenodigd op deze vergadering. U krijgt van ons een uitgebreide samenvatting van de belangrijkste zaken.

* Bart Timmermans, sinds eind januari voorzitter van het Provinciaal Comité, opende deze vergadering en... >>> lees verder op de pagina "juni 2019". Klik hier.

SEIZOEN 2019-2020 - DE PROVINCIALE KALENDERS
Zaterdag 15 juni 2019

De nieuwe kalenders van de provinciale heren en vrouwen zullen pas per 1 juli gepubliceerd worden. Het is maar dat u het weet, en dat u ons niet bombardeert met vragen daarover.

DE SUPERLEAGUE VV EN 1e NATIONALE VROUWEN
Zondag 16 juni 2019

We wachten nog even op de definitieve bevestiging, maar dit zou de samenstelling worden van de Superleague Vrouwenvoetbal: Anderlecht A, Racing Genk A, AA Gent A, OH Leuven A, Standard Luik A en Club Brugge A.
>>> Bekijk deze indeling op een kaart van Belgie, in pdf. Klik hier.

Dit zou de samenstelling worden van de vrouwenreeks 1e Nationale (16 ploegen):
Fémina WS Woluwe A, AA Gent B, Eendracht Aalst A, KVC Massenhoven A, Zulte-Waregem A,
Saint-Ghislain T-H A, Racing Genk B, DV Tongeren A, KFC Kontich A, Standard Luik B,
VC Moldavo A, VW Zwevezele A, OH Leuven B, Eva’s Tienen A, KV Mechelen A
en Famkes Westhoek D-M A.
>>> Bekijk deze indeling op een (voorlopige) kaart van Belgie, in pdf. Klik hier.

2e NATIONALE VROUWEN - REEKSVOORSTELLEN
Donderdag 20 juni 2019

We kregen de reeksvoorstellen door van de Nationale vrouwenreeksen 2A en 2B. In "Sportleven" van 19 juni werd de eerste samenstelling echter gewijzigd: Famkes Westhoek blijft in 1e Nationale. Auderghem werd ingedeeld in 2e nationale A en KFC Wuustwezel A werd bijgevoegd in 2e nationale B in plaats van in 1e nationale. De (voorlopige) kaart is aangepast.
- Reeks 2A (14 ploegen):
Dames VK Egem, AA Gent C, Zulte-Waregem B, Olsa Brakel, Club Brugge B, Irlande Auderghem,
Svelta Melsele, KSV Sottegem, Ladies Harelbeke, Bosdam Beveren, Saint-Ghislain T-H B,
ASC Havinnes, HO Wolvertem Merchtem en RSC Anderlecht B.

- Reeks 2B (14 ploegen):
Vrouwen Voetbal Club Brasschaat, KV Mechelen B, KVC Westerlo, RFC Luik, Wallonia Club Sibret,
US Grace-Hollogne, RUS Loyers, Standard Luik C, Eendracht Louwel, KSK Heist A,
ASE de Chastre, KFC Wuustwezel A, Fémina WS Woluwe B en RFC Perwez.

Het Competitions Department neemt de definitieve beslissingen. De competitie begint in elk geval op zaterdag 24 augustus 2019.

>>> Bekijk deze indeling op een kaart van Belgie, in pdf. Klik hier.

HET SEIZOEN 2018-2019 NAAR HET ARCHIEF
Maandag 10 juni 2019

We hebben de meeste reekspagina's van de jaargang 2018-2019 naar ons archief gestuurd. Vanzelfsprekend kan u alles (vanaf 2011-2012) nog raadplegen via onze button "Archief".

En zo is voor "Voetbalexpress" het nieuwe seizoen al een beetje gestart.

Ook in 2019-2020 krijgt elke nationale en provinciale reeks een eigen "Voetbalexpress-pagina". Dat geldt ook voor de competitie van de eerste ploegen heren en dames van het recreatieve voetbal dat we, na de positieve reacties die we kregen, qua uitslagen en klassementen ook weer zullen volgen.

De nieuwe reekspagina's zijn nog niet volledig, omdat we alle definitieve gegevens, geografische indelingen of kalenders nog niet kennen. Dat geldt ondermeer voor de nationale reeksen bij de vrouwen en de provinciale en nationale bekerpagina's, maar we hebben een flink aantal van hen als voorbereiding al wel online gezet.

Die jaarlijkse omschakeling naar het nieuwe en, wat Voetbalexpress betreft achtste seizoen, is telkens weer een lang en intensief werk waar er regelmatig foutjes insluipen, dat is niet te vermijden.

Mocht u opeens wat gegevens missen bij het opzoeken, kijk en zoek dan eerst even in het "Archief" via de button bovenaan rechts. Indien u er niet uit geraakt, of als u een foutje ziet of er een link is die opeens niet meer werkt, geef dat dan gerust door via onze pagina "Contact". Al bedankt.

HET EK 2020 - DE KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN
Van vrijdag 7 tot dinsdag 11 juni 2019

Logo EK 2020 Van vrijdag 7 juni tot en met dinsdag 11 juni worden de derde en vierde speeldag
van de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap 2020 afgewerkt.
België komt uit in groep I.

De Rode Duivels speelden op zaterdag 8 juni in Brussel tegen Kazachstan
(uitslag 3 - 0), en dinsdag 11 juni tegen Schotland (eveneens 3 - 0).

Voor wedstrijdschema van groep I, zie de pagina "EK 2020 Kwalificatie" waar u alle verdere informatie vindt over het kwalificatietornooi. Kies de button "Nationaal-Rode Duivels-EK 2020 Kwalificatie".
Of klik rechtstreeks hier.

U kan ook de kalender van alle groepen bekijken, downloaden en afdrukken in een PDF-versie.

Op woensdag 5, donderdag 6 en zondag 9 juni werden ook de halve finales en de finale gespeeld van de "Nations League", de "Final Four". In de finale won gastland Portugal met 1 - 0 van Nederland. Bekijk het schema en alle info. Klik hier.

BEGIN- EN SPEELDATUMS PROVINCIALE COMPETITIE EN BVA
Woensdag 5 juni 2019

Ter informatie geven we u al even mee dat we de kalenders van de Beker van Antwerpen en van de provinciale competitie op zijn vroegst in de loop van de derde week van juni verwachten.

We kunnen u al wel een aantal andere belangrijke aandachtspunten signaleren.
- De BVA:
* de eerste drie speeldagen in alle zes de groepen staan geprogrammeerd op de zaterdagen 3, 10 en 17 augustus.
* In de groepen 1 en 2 (met enkel de 1e en 2e provincialers) is de vierde en laatste BVA-speeldag voor zaterdag 24 augustus.
* in de groepen 3 tot en met 6 (met de 3e en 4e provincialers) worden de wedstrijden van de vierde en laatste speeldag waarin ploegen zitten die in een reeks met 17 of 18 uitkomen afgewerkt op woensdag 21 augustus.
* De datums van de BVA-wedstrijden bij de vrouwen zijn woensdag 21, zaterdag 24, woensdag 28 en zaterdag 31 augustus.

- De provinciale herencompetitie:
* in de reeksen met 16 ploegen gaat de competitie van start in het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.
* in de reeksen met 17 en 18 ploegen (3e prov. A en alle reeksen 4e prov.) staat de eerste competitiespeeldag gepland op zondag 25 augustus, de tweede speeldag op woensdag 28 augustus en de derde speeldag in het weekend van 31 augustus en 1 september.
* in de reeksen met 16 ploegen gaat de competitie van start in het weekend van 31 augustus en 1 september.

- De provinciale vrouwencompetitie gaat in alle reeksen van start op zaterdag 8 september.

DE REEKSINDELINGEN IN 1e, 2e, 3e EN 4e PROVINCIALE
Dinsdag 4 juni 2019

Voor alle definitieve reeksindelingen van 1e, 2e, 3e en 4e provinciale bij de heren en bij de vrouwen, zie de archiefpagina juni 2019, of selecteer de aparte reekspagina's via de button "Provinciaal".

We verwachten alle provinciale wedstrijdkalenders vanaf maandag 1 juli.

DE AFDELINGEN 1e, 2e EN 3e AMATEURS 2019 - 2020
Maandag 3 juni 2019

Bekijk alle reeksen bij de Nationale Amateurs VV en ACFF op de pagina juni 2019, of selecteer de aparte reekspagina's via de button "Nationaal".

MEI 2019 - ONZE NIEUWE RECORDMAAND !
Zaterdag 1 juni 2019

We kregen zopas de statistieken van onze website binnen. Daaruit blijkt dat we in de maand mei een nieuw bezoekersrecord hebben gevestigd, én voor het eerst ook een historische mijlpaal passeerden.

Ons recordtotaal steeg in mei naar 103.866 bezoeken, een daggemiddelde van 3.350 (ook een nieuw record), en 38.877 unieke bezoekers zorgden daarvoor.

Zo werd ons vorig maandrecord van maart 2019 (97.266) verbeterd met 6.600 stuks, een stijging van 6,78 procent.

Overigens blijft het weekend van 16 en 17 maart 2019 het drukste ooit, met 12.756 bezoeken. Bedankt allemaal! Voor méér cijfers en uitleg, zie onze pagina Extra-Website-Bezoekers.

BELGIANFOOTBALL.BE (c)
WEDSTRIJDSCHEMA'S EN KLASSEMENTEN OPZOEKEN

Op de "oude" website van de Voetbalbond bestond de mogelijkheid om de meest actuele wedstrijden en uitslagen te bekijken via "Kampioenschappen" waarna er kon gekozen worden voor "Nationaal" of een provincie, en dan de gewenste reeks. Maar hoe kan u die gegevens snel opzoeken op de nieuwe KBVB-website.

We maakten einde maart al een aparte pagina waarop u die vroegere werkwijze per reeks kan gebruiken, maar na een paar vragen komen we daar even op terug, zodat u verder vertrouwd geraakt met de vernieuwde website www.belgianfootball (c).

Het aanklikken van de links geeft de actuele wedstrijden en uitslagen van het Provinciale en Recreatieve heren- en vrouwenvoetbal en van het Nationale heren- en vrouwenvoetbal.

U vindt deze nieuwe pagina onder de button "Extra-Belgianfootball-Links" met de naam "Kampioenschappen". Daar ziet u de rechtstreekse links naar de nationale, provinciale en recreatieve pagina's, plus de links naar de eindrondes en de interprovinciale eindrondes.

Nog een tip: om de gegevens van uw provinciale club te zoeken, klik op de homepage van Belgianfootball op "Voetbal Vlaanderen" en breng bij "Zoek een club, competitie, speler, informatie..." de clubnaam in.

PLANNING PROVINCIALE COMPETITIE - BVA 2019 - B-PLOEGEN - RECREA
Donderdag 2 mei 2019

Het Provinciaal Comité legde de planning, reglementen en voorwaarden vast voor het nieuwe seizoen 2019-2020 van de (competitieve) provinciale voetbalcompetitie, de Beker van Antwerpen, de B-ploegen en van het recreatieve voetbal. Alle teksten verschenen in "Sportleven" van 2 mei 2019.

We hebben alles in pdf-bestanden gezet. Klik voor alle reglementen van de
BVA Heren 2019-2020, BVA Vrouwen 2019-2020,
Competitie Heren 2019-2020, Competitie Vrouwen 2019-2020,
Eerste heren B-Ploegen 2019-2020 en het Recreatief veldvoetbal 2019-2020.

Ter info:
** De datums voor de BVA-wedstrijden bij de heren zijn de zaterdagen 3, 10, 17 en 24 (of 21) augustus.
** De datums voor de BVA-wedstrijden bij de vrouwen zijn woensdag 21, zaterdag 24, woensdag 28 en zaterdag 31 augustus.

EEN CLUB OF REEKS OPZOEKEN OP BELGIANFOOTBALL

We kregen al enkele vragen over de manier waarop je best clubgegevens (terrein, wedstrijden, medewerkers, kaartenlast, enz...) of provinciale reeksen opzoekt op www.belgianfootball.be.

Daarom maakten we een pagina die in de plaats komt van de link naar het "Kalenderboekje".
Bekijk de uitleg met screenshots als voorbeeld op "Provinciaal-Allerlei-Clubinfo & Terreinen".
Of klik rechtstreeks hier.

JAARKALENDER NATIONAAL EN EUROPEES VOETBAL 2018-2019

De Jupiler Pro League (c) en de KBVB (c) maakten een overzichtelijke kalender voor de periode juli 2018 tot juni 2019, waaop de verschillende profcompetities in kleur vermeld worden.

Zo kan u de speeldatums zien van o.a. de JPL, de Proximus League, de Croky Cup, de Play-Offs, de Champions League, de Europa League en de interlands.

We hebben dat brede scherm voor de duidelijkheid in twee aparte PDF-schema's verdeeld.
Om te bekijken, te vergroten en eventueel af te printen, klik voor het overzicht van juli tot december 2018 en januari tot juni 2019.

ZELF WEDSTRIJDEN VAN RESERVEN EN JEUGD AFLASTEN ??

Op 1 januari 2017 gingen de nieuwe richtlijnen in wat de afgelastingen bij de reserven en jeugd betreft.

Dit is de regeling in het kort:
- het P.C. zal, wat de reserven en jeugd betreft, enkel bij uitzonderlijk extreme omstandigheden overgaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden van reserven en jeugd.
- een club die vindt dat er op haar terrein een reserven- of jeugdwedstrijd absoluut niet kan doorgaan vanwege de slechte staat van het veld, kan de wedstrijd(en) vanaf 48 uur voor de aftrap, en uiterlijk tot drie uur voor de aftrap zelf aflasten via het internet e-kickoff-systeem.
- die afgelasting verschijnt ook op de KBVB-website, en in hun BBF-app, die dus ook door de tegenstander geraadpleegd kan worden. Bovendien worden de clubs ook door de bond individueel geïnformeerd. De tegenstander kan uiteraard ook telefonisch verwittigd worden.

HET PROJECT "REFEREE AMBASSADOR"

Vanwege het afnemend aantal scheidsrechters zijn de Voetbalbond, de VV en het "Bureau Arbitrage Antwerpen" een tijd geleden gestart met het project "Referee Ambassador".

Daarbij wordt er gemikt op mensen die als "ambassadeurs" binnen de voetbalclubs ondermeer op zoek gaan naar jonge scheidsrechters, die door hen niet alleen worden opgeleid maar ook intensief begeleid en gecoacht worden bij de wedstrijden van de U6 tot U13. Op deze manier kunnen de jonge refs op termijn worden klaargestoomd om officiële wedstrijden te gaan leiden.

Het Bureau Arbitrage zette met dit "Referee Ambassador" - recruteringsproject een succesvolle stap in de goede richting, want de actie leverde al een aantal hoopgevende resultaten op.

Op verzoek van Wilfried Rombouts, die zich via het Bureau Arbitrage volop inzet bij dit project, sluiten wij van "Voetbalexpress" ons graag aan bij het verder bekendmaken van deze actie.

Clubs die interesse hebben in de opleiding van hun scheidsrechters, en die hierover méér inlichtingen en praktische informatie willen, kunnen mailen naar wilfried.rombouts@gmail.com. Hij zal u met plezier alle verdere details bezorgen (zie ook de website van het Bureau Arbitrage Antwerpen).

E-KICKOFF PROBLEMEN OF VRAGEN ? - EEN NUTTIGE LINK

Een aantal seizoenen geleden ging het online "e-kickoff" systeem van start. Aansluitingen, transfers, vriendenwedstrijden, digitale wedstrijdbladen en nog veel meer administratieve zaken gebeuren sindsdien digitaal en online.

Dat er wel eens problemen of vragen zijn is logisch in dit digitale tijdperk, en vandaar dat er ook een "Helpdesk" is die de secretarissen/G.C.'s van de clubs verder kan helpen. Dat is een website die het antwoord kan geven bij een aantal vragen of opmerkingen.

Alle clubsecretarissen noteren best deze link: E-Kickoff-Helpdesk.

DE VV-PROJECTEN - VOETBAL VLAANDEREN

De Vlaamse vleugel van de voetbalbond is de "VV", de Voetbalfederatie Vlaanderen. De VV-medewerkers zijn constant en intensief bezig met het organiseren en uitwerken van allerhande acties en activiteiten. Ze houden ons daarvan ook netjes op de hoogte.

Voetbalexpress vermeldt op deze nieuwspagina een (chronologisch) schema met de benaming van de nieuwe en lopende acties en activiteiten. Een klik op de benamingen geeft dan meteen de juiste webpagina van de VV of de KBVB weer.

Als extra hulp vermelden we bovenaan links op onze nieuwspagina (in het vakje "Op deze pagina") een quick-link met de naam "VFV-Acties". Via één klik kan u naar het schema met daarin de links naar de Facebook-account, de VV-website of de KBVB-website. Bij de lancering van een nieuwe actie of project zetten we telkens een * achter "VV-Acties".

NAAR DE PREMIER LEAGUE EN ANDERE EUROPESE COMPETITIES

Op deze pagina maken we onze bezoekers/voetballiefhebbers regelmatig attent op interessante wedstrijden in de Europese competities, zoals de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, de Serie A, de Champions League of de Europa League.

Maak het allemaal "live" mee met familie of vrienden, en dat voor weinig geld. Voor het aktuele voetbalaanbod, te boeken via uw regionaal reisbureau, Klik hier.

VOETBALEXPRESS.BE - ONZE VISIE

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.

We beperken ons ook tot de uitslagen in de provincie Antwerpen, en dan zowel van alle heren- als damesploegen. We hebben voor de volledigheid echter ook ruimte gemaakt voor de nationale afdelingen, ook bij de damesploegen. Ons principe is eenvoudig: elke reeks krijgt zijn eigen webpagina, zowel bij de nationale als bij de provinciale reeksen.

!! Bij Voetbalexpress besteden we altijd eerst aandacht aan het Provinciale Voetbal, inclusief de uitslagen en klassementen. Het Nationale voetbal is in onze optiek altijd "ondergeschikt".

VOETBAL VLAANDEREN - PROJECTEN EN ACTIES

Hieronder ziet u een (chronologisch) schema met de links en de benaming van de nieuwe (*) en lopende projecten en acties van de federatie "Voetbal Vlaanderen".

Daarisem * Scoren in de Jeugd-
Futsal mini-competitie *
VV - Jeugdcompetitie
Reglement, vragen, enz. *
Het G-Voetbal Scheidsrechter worden Voetribal
Subsidies Jeugdvoetbal Voetbal Vlaanderen Dribbelvoetbal
Aankoop Doeltjes
Word Scheidsrechter EHBO-Veilig Sporten Provinciale Jeugdopleiding
Word Trainer    
VOETBALEXPRESS.BE - OOK UW STEUN ?

Wij, de makers van deze website, steken heel wat tijd en energie in deze website om alles te laten "draaien" en daarom kunnen we alle steun gebruiken. Maar we willen zeker geen website worden waar de reclame overheerst.

Wat we wel voorzien is een vermelding van sponsors die met een banner en hun beknopte gegevens een plaatsje krijgen. Zo kan u ons initiatief steunen en kunnen wij onze website onderhouden en verder uitbouwen.

Wilt u ons ook steunen door een logo-vermelding van uw firma of bedrijf, contacteer ons dan voor verdere inlichtingen via website-promo of bekijk de pagina sponsors. Of kijk op de pagina contact.

ONZE GRATIS TORNOOI- EN COMPETITIESOFTWARE - "VB TORNOOIEN"

VB Tornooien, gemaakt door onze Voetbalexpress-webmaster Axel, is een gebruiksvriendelijk en gratis programma om wedstrijden, uitslagen en klassementen te beheren, zowel voor de (jeugd)tornooien als voor de gewone competitie, en volgens de officiële parameters van de voetbalbond.

Onze gratis software maakt ook periodekampioenschappen, en heeft als groot voordeel dat alles binnen de paar seconden in een html-file wordt omgezet. Ideaal dus om rechtstreeks en snel op de eigen site te zetten, en te gebruiken in recente Windows versies (o.a. Windows 7, 8 en 10).

We hebben de volledige uitleg, de werkwijze voor de gratis download en gebruik, inclusief screenshots, op de aparte pagina "VB Tornooien" gezet.

Die pagina kan u vinden via de button "Extra - Allerlei - VB Tornooien".
Of klik rechtstreeks HIER.


Het copyright van alle gepubliceerde gegevens en klassementen op deze pagina's is exclusief in handen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond KBVB (c).