Contact
Update: 08/09/2020 om 12:06u
Contact
Laatste update: 08/09/2020 om 12:06u
www.SportChain.com
Snel en eenvoudig een hotel en
teamverblijf boeken op de beste
sportbestemmingen wereldwijd
Meer info...
Onafhankelijk maandblad
www.demaand.be
Meer info...
VOETBALEXPRESS - CONTACTPAGINA

Dit is een tijdelijke Contactpagina !
* Vermits we de laatste weken en maanden zowat elke dag via deze pagina “belaagd” worden met spam en totaal onzinnige e-mails van fictieve personen en instanties met reclame- en andere doeleinden, al dan niet legaal en waarschijnlijk zelfs ronduit illegaal, hebben we besloten om een aantal gegevens op deze pagina een tijdje te verwijderen.
* Die uiterst vervelende berichten komen onder meer uit Duitsland en Frankrijk maar vooral uit het oosten van Europa met Rusland op kop, en je vraagt je af welke criminelen zich daarmee bezig houden. Sommige figuren gebruiken blijkbaar ook technische truukjes die onze “Captcha” omzeilen, zodat er zelfs robots zijn die ons bekogelen met allerhande rommel en rotzooi.
* Omdat dat allemaal de spuigaten uitloopt, en we dat grondig beu zijn, hebben we gekozen om op onze beurt actie te ondernemen, waarbij we de in te vullen vakjes om ons berichten te sturen tijdelijk verwijderd hebben.

** Maar wat als u “Voetbalexpress” toch iets wil sturen of ons iets wil vragen? Daar hebben we voorlopig iets voor uitgedokterd.

>>> U kan ons bij een vraag of bericht een rechtstreekse mail sturen, maar om het juiste e-mailadres te kennen laten we u even puzzelen (en dat is in het Vlaams!,,,).
- De eerste vier letters zijn die van een woord van tien letters dat we ook gebruiken om het begrip inlichtingen aan te duiden. Achter die vier letters zet u een leesteken dat we gewoonlijk aan het einde van een zin zetten.
- Het tweede deel van ons tijdelijk adres bestaat uit twee woorden, waarvan het eerste de sport is waar het op deze website allemaal om draait. Daar plakt u zonder een spatie meteen het tweede woord aan. Dat is een andere naam voor moedwillig en bewust, maar zie dat u de laatste letter twee keer vermeldt.
- Daaraan plakt u meteen het achterste deel van een kleine chimpansee of van een baviaantje.
- En dan volgt de naam van de tweede klasse van ons nationaal voetbal, maar dan wel de naam die in juli 2020 werd veranderd in de 1B Pro League, waarbij u dit laatste woord mag weglaten, al moet u daarachter weer dat, al eerder genoemde, leesteken zetten.
- Tot slot maakt u ons adres compleet met de eerste twee letters van een toestelletje dat u op uw fiets moet hebben om de andere weggebruikers te verwittigen.

* Het is misschien allemaal een beetje gecompliceerd, maar we gebruiken voorlopig deze manier om toch met elkaar in contact te kunnen blijven. De puzzelaars onder u zullen er misschien zelfs nog wat plezier aan beleefd hebben om ons (tijdelijk) adres te vinden, dat u voorlopig dus kan gebruiken om ons te contacteren.

VOETBALEXPRESS - CONTACTPAGINA

!! Het doorgeven van berichten en vragen via deze pagina is tijdelijk niet mogelijk, omdat we de laatste weken worden overspoeld met allerhande gevaarlijke spamberichten en e-mails, vooral uit het Oostblok. We proberen een betere bescherming in te bouwen.

* Uitslagen doorgeven kan het best via een SMS-bericht : 0495.10.80.82
* Voor vragen over het JEUGDVOETBAL : raadpleeg de Gerechtigd Correspondent (GC) of de secretaris van uw club, of contacteer het provinciaal secretariaat van de Voetbalbond via pc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be.

* De Voetbalexpress-website is niet bedoeld om vragen te publiceren om spelers, trainers, medewerkers en/of tegenstanders voor oefenwedstrijden te zoeken, of om clubactiviteiten zoals tornooien, vieringen, kwisavonden of tombola's bekend te maken. Dat laten we aan de websites van de clubs zelf over.

** Extra : de website "Voetbalexpress.be" is een onafhankelijke website die géén deel uitmaakt van de voetbalbond RBFA en/of de Provinciale afdeling Antwerpen, waar we wel mee samenwerken voor algemene informatie.