Contact
Update: 16/03/2023 om 13:30u
Contact
Laatste update: 16/03/2023 om 13:30u
Schoonheidsinstituut
Winterdreef 23, Oud Turnhout
www.naturelle.be
Meer info...
Spelpakketten voor zieke kindjes
in het ziekenhuis, en voor
hun broertjes en zusjes.
www.dekleinestrijders.be
Meer info...
VOETBALEXPRESS - CONTACTPAGINA

Welkom op de "Contactpagina" van Voetbalexpress. Hier kan u terecht met vragen, reacties of suggesties over deze website en zijn inhoud, of indien u geďnteresseerd bent om als sponsor op deze website te verschijnen.
>> U kan uw reactie richten aan de VBE-Redactie, aan eindredacteur Tonny Priem of aan webmaster Axel Priem.

* Voor speciale vragen, inlichtingen of discussiepunten allerhande in verband met bv. reglementering, uitslagen of klassementen vragen we dat u die NIET TELEFONISCH doet, maar uitsluitend doorstuurt via deze contactpagina.
* Uitslagen doorgeven kan het best via een SMS- of WhatsApp-bericht : 0495.10.80.82
* Voor vragen over het JEUGDVOETBAL : raadpleeg de Gerechtigd Correspondent (GC) of de secretaris van uw club,
of contacteer het provinciaal secretariaat van de Voetbalbond via pc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be.

* De Voetbalexpress-website is NIET bedoeld om vragen te publiceren om spelers, trainers, medewerkers en/of tegenstanders voor oefenwedstrijden te zoeken, of om clubactiviteiten zoals tornooien, vieringen, kwisavonden of tombola's bekend te maken. Dat laten we aan de websites van de clubs zelf over.


Contactpersoon:
Uw naam:
Uw woonplaats:
Uw e-mailadres: (verplicht)
Uw reactie:


** Extra : de website "Voetbalexpress.be" is een onafhankelijke website die géén deel uitmaakt van de voetbalbond RBFA en/of Voetbal Vlaanderen, waar we wel mee samenwerken voor algemene informatie.
*** Voetbalexpress respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website, conform de GDPR (General Data Protection Regulation) en verzamelt GEEN persoonlijke gegevens voor eender welk doel. Het invullen van een e-mailadres op ons verzoek gebeurt enkel om misbruik te voorkomen en om de bezoeker(s) een eventueel antwoord te versturen.
**** De redactie van Voetbalexpress behoudt zich het recht voor om een door de bezoeker vermeld e-mailadres door te geven aan de Cyber Crime Unit, indien er vastgesteld wordt dat berichten via deze contactpagina spam, phishing of ander misbruik inhouden.