Contact
Update: 17/06/2020 om 16:14u
Contact
Laatste update: 17/06/2020 om 16:14u
Onafhankelijk maandblad
www.demaand.be
Meer info...
www.SportChain.com
Snel en eenvoudig een hotel en
teamverblijf boeken op de beste
sportbestemmingen wereldwijd
Meer info...
VOETBALEXPRESS - CONTACTPAGINA

Welkom op de "Contactpagina" van Voetbalexpress. Hier kan u terecht met vragen, reacties of suggesties over deze website en zijn inhoud. Deze reacties kan u richten aan de VBE-Redactie, aan eindredacteur Tonny Priem of aan webmaster Axel Priem.

Bent u geïnteresseerd om als sponsor op deze website te verschijnen, contacteer ons dan via deze pagina of via e-mail: info@voetbalexpress.be.

* Voor speciale vragen, inlichtingen of discussiepunten allerhande in verband met bv. reglementering, uitslagen of klassementen vragen we dat u die NIET TELEFONISCH doet, maar uitsluitend via e-mail doorstuurt op info@voetbalexpress.be. **
* Uitslagen doorgeven kan het best via een SMS-bericht : 0495.10.80.82
* Voor vragen over het JEUGDVOETBAL : raadpleeg de Gerechtigd Correspondent (GC) of de secretaris van uw club, of contacteer het provinciaal secretariaat van de Voetbalbond via pc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be.

* De Voetbalexpress-website is niet bedoeld om vragen te publiceren om spelers, trainers, medewerkers en/of tegenstanders voor oefenwedstrijden te zoeken, of om clubactiviteiten zoals tornooien, vieringen, kwisavonden of tombola's bekend te maken. Dat laten we aan de websites van de clubs zelf over.

** Extra : de website "Voetbalexpress.be" is een onafhankelijke website die géén deel uitmaakt van de voetbalbond RBFA en/of de Provinciale afdeling Antwerpen, waar we wel mee samenwerken voor algemene informatie.
*** Voetbalexpress respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en verzamelt GEEN persoonlijke gegevens voor eender welk doel. Het invullen een e-mailadres op ons verzoek gebeurt enkel om misbruik te voorkomen en om een eventueel antwoord te versturen.

Contactpersoon:
Uw naam:
Uw woonplaats:
Uw e-mailadres: (verplicht)
Uw reactie:
Los de rekensom op aub:
Genereer nieuwe som
CAPTCHA Image